Je zrada od kmotry odpustiteľná?
Poprosím názor na kmotru ,priateľku rodinnú známu.
Poznáme ta už 20 rokov .je to kamarátka dobra,a aj krstná mojim deťom. Prešla som teraz ťažkým rozvodom, alkohol bevera a pod. Ešte ked som sa zoznamila s mojím ex rak sama povedala ze jej nesedí ako človek aleee akceptuje ho koly mne.a tak to išlo roky.Vzdy sa zniesli dali za stamprlik a fungovalo to.
Keď som sa rozvadzala vedela o všetkom, takmer.ona sama mi poradila ešte ze vyber mu celý účet nech mate peniaze/to som nespravila /bola aj rada ze budeme mat kľud a tak.byva od nás asi 140km ,každé prázdniny...voľný víkend a pod sme k nej chodili taky rituál, vždy super prázdniny. On keď mohol snami ísť tak išiel ale posledne roky nie...vždy milión výhovoriek a ona aj bola rada keď sme prišli sami .
A toto leto som tiež plánovala s deťmi ísť aj keď pubertaci ale tešili sa.ale medzi časom dom sa dozvedela od môjho ex ze on tam už bol sam u nej tyzden,vykrical mi to ze on ram bol.kmotra mi ale nič nepovedala ani nenapísala ze sa majú stretnúť a pod.
Tak ma to veľmi ranilo,ale vážne podpasovka.
Potom mi písala ze ci aj toto leto prideme?a vtedy som sa jej opýtala ze ci tam bol,že áno ze prišiel na týždeň ze nemal kde spat/co nieje oravda lebo je tam milión možnosti ubytovania/tal áno bol u nej celý tyzden....pre MBA je to zrada od kamošky...aj kmotry...aký máte na to nazor?
Bože tie chyby 🙈 a ten dej? Akože o čom je reč?
@anonym_b84ec6 reč je o tebe
@anonym_autor napisala si ze je to dobra kamaratka. Tak za mna to BOLA dobra kamaratka…ak vobec bola dobrou kamaratkou. Nepochopim ze sa niekto takto sprava.
Neveriiiim proste neverim ze sa tam za ten tyzden nieco nestalo. Ja na tvojej mieste sa je spytam narovinu.
Povedz ze ex vsetko priznal a chces vediet jej verziu..
@anonym_autor sorry, ale to naozaj nemá ani hlavu ani pätu čo píšeš
@anonym_b84ec6 reč je o tebe
@anonym_autor prečítaj si to ešte raz po sebe, tomuto naozaj nerozumiet
Mám na to rovnaký názor ako ty. Toto sa nerobí.
@anonym_autor napisala si ze je to dobra kamaratka. Tak za mna to BOLA dobra kamaratka…ak vobec bola dobrou kamaratkou. Nepochopim ze sa niekto takto sprava.
Neveriiiim proste neverim ze sa tam za ten tyzden nieco nestalo. Ja na tvojej mieste sa je spytam narovinu.
Povedz ze ex vsetko priznal a chces vediet jej verziu..
@anonym_51f84d na to už nemám silu ,nechcem snou komunikovať. Aj mi písala ze mam prísť ze sa o tom všetkom porozprávame,ale nedala som to....proste som sa odmlčala, chcem už kľud...a toto mi naložilo riadne...lebo to ze sme chodili k nej bolo také len to moje,lebo sme vždy debatili,chodili na výlety...proste sranda .naše obľúbené miesta ....a teraz je to tak narušené ze nechcem ani snou o tom rozprávať!čakám co Vianoce lebo to sme sa vždy
@anonym_51f84d na to už nemám silu ,nechcem snou komunikovať. Aj mi písala ze mam prísť ze sa o tom všetkom porozprávame,ale nedala som to....proste som sa odmlčala, chcem už kľud...a toto mi naložilo riadne...lebo to ze sme chodili k nej bolo také len to moje,lebo sme vždy debatili,chodili na výlety...proste sranda .naše obľúbené miesta ....a teraz je to tak narušené ze nechcem ani snou o tom rozprávať!čakám co Vianoce lebo to sme sa vždy
@anonym_autor a akože sa vyspali spolu?
@anonym_autor prečítaj si to ešte raz po sebe, tomuto naozaj nerozumiet
@anonym_16e2d6
@anonym_b84ec6
A vy nie ste slovensky hovoriaci obcania??
Ci nemoze byt jedina diskusia kde sa nebude riesit gramatika a ci ma prispevok uvod jadro zaver???
@anonym_16e2d6
@anonym_b84ec6
Ci nemoze byt jedina diskusia kde sa nebude riesit gramatika a ci ma prispevok uvod jadro zaver???
@anonym_51f84d keď už niečo napíšem a chcem radu tak to napíšem tak aby to malo nejaký začiatok, jadro aj koniec
@anonym_16e2d6
@anonym_b84ec6
@anonym_51f84d a tak ako reaguješ sa ani nečudujem že tam spal
@anonym_51f84d keď už niečo napíšem a chcem radu tak to napíšem tak aby to malo nejaký začiatok, jadro aj koniec
@anonym_b84ec6 ma to. A dokonca to ma aj zapletku a vyvrcholenie. Prepisem ti to do odsekov nech to pochopis ci to zvladnes precitas este raz a prestanes sa hrat na skolkara?
@anonym_b84ec6 ma to. A dokonca to ma aj zapletku a vyvrcholenie. Prepisem ti to do odsekov nech to pochopis ci to zvladnes precitas este raz a prestanes sa hrat na skolkara?
@anonym_51f84d 😂😂😂👍🙌
@anonym_51f84d a tak ako reaguješ sa ani nečudujem že tam spal
@anonym_b84ec6 a znovu problem s citanim. Autorka prispevku ti neodpisuje….
@anonym_autor a akože sa vyspali spolu?
@anonym_b84ec6 to neviem a ak hej nechcem vedieť
@anonym_b84ec6 a znovu problem s citanim. Autorka prispevku ti neodpisuje….
@anonym_51f84d pri tej reklame sa človek doklika vedľa
@anonym_autor mrzí ma vaša situácia. Ale moju dôveru by stratila. Toto sa nerobí ....
@anonym_autor mrzí ma vaša situácia. Ale moju dôveru by stratila. Toto sa nerobí ....
@majus2323 ďakujem
Mrzí ma ze tu útočite na gramatiku alebo súlad ale píšem,,,v hneve v sklamaní...v rýchlosti na mobile....ale nevadí ak neviete alebo nechcete poradiť..kľudne túto tému preskočte
napis jej list -spravu kde jej vysvetlis ako sa citis a ako ta to ranilo..a ze potrebuejs cas to predychat a ak sa tak stane taks a ozves ale dovtedy chces klud a mala by aj ona zamysliet akoby sa ona citila keby sa to stane opacne .. btw prve co ma napadlo ci sa jej tvoj ex nahodou aj tak trocha nepaci ..
Ranilo ťa to.. ale možno sa i on potreboval vyrozprávať a potom ste rozvedení, i keby s ňou niečo mal 🤷 a to, že to bolo len vaše tam chodiť, no snáď si môze ona rozhodnúť koho k sebe zavolať/ nechať bývať.. sa rozhodni čo je pre teba dôležitejšie, vzťah s kamarátkou alebo doťahovanie sa s ex.
Som toho nazoru, ze ak tam nic nebolo, nemala dovod ti o tom nepovedat ale kedze to zatajila, nema ciste svedomie a uz si mozeme domyslat, ze preco.
Ranilo ťa to.. ale možno sa i on potreboval vyrozprávať a potom ste rozvedení, i keby s ňou niečo mal 🤷 a to, že to bolo len vaše tam chodiť, no snáď si môze ona rozhodnúť koho k sebe zavolať/ nechať bývať.. sa rozhodni čo je pre teba dôležitejšie, vzťah s kamarátkou alebo doťahovanie sa s ex.
@ekira1 ako naše myslím ze som tam žila, bývalá aj pracovala a bývalá s nou ako kamarátkou na byte .milovala som to tam ...chcela som tam zit ale on nechcel, chcel sa vrátiť na sk.preto vravím ze moje ze som tam žila niekoľko rokov a milovala zo tam všetko....a ona ho moc nemusela keď sme boli spolu od začiatku ale akceptovala ho ...ale jasne baviť sa môžu ti je jasne ,len keď viem aký mala na neho názor tak nechápem ze spal u nej ....lebo vela ľudí chodilo k nám na byt keď sme tam bývali a nie každému dovolila al.teda prijala aby tam spal skôr vybavila uvytko niekde na penzióne....takže sklamal na cely ten prístup...kamošky pi 20 rokoch nič viac
@anonym_autor nechaj to vychladnúť, potom sa rozhodni ako ďalej. S chladnou hlavou sa lepšie uvažuje.
@anonym_autor nechaj to vychladnúť, potom sa rozhodni ako ďalej. S chladnou hlavou sa lepšie uvažuje.
@ekira1 ďakujem
Too pre mna by bol podraz.
Keby tam prespal jednu noc...kymsi nieco najde.dajme tomu....
Ale cely tyzden ho tam ma a ona ti nic nepovie???
Hned ti mala volat.
Toto sa mi vobec nepaci.
Nemuseli spolu mat nic.
Ale ked vravis,ze je to naj kamoska,tolke roky spolu vsetko zdielate....
Nie.to nie je uprimne
@ekira1 ďakujem
stale si si nevypocula jej verziu. Ak by to bola moja kamaratka uz 20 rokov a poznala by som, ze vzdy bola pri mne, pomahala mi, tak by som jej dala sancu mi to vysvetlit. Ty riesis len seba, svoju bolest, svoje sklamanie, ale co ona ? Co jej vnimanie veci, rozmyslanie ..... Prietelstva su o dvoch ludoch a aj o porozumeni a odpusteni dvom ludom. Tak ju nechaj ti to vsetko povedat ako to vnimala ona, co pri tom prezivala a preco sa tak rozhodla.
Zatial riesis len seba, svoje manzelstvo, svoje sklamanie, svoj hnev, ale ani raz ju. Co jej city ?
stale si si nevypocula jej verziu. Ak by to bola moja kamaratka uz 20 rokov a poznala by som, ze vzdy bola pri mne, pomahala mi, tak by som jej dala sancu mi to vysvetlit. Ty riesis len seba, svoju bolest, svoje sklamanie, ale co ona ? Co jej vnimanie veci, rozmyslanie ..... Prietelstva su o dvoch ludoch a aj o porozumeni a odpusteni dvom ludom. Tak ju nechaj ti to vsetko povedat ako to vnimala ona, co pri tom prezivala a preco sa tak rozhodla.
Zatial riesis len seba, svoje manzelstvo, svoje sklamanie, svoj hnev, ale ani raz ju. Co jej city ?
@jennky13 moja zrada jej od nej. Manželstvo neriešim.ako teba keby zradí kamoska tak riešiš ju ???prečo to spravila???nie seba..hmm zaujímavé
@jennky13 moja zrada jej od nej. Manželstvo neriešim.ako teba keby zradí kamoska tak riešiš ju ???prečo to spravila???nie seba..hmm zaujímavé
@anonym_autor ked si predstavím svoju kamosku, ktoru poznam 20 rokov, tak jej predsa verim, poznam ju, vybrala som si ju predsa ja sama, tak ma fakt zaujima jej verzia, jej pohlad, jej prezivanie...
No neviem prečo to tu vlastne píšeš, ked sa jej môžeš opýtať. Asi je mu taká kmotra ako aj tebe, takže ho asi preto prichylila. Keď sa jej nespytas, nikdy sa to nedozvieš.

Bože tie chyby 🙈 a ten dej? Akože o čom je reč?