Je život lepší bez ľudí, ktorí vám ubližujú?
?
V mojom živote našťastie nie je nikto, kto by mi akokoľvek ubližoval a áno, určite sa mi žije lepšie ako keby niekto taký existoval a mala by som ho vo svojej blízkosti.. v drvivej väčšine prípadov je možnosť sa od takejto osoby odstrihnúť, aj keď to môže byť dlhý boj, nechceš nám povedať viac?
ano a od takeho cloveka utekaj prec.
Ale napadlo ale do väzenia nechcem tak mám smolu.
@30katrusa40 nemyslím mojim pričinením. Proste že by to život tak zariadil, keby tu nebol.
Clovek ma vzdy moznost volby.Verim,ze ta nikto retazou k takemuto cloveku nepriviazal.
Keby to tak život zariadi bola by to paráda
@maminkadeticiek nemusíš nutne bývať s človekom ktorý ti ničí život.
Ale vzdy sa mozes od neho odstrihnut.Proste vzdy je moznost volby.Zavisi pen co ai clovek zvoli.
Áno napadlo. Môj brat mi veľa ubližovať viacmenej od detstva, veľmi ťažký život s ním, veľakrát som si predstavovala aké by to bolo keď by tu nebol, žeby bolo fakt po všetkých problémoch (drogy, krádeže, vandalizmus)....až na to, že teraz mal ženu, dieťa, pracoval v zahraničí, viedol pomerne lepší život...a pred mesiacom tragicky zahynul v práci...a od vtedy si vyčítam, ako som si mohla niečo také " želať"
Zial ano, ako sa vravi, rodinu si nevyberas...
Áno napadlo mi to a potom som od takého človeka odišla. Nikto nie je povinný znášať rolu obete, neprišli sme na tento svet trpieť.
Ano a bohuzial je to mama. Keby som mala normalnu mamu,zilo by sa mi ovela lahsie.
Mala som taku situaciu, odstahovala som sa a nasledne odisli aj zdr.problemy fyzicke.
Problem je , ze ta osoba si necha ublizovat…
Ja nemam nikoho kto by mi dlhodobo ublizoval. Takych ludi sa prirodzene zbavujem.
Každý kto mi dlhodobo ubližoval, ostal odstrihnuty. Rodina, nerodina. Čau.
Áno, zažila som to. Tragická nehoda vyriešila túto nešťastnú situáciu.
A nemala som potom ani len štipku zlého svedomia.
Áno...napadlo...ale dostala by som 25 rokov na tvrdo😝
Nič netrvá večne🙂

Áno, napadlo.