Je zasielanie nahých fotiek mužom bez vyzvania normálne?
Som chlap a ked som uz tu, tak chcem skusit ziskat odpoved.Pred 5 mesiacmi som spoznal zenu a bola velmi pekna, stihla, vysoka , presne taka, ake mam rad. Pisali sme si zhruba tyzden a sama ponukla stretnutie. Poslala mi aj intimne fotografie, aby ma presvedcila, ze je naozaj krasna mam sa na co tesit. Isiel som za nou a stretli sme sa na hoteli. A veruze krasna bola echt. Potom sme sa stretli este raz u mna, opat to dopadlo dobre, ale nejako sa divne spravala, akoby mala nejaky obranny mechanizmus sama pred sebou alebo nejaky vnutorny boj ci robi veci dobre a spravne . Ale tak bolo nam prijemne, tak co uz, nevnimal som to. Dalsie stretnutie uz neprislo, no v komunikacii sme pokracovali nadalej. Dost casto sa mi ozyvala a vlastne sa ozyva aj do dnes. Vzdy mi posle nejake fotografie, casto intimne. Kedze moj mobil fotografie zbiera aj napriek zmazaniu, ostali mi v nom. Dvakrat sa stalo, ze mi poslala fotku a tvrdila, ze ju odfotila dnes, vcera alebo prave teraz, pritom tie iste fotografie mi poslala uz pred tromi mesiacmi. Napadlo mi teda, ze ma v tom chaos a komunikuje a posiela fotografie viacerym chlapom. Ide o zenu, ktora ma velmi dobru pracu, mozno az prilis vela zodpovednosti, a je naozaj pekna, tak som nechapal, preco to robi.
Na faceboku som mal vytvoreny aj iny profil a napisal som jej. Pisal som utajene a po asi pol dni pisania mi zase posielala fotografie, nove, ale aj tie starsie nahe. Ked si uvedomim, ze som ju spoznal na beznom fb datingu, kde jej ako krasnej, chudej zene pisu stovky chlapov, bol som z toho mimo , kolkym take nieco asi za tych 9 rokov, co je sama, naposielala. Pravdepodobne s tym uz mala problem, nakolko posledne fotografie posiela ako obmedzene na jedno pozretie co je divne.a chapem, ze ju vsetci musia obdivovat, chapem, ze ju kopa chlapov pozyva na stretnutia, a obavam sa, kolko takych stretnuti uz vyuzila, ako vtedy to so mnou po tyzdni pisania. Je to podla vas normalne, alebo skor chore, alebo nejaka zavislost? Ja k nej nic necitim, ale nerad by som, aby dopadla nejako zle.
@anonym_autor nezačni sa hrať na spasiteľa.. nechaj u tak. Aj tak neprestane
Proste len núka svoje telo a o tom to bolo a taka je
Neviem čo ty riešiš za dospelú ženu
Ty ries seba aby si nič nechytil,to je tak všetko
Je kopec pekných báb čo majú aj v hlave nieelen medzi nohami,tak sa znormalni ty, že vôbec sa snou zahadzujes
@anonym_autor nezačni sa hrať na spasiteľa.. nechaj u tak. Aj tak neprestane
@anonym_9bf53e toho sa prave obavam
@anonym_autor ale čo je teba do toho? Je to prakticky cudzí človek. Skôr by som sa dala otestovať na nejaké choroby..
Proste len núka svoje telo a o tom to bolo a taka je
Neviem čo ty riešiš za dospelú ženu
Ty ries seba aby si nič nechytil,to je tak všetko
Je kopec pekných báb čo majú aj v hlave nieelen medzi nohami,tak sa znormalni ty, že vôbec sa snou zahadzujes
@anonym_9d4f1e prave o to ide. vzdy kedsa ozve rovnako ako dnes, ked napisala vzdy mi beha hlavou ze ci by som nemal ist na nejaky test. Napriek tomu ze nevidim ziadne priznaky nicoho. Dokonca uz som par krat hladal, ze kam sa na take testy chodi.
Ešte aby si neskončil s kvapavkou keď je taka krásna a jedine čo na nej vidíš je že je krásna a ro vidi asi väčšina chlapov že je krásna
To sa niekedy stáva že od krasnejnzeny máš potom suvenír 😁😁😁
Ja neviem ale ak s ňou nič nechceš mať načo si s ňou píšeš a riešiš ako dopadne? Je pekná, hlúpa a využíva to vo svoj prospech. Vždy sa nejaký chlap chytí, vyspí sa s ním a ide ďalej hľadať obdiv.
Ja neviem ale ak s ňou nič nechceš mať načo si s ňou píšeš a riešiš ako dopadne? Je pekná, hlúpa a využíva to vo svoj prospech. Vždy sa nejaký chlap chytí, vyspí sa s ním a ide ďalej hľadať obdiv.
@januska12323 hlupa v pravom zmysle urcite nie, Je to vzdelana, inteligentna zena, s dobrym financnym statusom. A poznam realne jej financnu situlaciu, ktora je velmi dobra na pomery modreho konika.
Oh ... asi len toľko že chúďa tvoja budúca normálna partnerka, v dnešnej dobe..aj keď stretne žena normálneho chlapa, tak jasné minulosť nás nemá čo zaujímať veď je to minulosť a potom s takýmto sa dá dokopy a schytá bars čo...je to smutné..fér by bolo o tomto tvojom výstrelku povedať tvojej budúcej intímnej partnerke... túto už nerieš a radšej sa lieč ty namiesto nej
Chlapi chcú väčšinou modelky, čo majú v hlave prázdno... Ja osobne som sa v minulosti stretla s jedným mužom. Povedal mi otvorene, že nie som pekná, a že budeme len kamaráti. Stretli sme sa celkovo 3x. Snažila som sa byť slušná, ale chápem, nepáčila som sa mu. O mesiac neskôr dával príspevky s nejakou kráskou, a potom týždeň na to mi napísal, že ho podviedla. Tak čo na toto povedať? Nepíšem, že si muži nemajú hľadať pekné baby (nájdu sa aj slušné), ale takého baby väčšinou vedia, že sú krásne – A podľa toho sa aj chovajú.
Ja by som sa na tvojom mieste nezaujímala, že čo s ňou bude. Ak niečo chytí, tak to bude len jej chyba...
@anonym_autor píšeš, že je to vzdelaná žena, je dospelá a vie čo robí. Evidentne ju to baví, potrebuje obdiv mužov a potrebuje ich striedať. Inak si neviem vysvetliť prečo je 9 rokov sama. Zrejme jej to vyhovuje alebo je proste niekde chyba... Užil si si a zober si z toho ponaučenie, že bez kondómu sa len tak s hocikym nesexuje. Aj keď nepochopím, ako toto pre dospelého človeka nemôže byť samozrejmosť. Daj si spraviť testy na pohl.choroby. Keď si predstavim, že s každým spala bez ochrany 😳
@januska12323 hlupa v pravom zmysle urcite nie, Je to vzdelana, inteligentna zena, s dobrym financnym statusom. A poznam realne jej financnu situlaciu, ktora je velmi dobra na pomery modreho konika.
@anonym_autor ty poznas financnu situacou zien na modrom konovi?..nie nepoznas..a ver mi, ze ani jej financnu situaciu nepoznas
@anonym_autor Začni sa obzerať po normálnej žene s nedokonalostami, lebo táto modelka je možno krasna, ale tých nedokonalosti má oveľa viac, ako skaredsia žena.
@anonym_autor ty poznas financnu situacou zien na modrom konovi?..nie nepoznas..a ver mi, ze ani jej financnu situaciu nepoznas
@erikavesela tri mesiace dozadu mala na ucte asi 120 nasobok priemerneho mesacneho platu, videl som osobne. ma pracu kde zaraba mesacne cca dvojnasobok priemerneho mesacneho platu na SK, nema hypoteku a byva v byte ktory s nemusi opravovat. Ma 10 rocne dieta ktore nestoji zasa tak vela za 3 mesiace aby to minula.
@erikavesela tri mesiace dozadu mala na ucte asi 120 nasobok priemerneho mesacneho platu, videl som osobne. ma pracu kde zaraba mesacne cca dvojnasobok priemerneho mesacneho platu na SK, nema hypoteku a byva v byte ktory s nemusi opravovat. Ma 10 rocne dieta ktore nestoji zasa tak vela za 3 mesiace aby to minula.
@anonym_autor a odkiaľ máš tu istotu, že väčšinou tých peňazí nemá od mužov?
@anonym_autor a odkiaľ máš tu istotu, že väčšinou tých peňazí nemá od mužov?
@simonbrk ak by aj mala. potom ja som snad vyvoleny?ze som platit nemusel?
@anonym_autor moze byt krasna ako chce ale podla mna je sibnuta ked posiela ludom nahe fotky? Sa nudi? Mozno nema sebavedomie aj ked neviem co tym, dosahuje ze posle niekomu fotku p e🙄
@anonym_autor mám pocit, že táto žena chce byť obdivovaná každý deň niekým iným, ďalším a ďalším. Potrebuje sa predvádzať a to aj robí. Verím, že ak by si jej aj ako tretí krát napísal, ako niekto iný, tiež dostaneš fotky, ktoré už máš. A pár stretnutí v hoteli pre ňu zrejme nič neznamená. A ty máš ešte obavy, aby nedopadla zle? Za tých pár rokov, čo to robí je už v tom zrejme proficka. Na tvojom mieste by som si dal urobiť test, alebo ak sa dá kúpiť v lekárni kúpil a urobil sám, či je všetko ok. Slečnu vymaž z priateľov a nájdi si inú spriaznenú dušu na dní všedné aj sviatočné aj na skutočnú lásku.
@simonbrk ak by aj mala. potom ja som snad vyvoleny?ze som platit nemusel?
@anonym_autor možno robí prvé stretnutia bezplatné a keď vyhodnotí, že by z toho dačo bolo, tak sa dohodne. Ty si asi nepostúpil do užšieho výberu. 🤔 Možno si všíma " solventnosť" a ty si jej neprišiel a ako dajaká zlatá baňa. Každopádne to nie je normálne.
@anonym_autor možno robí prvé stretnutia bezplatné a keď vyhodnotí, že by z toho dačo bolo, tak sa dohodne. Ty si asi nepostúpil do užšieho výberu. 🤔 Možno si všíma " solventnosť" a ty si jej neprišiel a ako dajaká zlatá baňa. Každopádne to nie je normálne.
@anonym_de2213 ešte má napadlo psychické problémy. Od zneužívania v detstve a nevysporiadané traumy, ktoré si takto kompenzuje, až po bipolárnu poruchu, alebo aj hraničiarov, cez mánicke fázy dokážu úplne sexuálne valcovať okolie, ale keď dôjde depresia, sú vypnutí.
@anonym_autor
No co je nyfomanka a potrebuje to
@anonym_autor moze byt krasna ako chce ale podla mna je sibnuta ked posiela ludom nahe fotky? Sa nudi? Mozno nema sebavedomie aj ked neviem co tym, dosahuje ze posle niekomu fotku p e🙄
@klotildabazarik zle pochopene. Nie detailne fotografie, Vzdy to je cele telo a to je ozaj nadherne.
@anonym_autor vsak existuje cosi take ako blok
A ty si s ňou chcel čo? Vzťah alebo nezáväzné stretávanie sa za účelom sexu?
Z odpovedí ktore tu citam, zacinam mat dojem, ze poziadat ju o ruku bude najrozumnejsia vec. A ja som si myslel ze ona je zvlastna, alebo nieco zvlastne robi, Ale pozrite na to co tu pisete vy.

A ty to ako ovplyvnís ako dopadne, nechápem