Kam ísť na rande? Získajte skvelé tipy!
Dajte typy
@katkaseiner Košice okolie
Do botanickej zahrady
No je rozdiel, či máš 16 alebo 50
@palicka 19
Jaj, tak mesto… posedieť, pokecate, zmzka…… a zistíš, čo by sa páčilo na druhom obom. Či pôjdete na prechádzku do botanickej, či na korčule…
na zmrzku, do kina, korcule, bike, alebo len tak prechadzka ...
Si chlapec alebo dievča? Si človek, ktorý rád chodí do prírody alebo radšej do mesta medzi ľudí? Poznáte sa už dlhšie alebo idete prvýkrát?
Pokiaľ to je prvé rande a že aj prvé stretnutie tak kino určite nie, aspoň za mňa, pretože tam sa nedá rozprávať
My sme sa chodili prechádzať a vykecávať dlhé hodiny na hrádzu okolo jazera s kebabom alebo zmrzlinou 😂
Záleží, aké ste typy.
Na rôzne výhľady si urobiť piknik, ale to by som šla, až keď budete dlhšie spolu (na prvé rande môže prísť psychopat a to s ním nechceš byť sama niekde v lese 😬)
Prechádzka na Slanský hrad či na KE výhliadku, možno zoo obehnuť, botanickú.
Niekto chce ísť len do kina (tam sa nedá rozprávať) alebo sadnúť na pivo do Dobrých časov či na fancy drink do Slávie.
Iný pôjde na laser game alebo Escape Room.
Každému vyhovuje niečo iné.
My sme boli akcni a chodili po hradoch a zamkoch 😆 a aj na vylet do Viedne sme sa vybrali. A tak bezne sa prechadzat do parku, cina zmrzku, kavu...
no v KE sme vzdy isli na sialene dlhu prechadzku jedno kam podla mna sme videli za tie roky vsetky sidliska a vsetky ulice na nich a potom nam vzdy vyhladlo a isli sme do nejakej restiky, kde sme este neboli a este sme to neochutnali... takto mas neobmedzene mnostvo miest na rande len sa casom vzdalujes od kosic stale viac a neskor cakas na nove restauracie, kde ste este nejedli (nastastie stale otvaraju nejake) ...na prechadzkach nam stale nieco nove napadlo ci sme nieco uvideli, co by sme chceli robit nabuduce, takze sme to vzdy nejakou inou cinnostou prekladali
Šarišský hrad? Kapušansky hrad? Domaša Dobrá tam sa dá ísť aj na loď okruznu plavbu 👍.
za mna Botanicka zahrada...sice to mam od ruky ale boli sme v juni...bolo skvele
Botanicka zahrada.
Podľa toho odkiaľ si. Ja som svojho potencionálneho vzala na obľúbené miesta v mojom meste. Prechádzka, výhľad, príroda. Nekonečné rozhovory. Je to veľmi individuálne. Ale na rande kde chceš očariť odporúčam miesta kde si ako doma, bude to oveľa príjemnejšie a uvoľnenejšie aspoň pre teba 😉

Napríklad Barcelona je super...ale to si sa asi nepytala...skus aspon mesto napísať...napr v Ba som mala s mojim muzom rande pri Dunaji, drink na jednej lodko/kaviarni