Je vhodné flirtovať s kamarátom, ktorý má priateľku?
Ako by ste reagovali na toto:
Nahodne som sa v meste stretla s jednym kamaratom ktoreho som videla naposledy minuly rok. Uz asi 4 roky ma priatelku. My sme si vsak vzdy rozumeli, vedeli sme sa spolu porozpravat. Ale kedze je zadany tak sme to vzdy drzali na kamaratskej urovni. Ale aby ste ma chapali. Videli sme sa mozno raz za pol roka v spolocnosti nasich kamaratov.
No a teraz ako sme sa stretli tak ma objal a daval na mna take prenikave pohlady. Zavolal ma aj s partiou von ale nedalo sa mi. Porozpravali sme co nove a kazdy isiel svojou cestou. Potom mi jeden nas spolocny kamos napisal ze sa na mna pytal ci pridem aj ja...
Je to ok? Kedze ma priatelku?
Má priateľku,skús to rozumne rešpektovať,aj keby tancoval vedľa teba nahý tanec zvádzania 😏.
Videli ste sa vzdy raz za pol roka v spolocnosti kamaratov, teraz opat ta volal von s kamaratmi, nic ine ako doteraz by som za tym nevidela...preco mas zrazu pocit, ze je nieco inak?
Predpokladam, ze nereval doma do vankusa, ze nemozes ist von.
@anonym_autor tie prenikavé pohľady... To už znamená podľa mňa niečo! Že buď máš 15 rokov, alebo si sa tam len mentálne vrátila...
@anonym_autor teraz si predstav, že si jeho priateľka a on by prenikavé pohľady hádzal na jednu svoju kamarátku.
Bolo by to ok?
@anonym_autor Tie prenikave pohlady mohli byt len pre teba prenikave🤷♀️ pre neho to mohli byt kludne normalne pohlady,ze ste sa dlhsie nevideli. Tvoj kamarat ma priatelku, takze nemysli na neho inak ako na kamarata. On lubi ju a nie teba. Vybral si ju a nie teba. Takze pohov mila autorka😄 A to,ze sa na teba pytal je celkom normalne, kedze si s nimi chodila von v partii raz za dlhsi cas. Uzemni seba aj svoje myslienky🤷♀️
Kludne po 4 rokoch uz moze byt ich vztah na ustupe.
Ale… kym sa inteligentne najprv s priatelkou nerozide, a az potom zacne hkadat vztah, nech ti ani nenapadne si s nim cokolvek zacat. I keby si hned mala pocit, ze ste si osudovo sudeni a vzdy vas to tahalo k sebe.
Co urobi jej, urobi pokojne jedneho dna i tebe.
Rozhodne nechces zazit, ze po par rokoch vztahu zacne obzerat dalsiu babu, volat ju nenapadne von a vyzvedat od ostatnych, ci nahodou nepovedala, ze pride.
A bude po vasej rokmi naznacovanej osudovej pritazlivosti.
Tak sa nevnimaj ako hrdinka romanu. Lebo rychlo mozes byt iba dalsia vedlajsia postava.
Niektore zeny si tak namýšľajú, staci, že sa na nich chlap usmeje, pozdraví, pozrie a už vidia ruku v rukave.Ze prenikave pohlady😁co si v puberte?Kamaratsky ta zavolal von a ty uz vidis za tym viac.A co keď ma priateľku nemoze ma kamaratky? Dospej prosim ta
@anonym_autor keď bude po tebe žmurkať možno má len niečo v oku. Normálne sa zaujimal ako kamarát, nič viac
Mám pocit, že ho chceš ty, nie on teba. Normálne ťa kamarátsky zavolal von. Nenamýšľaj si.
Nemusi to byt len v tvojej hlave ako tu zeny tvrdia sebavedomo . Kludne sa mu mozes pacit a kludne moze byt fakt ze ma na teba chutky hoci ma vztah. Asi nebudete ozaj kamosi ked sa vidite raz za pol rok aj to s partiou . Skor taky znami .. Je uplne ok ak sa aj on paci tebe . No kym
Mà vztah tak by si mala aj vo vlastnom zaujme udrzat tie hranice cisto len kamaratske, Ziadne flirtovanie dotykanie . Rozpravat sa mozete kolko chcete. A Keby nieco naznacil ze chce stebou viac ako kamaratsvo tak jedine ked bude single . Ak to bolo uplne nevinne stretnutie a namyslas si tak ho zas pol rok neuvidis . Ak tie intenzivne pohlady ozaj boli tak ho coskoro znovu stretnes . Bud sama alebo v partii .
Tiez si myslim, ze sa mu mozes pacit. Stava sa to, muzi maju oci vsade 😅. Mne sa to v priebehu mesiaca stalo s 3 muzmi - 1. manzel mojej kamaratky 2. byvaly frajer s malym babom 3. byvaly kolega - zenaty s 3 detmi. Uz si hovorim, ze mi vesmir cosi nasepkava.. ale teda za mna jedno velke NO GO

Nirmalne sa k tebe sprava ako kamarat. Nenamyslaj si.