icon

Je vekový rozdiel v partnerskom vzťahu problém?

sstt
7. okt 2024

Dobrý deň , možno blbá otázka no momentálne nám nič iné neostáva . Priateľka má 16 ja 24 .. chodíme spolu kratšie no poznáme sa dlhšie .. Nastal čas kedy sme sa dobrovoľne obaja rozhodli a nabrali prvú skúsenosť tak ako ona bola panna ja som bol panic čiže sme o to prišli obaja spolu .. Neskôr sa doma priznala rodičom , teda nevlastným rodičom ktorý ju síce vychovávajú no od malička k nej boli odmeraný atď , jednoducho nič jej nechceli ani nechcú dovoliť , či už partnera , oslavu narodenín , a kopu ďalších veci .. Momentálne som v štádiu kde nám zakazujú spolu byť s tým že sa mi vyhrážajú trestným oznámením lebo som mal sex ešte nie z plnoletou .. Môžem ísť za tento skutok do basy aj keď to bolo z oboch strán dobrovoľne a chceli sme to obaja ? 😔 ... Priateľka sama vraví že nemá problém priznať že to bolo z jej strany dobrovoľne pretože nechce aby som mal problémy , no pomôže to ? ..

PS: Nie niesom žiaden úchyl ani psychický narušení človek , jednoducho sme sa do seba zaľúbili , máme sa radi , dokážeme jeden z druhým fungovať plnohodnotné... Ďakujeme pekne za radu

suptdi
7. okt 2024

@sstt do väzenia ísť za to nemôžeš, tresný čin to je pokiaľ by dotyčná mala menej, ako 15 rokov, od 15 rokov to už nieje trestný čin, pokiaľ je to dobrovoľné. Od 15 rokov, to už nie je zakázané, ale nie je to, ani povolené, a pozerá sa na to tak, že čo nie je zakázané, je vlastne povolené