Kamarát s výhodami sa zamiloval
Ahojte,
mam kamarata, s ktorym sme sa dohodli, ze si budeme spolu uzivat, nakolko ja nechcem vztah vobec , nie len s nim, ale vseobecne ( uvazujem nad pracou v zahranici ) . Sex je super, kamarat je pritazlivy chlap. Chyba mi fyzicky kontakt, preto som to takto riesila. Problem je ten, ze on sa do mna zalubil. Vola ma castejsie vonku, chce travit cas aj mimo postele, aby sme boli sami len my dvaja , vylety a podobne. Slusne narovinu som mu povedala, ze vedel do coho ide, ze mam zadne vratka, co sa tyka prace, plus konicky. Rozmyslam, ze nachvilu by som prerusila kontakt, mozno ho to prejde. Ja mu nechcem ublizovat, velmi by ma to mrzelo, o kamarata by som nechcela prist. Som prekvapena, ze sa to takto zvrtlo, nakolko vacsinou chlapi vedia oddelit sex a city.
@anonym_autor kazdy chcete nieco ine a vzdy sa bude v tomto vztahu niekto trapit, na co je to dobre?
Nebud sebecka a nechaj ho ist, zbytocne s tebou zabija cas.
Kazdy vecer nova rozpravka.
Ale ked uz.. naco toto pises ked mas jasnu odpoved ze vedel do coho ide. Jasne pravidla cau.
@anonym_autor Ked uz spolu mavate sex, tak preco nemozte chodit spolu aj na vylety a pod....ak sa zamiloval, tak uz je....takze len mu to jasne povedz a rozhodnutie nechaj na neho. Bojis sa stratit priatela, ale ak to teraz prerusis, tak si myslis, ze ho nestratis? Situacia je taka aka je....uzivaj, alebo ries, ale podla mna nic nezmenis. Staci jasne komunikovat.
Keď chceš byť sama kúp si vibrátor alebo plat si za sex. Zbytočne sa bude teraz kvôli tebe ten chalan trápiť
@anonym_autor ked prerusis kontakt, tak je jasne, ze ho stratis. Nevidim nic zle v tom, ze by ste isli sem-tam aj na vylet, je to podla mna uplne normalne. Len mu jednoducho narovinu povedz, ako to cele vnimas ty a nechaj uz na neho rozhodnutie
On chce viac ako ty, tak je fer voci nemu to ukoncit. A nie, uz to nebude tvoj kamarat. Je to zbytocne zabijanie casu. S tymto treba pri takychto veciach pocitat.
@anonym_autor vola ta castejsie von, nie vonku. Slovo vonku sa pouzije, ked uz vonku ste. Koniec hlasenia.
@anonym_autor vola ta castejsie von, nie vonku. Slovo vonku sa pouzije, ked uz vonku ste. Koniec hlasenia.
@anonym_6315c3 a ešte sme vonkA...
@anonym_6315c3 v kazdej tema jedna aslovencinarka-ze vas to bavy stare nudne a ufrflane .. kazdy porozumelco chcela povedat a pochybujem,ze ju zaujima tvoja chvilka slovenciny ..
@anonym_autor o kamarada si prisla vtedy,ked si s nim zacala aspavat ... to uz nezachranis.. takze ak mu nechces ublizit-ukonci to ... jedine riesenie v pripade,ze rozhoor nezabral
@anonym_6315c3 a ešte sme vonkA...
@anonym_8ab476 😵💫🤕🤒
@anonym_autor nechceš stratiť milenca či kamaráta?Lebo inak ma normálne zaujíma, čo take ako kamaráti robite mimo postele, keď nechodite von ani na výlety?
rozísť sa, nech sa netrápite
Toto je z kategorie. Chce ma, nechcem ho. Odisiel. Chyba mi. Chcem ho, nechce ma.
@anonym_fec0ec zajdeme na kavu, aj na vyletoch sme boli. Lenze viac sme travili cas spolu ako partia. Teraz ma uz chce za ruku chytit, hlada sposob, aby bol cim blizsie pri mne. Chcel by byt so mnou castejsie, stale mi pise. Ja som mu uprimne povedala ako to beriem ja, on sice tvrdi, ze je s tym v pohode. No na druhej strane by asi nevyhladaval taky casty kontakt so mnou, ak by nebol zalubeny a bol by s tym v pohode , myslim si.
Toto je z kategorie. Chce ma, nechcem ho. Odisiel. Chyba mi. Chcem ho, nechce ma.
@jimbean Myslis ? No nasilu sa zamilovat z mojej strany neda.
@jimbean Myslis ? No nasilu sa zamilovat z mojej strany neda.
@anonym_autor ja si len nemyslím, že je to tvoj kamarát. S kamarátmi sa predsa nespava, nesexuje. S kamarátmi sa chodí po výletoch, na disco, na festival....atď. On je tvoj milenec. Kamarátstvo skončilo prvým sexom. Ak sa zamiloval a máš ho aspoň troška rada, ukončí milenecký vzťah a nechaj ho ísť....
A ty mas co cerstvych 14? Ved ked chce nieco viac a ty nie tak to ukonci. Neviem si predstavit s niekym spat ale vylet a rozhovory citujem “mimo postele” tak prr to uz nie, to je namna vela! :D ludia su zvlastne zvieratka
A dufam ze sa po ukonceni spavania budes chciet dalej kamaratit a budes sa cudovat ze on nie. Suhlasim s tym, ze tvoj kamarat to nie je ale len milenec.
@anonym_6315c3 v kazdej tema jedna aslovencinarka-ze vas to bavy stare nudne a ufrflane .. kazdy porozumelco chcela povedat a pochybujem,ze ju zaujima tvoja chvilka slovenciny ..
@anonym_d5a4dc Čo robí? Baví!;)
@anonym_fec0ec zajdeme na kavu, aj na vyletoch sme boli. Lenze viac sme travili cas spolu ako partia. Teraz ma uz chce za ruku chytit, hlada sposob, aby bol cim blizsie pri mne. Chcel by byt so mnou castejsie, stale mi pise. Ja som mu uprimne povedala ako to beriem ja, on sice tvrdi, ze je s tym v pohode. No na druhej strane by asi nevyhladaval taky casty kontakt so mnou, ak by nebol zalubeny a bol by s tym v pohode , myslim si.
@anonym_autor Chytanie za ruku ti vadí, chytanie za k.n.u nie. To jsou paradoxy....🙂).
@anonym_autor ja si len nemyslím, že je to tvoj kamarát. S kamarátmi sa predsa nespava, nesexuje. S kamarátmi sa chodí po výletoch, na disco, na festival....atď. On je tvoj milenec. Kamarátstvo skončilo prvým sexom. Ak sa zamiloval a máš ho aspoň troška rada, ukončí milenecký vzťah a nechaj ho ísť....
@7miriam77 mala som kamarata s vyhodami dlhy cas a normalne bol aj kamarat, doteraz som s nim v kontakte. Vobec sa na seba nehnevame, vsetko ostalo uplne v pohode. To, ze zena chce len sex bez vztahu je zla? Divna?Nemyslim si. Pri chlapovi normalna vec, tak si myslim , ze zena nie je o nic horsie ked to chce takto.
Ty nieže nechceš stratiť kamaráta. Ty nechceš stratiť sex s ním. Mimochodom, s kamarátom sa nesexuje.
@anonym_autor nie je s tym vobec v pohode. Ukonci to, kym nie je neskoro. On je zamilovany, ty nie, mas to inac nastavene. Hotovo. Nestretavaj sa s nim, lebo ked to nestopnes, tak si bude na teba cim dalej tym viac narokovat. On sa proste na teba namotal, tak by bolo asi fer mu jasne povedat, ze ty to necitis, chcela si s nim len sex a nic ine. A prerusit stretavanie. Nic nebude ako predtym, lebo tu jeden chce viac ako ten druhy. Ja som taky vztah mala, tiez sme boli spolu v partii, nikto to ale nevedel, lebo sme sa tak dohodli, ze ziadne city nebudu. Ja som to po par mesiacoch ukoncila z dovodu, ze mi vykrical dotycny v afekte a opitosti nejake veci a ja som uz potom nikdy viac s nim v kontakte nebola ani s tou partiou. Dokonca som ho ani nestretla a to zijeme v jednom meste.
vždy som rozmýšľala ako takýto vzťah funguje, to sa proste niekde zídete na hoteli zasexujete si, oblečiete sa idete každý domov? alebo ako to funguje? moja predstavivosť na to nejako nestačí, ja potrebujem ku sexu nehu, bozky, držanie za ruku, objatia a spoločný život
@anonym_autor zeny nemaju problem najst chlala lusknutim prstov. Mozes mat slobodny promiskuitny zivot. Nevesaj si na krk slaby kus.
vždy som rozmýšľala ako takýto vzťah funguje, to sa proste niekde zídete na hoteli zasexujete si, oblečiete sa idete každý domov? alebo ako to funguje? moja predstavivosť na to nejako nestačí, ja potrebujem ku sexu nehu, bozky, držanie za ruku, objatia a spoločný život
@anonym_5746b5 ano vacsinou ludi otravuje vypisovanie. Maju svoj sebecky zivot a kludne si hladia iba svojich potrieb. Chces sukas, vymyslas nesukas.
@anonym_5746b5 ja Ti kludne napisem za seba, nemam s tym problem. Bolo to davno, pred sto rokmi asi, teraz mam uz fakt ze vela rokov :D Mali sme kratko po 20tke obidvaja, on bol malinko mladsi (asi o pol roka), bol z bohatej rodiny uspesneho podnikatela, cize uz v tom veku mal byt v centre mesta. Stretavali sme sa u neho, ked bola chut a cas, napisali sme si a dohodli sme sa. Nebolo to nejak pravidelne, vacsinou to bolo cez pracovny den vecer s tym, ze som tam prespala, ked som chcela. My sme sa dohodli, ze vztah spolu mat nechceme (on aj z ekonomickych dovodov, lebo by nemal realny vztah s niekym, kto je financne a postavenim inde, rozumej s beznou babou co mala rodicov priemerne zarabajucich) a zaroven ak by niekto mal niekoho ineho, tak sa stretavat prestaneme. Ci to on dodrziaval neviem, ja ano. Nikdy sme nemali sex bez ochrany, nebola som taka hlupana, aby som sa spolahla na "Dam si pozor" alebo si myslela, ze pekny chalan s peniazmi si nevrzne aj niekde inde.

A ste bezdetní?