Kam sa podeli najkrajší chlapi?
Mám takú skúsenosť z môjho okolia, že chlapi po ktorých všetky dievčatá šaleli skončili zle. V sedemdesiatych rokoch minulého storočia bol u nás chlapík prezývaný Banďo, vysoký blonďák, modrooký, finančne zabezpečený, vlastnil dom, všetky dievčatá z okolia si ho prijali za manželka. Zobral si dievča z mesta, aj dieťa sa im narodilo, ale neodolal alkoholu, zomrel ako bezdomovec s kopou ecxekúcii.O desaťročie neskôr sa vo vedľajšej dedine bol další vzhľadný chlapík, tiež mal ženu, syna podnikanie. Teraz je tiež rozvedený, má exekúcie, podnikanie zrušil, býva v starej chatrči. Jeho jedinou spoločnosťou je čučo. Keby som nevidela staré fotografie ani neuverím.
Takýto krásavec bol aj môj spolužiak aj mne sa veľmi páčil. Mal vlastné auto, balil jednu babu za druhou. Dnes je dva krát rozvedený má z každého manželstva po dve deti aj ďalšie dieťa/deti mimo. Plno exekúcii za neplatenie výživného. Vyzerá hrozne, zanedbane. Chová nejaké hospodárske zvierá, má príjem iba z toho čo predá mlieko a mliečne výrobky. Dnes skoro päťdesiatnik čo mal kedysi dom, auto, majetky úspešne podnikanie.
Dnes som ho stretla, no hrôza. Poznám viac takýchto prípadov. Len tak uvažujem. Máte podobné skúsenosti?
Ano, najvacsi kanci zo skoly skoncili tak,ze by si bike o nich neoprela 😀
to sa nájdu všade takéto tipy...
fešák , krásavec, žerú ho takmer všetky baby ale príde určitý vek a je tomu koniec... slečny dostali rozum, majú svoje rodiny... aj neodolateľný krásavec má už vrásky a na jeho miesto vo zvádzaní už nastúpili mladší...
nie každý muž to zvládne a začne gembliť, holdovať alkoholu...
vieš ako hovoria bratia Česi...
Rozum prichádzí s léty
Nekdy léta prichádzi sama.... 😝
Nemá to nič s výzorom, je to len náhoda. Zle môže skončiť rovnako krásavec, ako škaredý.
Ja badam to, že tí chalani ktorí v puberte mali najväčší úspech, bolo super keď nás brali do partie a boli sme frajerky ak sa s nimi bavíme. Tak teraz žijú najhorším životom.
Naopak takí, ktorí v puberte boli skôr tichší, žiadne baby sa okolo nich netocili atď, tak vedú lepší a úspešnejší život a teraz v dospelosti by boli ako slobodni určite žiadanejsi.
Ale to len tak štatisticky z môjho okolia. A ani to tak nemá s výzorom veľa, skôr aj zmeny priorít. Že aj nám ako mladým babám sa páčili iné veci a záležalo nam na iných veciach ako v staršom veku
@klip0 presne si to vystihla, mám rovnaké skúsenosti
Presne nad tým som sa zamyslala aj ja! Ja som 1994 a keď vidím tých mladých chlapcov, ktorí boli estw 10-15 rokov dozadu idolmi na skole chcce sa mi plakať. Buď drogy alebo alkohol, to že niektorí priberú a zanedbaju sa je v pohode, sú spokojní v rodinách atd, ale porad mi sanka pada z hentych zmenených od alkoholu a drog, keď idem do rodného kraja a vidím, ako dopdli… a naopak čo sme malo jedného bifľoša som na stretavke po 10 rokoch vážne odpadla aký bol nádherný
Pre niektorých tých krajších bol život príliš jednoduchý a nezvládli stret s tvrdou realitou. Silnejší sa tomu dokážu postaviť a čeliť, slabší to nezvládnu a "riešia" to alkoholom a podobnými formami spoločenského zlyhania.
Tí bežní alebo krásou menej obdarení sa naučia od mala/ mlada bojovať s prekážkami a nezlomia sa tak ľahko.
@kukulienka999 tak, tak jeden z najväčších biflošov od nás najprv pracoval ako redaktor v regiónalnej tv, potom postúpil na celoštátnu úroveň, keď si uvedomil, že takto nevidí vyrastať svoje dieťa zanechal tv a začal podnikať čoho sa chytí v Tom má úspech, čítala som o ňom články v novinách videla ho v telke. Keďže podniká v pohraničí, je z neho všade. Zapínam telku v Budapešti na hoteli aj tam sa v telke usmieval, preberal nejakú cenu. Na strednej sa za ním kočky nehrnuli.
Boli krajsi, “hlasejsi” a kazdy ich obdivoval … nieco tym ziskali, ale neboli schopni to udrzat, pretoze nepouzvali rozum… okolnostami nemuseli. Ti ostatni sa museli presadit hlavou alebo rukami, pretoze neboli taki ocarujuci … ak nieco dosiahli vlastnou snahou a rozumom… tak rychlo sa neosprostieva. Ale to mas u kazdej generacie … napr ta najlrajsia s kilom make upu … strestnes o 20’rokov, kazde dieta s inym a socka 🤷🏻♀️ ale na strednej c1. Co myslis Teraz nejaka umela kraska v 20 velka influencerka … v 50 za nou pes nestekne, chlap vymeni umelu “staru” babu za dorastenku a z coho bude zit … v hlave piliny, mladi v prdely a do duchodu daleko … este zaujmvejsie to bude ako otazka za takych ca 30 rokov … a to “skrachovanie” asi tiez budu davat online
Tak ono väčšinou ti co neboli popularni, nemali toľko prilezitosti sa socializovat, čo často na sk znamená chodiť s partiou po krcmach, čiže ľahší nábeh k alkoholizmu, tým pádom mali viac času na vzdelávanie a investovanie do budúcnosti 😁
Áno, tiež sme minule s mužom tak spomínali na svojich spolužiakov a ako dopadli a dosť desivé.Niektori, už nie su nažive autonehoda, drogy a naozaj ti, čo vyzerali, že za celé štúdium jednu vetu nepovedali, alebo boli priemerní žiaci darí sa im v práci, zmenili sa veľmi vyzorovo atď..ale aj najväčší frajer je teraz "obyčajný" jeden z mnohých a prvý bol rozvedený, žije u rodičov.
Alkohol je spoločný menovateľ. Nie vzhlad. Proste začnú pit, aj ked maju vsetko. Korene treba hladat vo výchove, detstve a predispozíciach. Nie vo vzhľade. Aj ked… od rozkoše aj kone su besne.
Ďakujem za opýtanie, dobre sa mám...
Ja poznam zasa vela takych bab ..tie co boli kocky ale potvory,,su dnes tucne, bezzube, skarede starenky pred 40tkou , bez prace ci ledva prezivajuce...nuz aj krasa sa vytrati...
Mne toto pripada ako klub škaredých a neúspešných ktorí sa utešujú nádejou že “Ačkoví” spolužiaci ktorym celý cas závideli dopadnú zle. No ako ktorí: niektorí sú stále ako boli skaredi neúspešní ako za mladi a k tomu prepití a niektorí su naďalej krásní úspešní a sexí ako boli od základnej školy 😏 Ale tak treba sa utešovať ako sa dá.
Tak niekto má odžité už pred päťdesiatkou, možno aj skôr...Stále si hovorím, čo tí dnešní mladí budú robiť v strednom, alebo staršom veku keď chcú mať teraz všetko razom. Už dnes mi niektorí pripadajú ako dôchodcovia.
Toto co opisuješ sa nedeje len pekným mužom, ale bežným ľuďom...Aši im ta krása zatmenia.mozog a rozum a skončili takto. Ja také prípady nepoznám.
Často sa to stáva, źe chlapovi, o ktorého je mimoriadny záujem zo strany sympatických žien, že im synróm plážových ižinierov do konca života vugumuje mozog. Fyziká krása chlapov a žien v mnohých prípadoch podporuje promiskuitu a vedomie, že môze mať koho chce, alebo aj koho nechce a robí z nich trosky..U žien to býva tiež hviezda veĺkého mercedesu, znak BMW, AUDINY a zlatý odtieň platobnej karty, prípadne plastické operäcie.Vtedy niektoré ženy tiež strácajú ženskost a stávaju na pár rokov putuvné sexmašiny a potom končia ako trosky…Aj taký je život...
Vieš koľko by bolo takých žien, keby vypli tik tok, youtube, alebo onli fans...
Ja len, že tak je to aj v opačnom garde 🙊

Ja poznám tiež , síce ja som narodená v 91, ale poznám pár prípadov chalanov, ktorí boli vzedy neodolateľní a sen každej, tak skončili v base alebo ako alkoholici , alebo berú drogy... na druhej strane čo si pamätám spolužiakov - veľa z nich je aj úspešných