Kako riešiť sklamanie z neúspešnej dovolenky?
Vždy sa vyberajú dovolenky podľa partnera …takze doteraz som dá vždy prispôsobila ..tento rok ale riešim iste rodinne veci a teda vysvetlila som mu že na typickú 8dnovu dovolenku to teraz nevidím ale aspoň 5 dni by som teda mohla…nato má ohucal,že to kam má naplánovať takto narýchlo teraz výlet na 5 dni ,keď bol nastavený že to bude cely týždeň. Ostala som ako prefackana…nič nenormálne som nechcela ale asi nie je až taká vola z jeho strany…tak som mu povedala že ani nikam nemusíme ísť a zhodnotil to len že v poriadku. Čakala som trocha viac nadšenia na spoločne strávený čas tak som ostala sklamaná ,že mu nestojím ani za pár dni ak nie je po jeho
Asi sa tesil na dovolenku a ty si mu skocila do usmevu..Akoze jeho reakcia tiez nic moc, no maly kusok mu rozumiem.
Povedala si, že áno nikam nemusíme ísť …. tak neciem či si to neuvedomuješ ale toto je konštruktívna komunikácia
Povedala si, že áno nikam nemusíme ísť …. tak neciem či si to neuvedomuješ ale toto je konštruktívna komunikácia
@kulumulu123 nie necakam ale iný termín on vymýšľa ,že nemôže najskôr koncom leta…
@pribinak Skôr rezignácia,keď som videla aká dráma tu je kvôli tomu…
Hovor čo naozaj chceš, nečakaj, že Ťa bude niekto prehovárať. Ty si rezignovala kvôli jeho reakcii, on rezignoval, lebo si mu zrušila dlhšiu dovolenku. Keďže si Ty prišla so zmenou plánu a kratšou dovolenkou, Ty naplánuj 5 dňový výlet.
Nechajte vyprchat emocie z obidvoch stran a potom si k tomu v pokoji sadnite pripadne skus mat nieco vymyslene a pohovrte si o tom , zivot nie je len , ze buels s cierna, skuste najst kompromis
Ja k tomu len klasické otrepané: Mať tak vaše problémy. 🤣🤣
Vychladnuté obaja a porozprávajte sa. Takisto môžeš naplánovať dovolenku aj ty resp tvojich 5 dní voľna. A podľa ďalšej reakcie uvidíš
Asi bude problém, že si sa vymáčkla tak neskoro s predstavou dovolenky, keď to stále plánoval on. Hneď ako si vedela, že môžeš len 5 dní, tak si mu to mala povedať. Povedala si mu aj to, že na dovolenku spolu nemusíte ísť, tak neviem prečo teraz riešiš, že bol toho istého názoru. Vypustíš niečo z pusy, a potom z toho robíš drámu. Nečudovala by som sa mu, keby chcel dovolenku bez drámy.
Tu ide o to, že dovolenka je vždy podľa partnera, takže on si vyberie to čo chce vždy. Teraz chceš zmeniť podmienky. Nato "diktátor" nie je zvyknutý. A áno, veľmi pravdepodobné mu ide o tú dovolenku a nie o teba. Je to sebec, ale to bohužiaľ musíš vedieť, keď s ním si. 🤷
Vam obom hrabe v makovici. Akoze sorry. V dnesnej dobe je toto problem? Naplanovat 5 dnovu dovolenku na poslednu chvilu? Akoze coze? Mate 10 deti ci co? Ved dnes sadnes do auta a mozes ist hocikde. A o dva dni sa zdvihnut a ist este nikde. A ty? Co tak keby si prisla s nejakym napadom ty? Ale asi ti vyhovovalo ze nemusis prstom pohnut pri rieseni dovolenky. A tieto trapne reci ze nemusite nikam ist? Tak sed na prdeli. Spokojna?
On uz nieco neplanoval kupil letenky rezervoval ubytko?
Ak nie, nechapem jeho reakciu.
Asi to bude clovek , co vsetko musi byt podla jeho predstavy. Ty nemas pravo namietat.
Ja som nepochopila, aký je vlastne problém.
Ok, on sa asi tešil na viac dní spolu a teraz sa mu to plánovanie prehádzalo. (ako dlho vieš, že sa ti dá len na 5 dní?)
Zareagoval prudšie, ok.
Ale tá tvoja reakcia "tak nikam nemusíme ísť", bola čo. Ako urazené dieťa.
Potom ste si to vykomunikovali ako?
"Láska, dá sa mi len na 5 dní, poďme niečo vymyslieť, urobiť si pekné chvíle spolu..."
On uz nieco neplanoval kupil letenky rezervoval ubytko?
Ak nie, nechapem jeho reakciu.
Asi to bude clovek , co vsetko musi byt podla jeho predstavy. Ty nemas pravo namietat.
@natalka13 alebo bude autorka clovek co nikdy nehla prstom a nic nevymslela ani nezorganizovala a teraz mi zrusila plany smahom ruky s tym ze nech on zas vsetko poriesi. Who knows. Ale chapem ze na tejto stranke je chlap vzdy deges
Mne pride vtipne uz to, ze ze na 8 dnovu dovolenku nemozes ist, ale na 5 dnovu ano. A to je vazne v dnesnej dobe problem otvorit google a naplanovat nieco? Mate nejake specialne poziadavky, ci v com je problem? Divni ste obaja...
S nim by som nešla ani do obchodu nie ešte na dovolenku
no ja napriklad planujem velmi dopredu a ak vyberiem dovolenku a mam zaplatene ubytko, kupene letenky tak ozaj je potom problem.....hlavne ked ma to stoji vela usilia vsetko naplanovat, kupit, vybavit....ak len tak po slovensku tak by mi to bolo asi jedno ale na poslednu chvilu je ubytko drahsie
Vam obom hrabe v makovici. Akoze sorry. V dnesnej dobe je toto problem? Naplanovat 5 dnovu dovolenku na poslednu chvilu? Akoze coze? Mate 10 deti ci co? Ved dnes sadnes do auta a mozes ist hocikde. A o dva dni sa zdvihnut a ist este nikde. A ty? Co tak keby si prisla s nejakym napadom ty? Ale asi ti vyhovovalo ze nemusis prstom pohnut pri rieseni dovolenky. A tieto trapne reci ze nemusite nikam ist? Tak sed na prdeli. Spokojna?
Ahoj, ja sa opytam aj trosku mimo dovolenky je tiez on taky, ze podla neho bude to alebo hento a ked teda mu skocis do toho co si on zmysli tak sa sprava nevrlo?
To je az taky veľký rozdiel 5dni alebo týždeň?🙄🙄🙄🤔🤔🤔
Určite by som začala vo vzťahu viac diktovať a presadzovať svoje podmienky aj ohľadom dovolenky a keby to nevedel prijať, tvoje nie a tvoje podmienky a bol by zduty, pasívne agresívny, neprisposobivý, dramatický a pod. tak to by bola posledná dovolenka s ním.
Tiež nechápem tých 5 dní namiesto 8.neverim,ze by to bol až taky problém. No ved a nech ide sam na tých 8 dní, a je vybavené. Nemusíte ísť spolu, či?neviem ci ste len priatelia alebo manželia.....
Mne sa paci to 'kako' v nazve🤭

Véd co bráni tebe naplánovať dovolenku?? Alebo čakáš kam ta vezme on??