icon

Je to vzťah?

mogaa
30. nov 2025

Čo by ste si mysleli ak vám priateľ povie že je mi s tebou dobre a neriešim čo sme či kamaráti , frajeri, partneri alebo čo.....stačilo by vám ak vás stále opakuje že je mu s vami dobre, veď inak by s vami nebol? som z toho flustrovaná, nikam nechodíme len k nemu....

anathol
30. nov 2025

Deti nemáte čo?

anonym_0df41f
30. nov 2025

@mogaa to by ste sa dakam malú posúvať ale takto o tom pochybujem.
Más z toho nejaké výhody, tak by som to nazvala priateľstvom s výhodami
Alebo prečo si s ním?

haley7897
30. nov 2025

A je takto dobre aj tebe? Alebo len čušíš a ignoruješ vlastne nároky a štandardy na vztahy len aby si neostala sama?

13uzivatelka11
30. nov 2025
@anathol

Deti nemáte čo?

@anathol veď nie sú ani frajeri..

petamich
30. nov 2025

Ze som kamaratka s vyhodami, vztah nemame a ani ho nechce. Asi tak...

tyrkysova_lentilka
30. nov 2025

@mogaa
Ono by to mohlo byť v pohode, keby vám to vyhovovalo obom. Zdá sa, že to tak nie je.
Podľa toho čo píšeš, je mu s tebou dobre hlavne u neho doma, to vraví dosť o tom, ako ťa berie a tiež vzťah ktorý máte

katica06
30. nov 2025

Minule sem jedna písala že by ju aj chlap vzal, kebyže sa o tom nikto nedozvie...
Ženy..Kam to chodíze na takýchto chlapov?

haley7897
30. nov 2025
@katica06

Minule sem jedna písala že by ju aj chlap vzal, kebyže sa o tom nikto nedozvie...

@katica06 🤣🤣🤣🫣🤌🏼

komplikovana
30. nov 2025

@mogaa neboj sa vylozit karty na stol. Premysli si co chces, a povedz to dotycnemu. Ak sa znova bude takto nejasne vyjadrovat, znamena to, ze nema o seriozny vztah zaujem.

anonym_20d57e
30. nov 2025

@mogaa toto som pred rokmi zažila tiež 😅 dlhšie sme boli spolu a potom po 1 a pol roku zrazu z neho začalo vychádzať, ze som jeho kamoška, ktorú síce "lubi" a je mu s nou dobre, no len kamoska 🫣 podstate kamoška s výhodami som bola 😅 dnes mi je smiešne zo seba, ze aká hlúpa som bola. No vtedy to dosť bolo náročné, takže ti držím palce urobiť čím skôr správne rozhodnutie pre svoje dobro. Ocividne nie si šťastná, tak to s nim vykomunikuj skôr, nez stratíš niekoľko mesiacov svojho života s človekom, ktorý ta nikdy neurobi šťastnou.

som_realistka
30. nov 2025

Je mu s tebou dobre a ked uvidi nejaku, s ktorou mu bude lepsie tak zdvihne kotvy. Stava sa to aj ked chlap tvrdi ze je vo vztahu ale v tomto tvojom pripade je to otazka casu. Tebe v tomto vztahu/ nevztahu urcite dobre nie je a tvoje podvedomie ma pravdu. Otvor priamu debatu co dalej a ak nechce posun, pretoze takto mu to vyhovuje, tak by si sa mala, pre vlastnu spokojnost posunut ty, aj ked sama.

tykat
30. nov 2025

@mogaa caka na tu pravu, zatial postacis aj ty.

anonym_dc1f58
30. nov 2025

@mogaa nie ste nic

anonym_b45058
30. nov 2025

@mogaa Zazili sme to uz hadam vsetky... nie je lepsieho riesenia nez da posinut dalej sama..

lintu
30. nov 2025

Hej hej, dneska nič nerieši, zajtra z neho vypadne, že ti nič nesľuboval.... Ja by som sa na tvojom mieste radšej nespoliehala, že máš nejaký vzťah a priateľa.

Pre tú zaujímavosť, čo robíte uňho?

danica2711
1. dec 2025

po prvých slovách som si povedala, no a čo, veď sa to ešte môže vyvinúť... ale keď som zistila, že nechodíte nikam, len k nemu, tak nie, nie je to vzťah, je to len sex. A ty nie si flustrovaná, ale fRustrovaná, a to právom, ak od neho očakávaš niečo viac

moonlight1210
1. dec 2025

@mogaa “ je mi s tebou dobre a neriešim čo sme či kamaráti , frajeri, partneri alebo čo.....”

V preklade hovori “si fantasticky doplnok”. Si taka jeho “nenarocna pohodicka”.

A az sa ozves, ze ty ale cakas nieco viac, alebo ze sa chces radsej rozist, ako takto stagnovat, tak sa dozvies, ze “si vsetko pokazila”.

anonym_db446e
1. dec 2025

Zdravy vztah je aj o tom ze vies na com si a partner sa nehra s frazami ked sa pytas narovinu

sova7
1. dec 2025

Kamoši s výhodami. Pre neho

anonym_ee4fb3
1. dec 2025

Malo informácií podľa mňa. Ale ak to často opakuje, že nerieši vás vzájomný vzťah, tak je to asi len docasu a bol by otvorený aj iným vzťahom. Normalny muž, ktorý to So ženou mysli uprimne, by sa takto nevyjadril.

hopsas
1. dec 2025

@mogaa nie toto nie je vzťah. Bude s tebou len dovtedy kým nestretne niekoho s kým bude riešiť či sú partneri priatelia alebo budúci manželia.

nicegirl369
1. dec 2025

@mogaa no má ťa na sex. Je mu s tebou dobre.

renesance80
1. dec 2025
@katica06

@katica06 tomu sa hovorí zdarilé výberové konanie 😀

bomba36
1. dec 2025

Koľko máte rokov prosím ťa? Takéto namotávačky by som čakala u pubertiakov z pokecu
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/ma-vyznam-davat-sancu-nerozhodnemu-partnerovi/

lienka.7
1. dec 2025

@mogaa tak dobre ti môže byť aj s mamou, bratom, sestrou... ale s milujúcou osobou by to malo byt asi trosku inak. Cítiš to aj sama, ze to nie je uplne ok. Ako ti tu už baby napisali, je mu zatial s tebou dobre, ale akonáhle nájde nejakú, s ktorou mu bude lepšie (rozumej tomu, že sa zalubi) tak vás " dobrý vztah" týmto nadobro skonci.

lentakyterapeut
2. dec 2025

Ma ta len na sex. Ale to vies. Je mu dobre ze vas nikto poriadne spolu nevidi

siska53
2. dec 2025

@mogaa Nie, nestacilo by mi to. A ak chodite len k nemu a nikam inam.. by som mu dala pá-pá.