icon

Je to nymfomanka alebo hľadá viac vzťahov?

5. dec 2025

Som slobodny a stretol som starsiu vydatu zenu. Je to vrcholova managerka, vzdy krasne upravena. Deti ma uz velke. Obcas sa stretneme ale pre mna je to malo. Myslel som ze aby mala doma pokoj, ale je to inak. Ona sa stretava s viacerymi muzmi podla nalady preto ma logicky malo casu na mna i ked furt slubuje. Extremne rada flirtuje. S hocikym. Bezne zvadza aj muzovych kamaratov, kolegov aj s nimi spi dokonca aj vo firme a muzi sa na nu prirodzene lepsia. Sex s nou je neuveritelne dobry, vela krat sa rychlo urobi, chvali aky dobry to bol sex, len na mna nema stale cas. Ked sa spolu u mna opijeme pochvali sa so svojimi divokymi zazitkami a mna hneva ze aj ini s nou spavaju. A potom cakam aj mesiac kym ma naladu na mna. Nemal som vela zien preto je tato fakt taka dobra. Ako si ju viac naklonit?

Strana
z2
minenkaa
5. dec 2025

@anonym_autor nemas šancu

anonym_eb2400
5. dec 2025

@anonym_autor briliantový prsteň? kožuch? dovolenka?

katarinaba
5. dec 2025

Uspesna vrcholova managerka, ktora si svoje potreby riesi sama? Si myslis, ze na nu mas? Zabudni. Bud sa zmier s tym, kde je tvoje miesto, alebo si najdi zenu, ktora si ta bude vazit a bude chciet byt s tebou. A nie len kvoli sexu. Ze ti nie je na grc strcit vtaka tam, kde ich lieta cely krdel. Fuj.

doriiis
5. dec 2025

A načo ti je takáto ste.. a?

martinkatinka
5. dec 2025

No, musis byt lepsi ako ti ostatni 😆
Toto je taka rozpravka....

autor
5. dec 2025

Tazko sa to vysvetluje. Neviem ci to aj bez urazania mna a jej pochopite ale je taka ze ine zeny sa na nu nechytaju. Do detailov upravena, ked sme spolu ma oci len pre mna, je aktivna mam co robit aby som jej fantazii stihal. To sa neda vysvetlit. Jednoducho je velmi pritazliva.

anonym_8b26f2
5. dec 2025
@anonym_autor

Tazko sa to vysvetluje. Neviem ci to aj bez urazania mna a jej pochopite ale je taka ze ine zeny sa na nu nechytaju. Do detailov upravena, ked sme spolu ma oci len pre mna, je aktivna mam co robit aby som jej fantazii stihal. To sa neda vysvetlit. Jednoducho je velmi pritazliva.

@anonym_autor a z toho ona tazi, ze je taka, aka je

telefon00
5. dec 2025

Spoločnosť je narušená ak je o takú ženu záujem. Čisto len môj pohľad. Ale to preto že ja som ešte človek, čo ma nejaké hodnoty a úctu k sebe samom...

zuzanita1609
5. dec 2025

.....len pripomeniem pohlavné choroby, chrániť sa je viac než potrebné.

226lenka
5. dec 2025

A ty si s takou ženou ľahnes do postele s tým vedomím, že pred tebou mala x chlapov? Nebojíš sa pohlavných chorôb? Si stratil rozum načisto?

anonym_eb2400
5. dec 2025
@226lenka

A ty si s takou ženou ľahnes do postele s tým vedomím, že pred tebou mala x chlapov? Nebojíš sa pohlavných chorôb? Si stratil rozum načisto?

@226lenka sa mu poďakuje jeho budúca partnerka, ak si nejakú nájde.

autumn1
5. dec 2025

Po prve je vydata a ak neplanuje rozvod aj tak nic viac ako sex a milenecky vztah s nou nebudes mat. Zjavne jej ten doma nestaci tak hlada inde. Este aby milenec ocakaval od vydatej zeny, ktora sa ku..vy s hocikym aby mu bola verna a oci mala len prenho 😂😂😂😂😂 Toto ma riadne pobavilo.

autor
5. dec 2025
@226lenka

@226lenka zase nerob z komara somara. Prepac ale pohlavnu chorobu mozes dostat aj doma a naopak vobec nemusis nikdy nic mat. Len hovorim ze je tak dokonale upravena ze mi je malo ako sa vidime.

autor
5. dec 2025
@autumn1

Po prve je vydata a ak neplanuje rozvod aj tak nic viac ako sex a milenecky vztah s nou nebudes mat. Zjavne jej ten doma nestaci tak hlada inde. Este aby milenec ocakaval od vydatej zeny, ktora sa ku..vy s hocikym aby mu bola verna a oci mala len prenho 😂😂😂😂😂 Toto ma riadne pobavilo.

@autumn1 nemusi byt verna to uz chapem ale chcem to castejsie. S nou.

anonym_eb2400
5. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor chcieť môžeš, ona nechce.

autumn1
5. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Tak vidis ona zjavne nechce castejsie, pravdepodobne ma aj lepsich ako si ty musis sa v tom proste zlepsit a dopriat jej nezabudnutelny zazitok. Mozno potom si na teba najde cas aj skor ako po mesiaci.

katarinaba
5. dec 2025
@anonym_autor

@226lenka zase nerob z komara somara. Prepac ale pohlavnu chorobu mozes dostat aj doma a naopak vobec nemusis nikdy nic mat. Len hovorim ze je tak dokonale upravena ze mi je malo ako sa vidime.

@anonym_autor co cakas, ze ta tu budeme lutovat? Je to uspesna zena, ktora si rada uziva a robi to podla seba. Nie je zavisla na ziadnom chlapovi a rada ich strieda. Nemas nic co by si jej ponukol, cim by si ju presvedcil, aby bola s tebou castejsie. Cim skor to pochopis, tym lepsie pre teba. Bud to akceptuj, alebo sa na to vykasli. Hlavne neskuvinaj.

zuzanita1609
5. dec 2025
@katarinaba

@anonym_autor co cakas, ze ta tu budeme lutovat? Je to uspesna zena, ktora si rada uziva a robi to podla seba. Nie je zavisla na ziadnom chlapovi a rada ich strieda. Nemas nic co by si jej ponukol, cim by si ju presvedcil, aby bola s tebou castejsie. Cim skor to pochopis, tym lepsie pre teba. Bud to akceptuj, alebo sa na to vykasli. Hlavne neskuvinaj.

@katarinaba 😂 ....hlavne neskuvíňaj 🤭😂. No a výbuch smiechu na piatoček ✔️. Ako sa to povie? Keď sa .... postaví, rozum sa zastaví 🤭.

januska12323
5. dec 2025

Chudáčik, nie si dosť dobrý aby si nechala len teba, máš smolu.

anonym_68d1ee
5. dec 2025

@anonym_autor fuj, ta musi mat pohlavnych chorob...

anonym_c320fb
5. dec 2025

to ti tak verime :D :D

anonym_ade1e6
5. dec 2025

na ženskom fóre, určenom hlavne mamičkám , sa pýtaš ? obaja to máte riadne pomýlené, tak ťažko nájdeš pochopenie tu medzi prevažne slušnými ženami

autor
5. dec 2025
@anonym_ade1e6

na ženskom fóre, určenom hlavne mamičkám , sa pýtaš ? obaja to máte riadne pomýlené, tak ťažko nájdeš pochopenie tu medzi prevažne slušnými ženami

@anonym_ade1e6 vsetci sme slusni.

zuzulkika
5. dec 2025
@zuzanita1609

@katarinaba 😂 ....hlavne neskuvíňaj 🤭😂. No a výbuch smiechu na piatoček ✔️. Ako sa to povie? Keď sa .... postaví, rozum sa zastaví 🤭.

@zuzanita1609 aj mňa to pobavilo😂

anonym_f9afa0
5. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a je to jediná žena dokonalá, upravená, na svete alebo čo? Ti nevadí vôbec že je vydatá a teba má len na uspokojenie svojej sexuálnej túžby a na nič iné?

anonym_2de071
5. dec 2025

@anonym_autor a potom si sa zobudil

autor
5. dec 2025
@anonym_f9afa0

@anonym_autor a je to jediná žena dokonalá, upravená, na svete alebo čo? Ti nevadí vôbec že je vydatá a teba má len na uspokojenie svojej sexuálnej túžby a na nič iné?

@anonym_f9afa0 keby sa ti nikdy nestalo ze citis viac a nevies to potlacit. Rozum vie ale neposlucha.

anonym_f064bf
5. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_f9afa0 keby sa ti nikdy nestalo ze citis viac a nevies to potlacit. Rozum vie ale neposlucha.

@anonym_autor a prosim ta, kde si taku zenu stretol?

jogy1984
5. dec 2025

Ach jaj . To je tragédia že musí byť v poradovníku. Nech je sex akokoľvek dobrý zjavne ide ruka v ruke frustráciou že ho je málo . A to nezmeníš. A buď sa stým zmier alebo ešte lepšie kašli na ňu . Lebo tvoja frustrácia inak neskončí. Alebo trp ďalej . Mne je to jedno .

magdalienka11
5. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor sa čudujem, že mas záujem o takú st..ku. Ty popracuj na svojom sebavedomí.

Strana
z2