Kam ísť bývať po rozpade vzťahu?
Ako ste riešili bývanie keď sa vám rozpadol vzťah?
A máte dve deti 3 a 4 roky?
@veronika19895 kde žiješ teraz,aký máš príjem,muz ti už platí na deti,máš rodičov ,musíš odísť ty
@veronika19895 muž mal zákaz vstupu do byu a ja som tam zostala bývať a sama splácala hypotéku
@tulipanik12 to určil súd nie?
Nakoľko som si pred manželstvom kúpila sama byt tak v prípade rozpadnutia vzťahy by som išla s deťmi bývať k sebe do bytu. Človek nikdy nevie čo sa môže zdať a treba myslieť dopredu
u nas odisiel manzel, nakolko byt bol moj aj hypoteka.. pomohla som s kupou bytu pre neho zuzenim BSM...
@veronika19895 do podnájmu na čas.
Ist do prenajmu ak nemas peniaze tak k rodicom...
@veronika19895 áno, súd a potom následne sa ešte 10 rokov ťahalo majetko-právne vyrovnanie
Tebe môže byť jedno ako to riešila Jana, či Zuza.....záleží čí je byt kde žijete, prípadne či máš na vyplatenie manžela ak je byt získaný počas manželstva......ak je tam hypotéka, máš na splácanie? lebo aj ak by bol manžel agresívny a dali by mu do bytu zákaz vstupu, ty ho musíš vyplatiť.....nezískavaš automaticky byt do svojho vlastníctva len preto že tam budeš bývať....a súd ani nebude zaujímať že ty ho nemáš z čoho vyplatiť, veď byt sa dá predať a peniaze rozdeliť a obaja prenájom....
Kupila som si byvanie este pred vztahom. Zbalila som nas a isla odkial som prisla.
k rodičom aj s malinkým deckom.... bývali sme tam roky.
odtiaľ do svojho domu...
@veronika19895 no však nech ťa vyplatí z polovice a potom uvidíš na aké bývanie budeš mať. Poprípade vyplať ty jeho
Existujú v okresných mestách azylové bývania pre ženy s deťmi na 1 rok. Je tam psychologická, právna a sociálna pomoc. Odporúčam
@veronika19895 Aktuálne si odkladám peniaze pre istotu, ak by niečo podobné nastalo, aby som mala na vlastné bývanie. Nič nie je viac, než mať vlastné bývanie, i keď len menší byt.

@veronika19895 vrátila som sa k rodičom a potom si kúpila svoj byt.