Kamarát sa zveril s homosexuálnou orientáciou
Zdravím, len tak ma zaujíma čo si myslíte o homosexuáloch ? Včera sa mi priznal jeden dobrý kamarát že je homosexuál. Prv ma to šokovalo ale nikdy by som to naňho nepovedal, dokonca na verejnosti sa správa slušne, inteligentný chalan, nato že je taký mladý tak má úroveň komunikácie lepšiu ako poniektorí starší ľudia od neho a medzi kamarátmi sa správa normálne, nikdy nikoho neobťažoval a dokonca sme tak dobre pokecali a preberali zaujímavé témy že som si s ním pokecal ešte lepšie jak s nejakými heterakmi. Čo ma akurát mrzí tak len to že tvrdil že to má v živote dosť ťažké a rodičom sa nemôže priznať lebo by ho vyhodili z domu keďže rodičia sú stará škola. Bolo mi to celkom ľúto. Akurát sa bojím že ak sa s tým prizná ostatným kamarátom tak s ním prerušia kontakt keďže je homosexuál. Príde mi to dosť nefér 😞
Je to taký istý človek ako bol pred priznaním. Ak sa s ním niekto prestane kontaktovať len kvôli tomu aké pohlavie chce do postele tak je to blb.
že na verejnosti sa správa slušne 🤦♀️ a prečo by mal niekoho obťažovať lebo je homosexuál?? kks, som v šoku…
že na verejnosti sa správa slušne 🤦♀️ a prečo by mal niekoho obťažovať lebo je homosexuál?? kks, som v šoku…
@biba_18 predpojatosť, homosexuál má vyzerať ako exot z pride pochodu, spať s každým a obťažovať deti
Coze v tvojom svete sa homosexuali ako pravidlo spravaju neslusne na verejnosti? Co presne ta v tomto sokovalo?
@martinmmartin práveže ja proti ním nič nemám
Je to taký istý človek ako bol pred priznaním. Ak sa s ním niekto prestane kontaktovať len kvôli tomu aké pohlavie chce do postele tak je to blb.
@januska12323 veď áno, ja som ho podporil a som rád že sa mi aj priznal. Je to super chalan
"dokonca na verejnosti sa správa slušne"... wau, som prekvapená, že si vybral práve teba na priznanie, keďže si zjavne homofób, aj keď sa tváriš, že nie, napísal si to jasne... "nefér" je, že ťa šokovalo, že homosexuál nikoho neobťažuje... ak je toto reálna diskusia a neprišiel si sem iba rozvášniť dav, tak snáď ti to otvorilo oči
@martinmmartin práveže ja proti ním nič nemám
@anonym_autor co presne ta sokovalo na tom ze sa sprava slusne?
@biba_18 nemyslel som to tak. Zamna je to super chalan
Máš nejaké veľmi zvláštne predstavy o homosexuáloch.
@thereisabear práveže nemám, proti lgbt nič nemám a poznám aj viac ľudí s ktorými dosť dobre vychádzame
"dokonca na verejnosti sa správa slušne"... wau, som prekvapená, že si vybral práve teba na priznanie, keďže si zjavne homofób, aj keď sa tváriš, že nie, napísal si to jasne... "nefér" je, že ťa šokovalo, že homosexuál nikoho neobťažuje... ak je toto reálna diskusia a neprišiel si sem iba rozvášniť dav, tak snáď ti to otvorilo oči
@anonym_e2a9cd niesom, ta veta tam nemala byť...
@thereisabear práveže nemám, proti lgbt nič nemám a poznám aj viac ľudí s ktorými dosť dobre vychádzame
Podľa tvojho príspevku to tak vôbec nevyzerá.
@anonym_autor no ale si uplne vysokovany ked sa spravaju slusne
@anonym_autor no ale si uplne vysokovany ked sa spravaju slusne
@martinmmartin to že som napísal že sa správajú slušne som nechcel narážať na nič zle 🤦♂️ bože...
@martinmmartin to že som napísal že sa správajú slušne som nechcel narážať na nič zle 🤦♂️ bože...
@anonym_autor A preco by sa s nim nebavili kamosi?
Chcel som len vedieť aký máte názor na homosexuálov, nie že sa tu domna pustíte 🤦♂️ sám podporujem lgbt komunitu
@anonym_e2a9cd niesom, ta veta tam nemala byť...
@anonym_autor ak si to tak fakt nemyslel, tak aspoň vieš, že do budúcna pozor na takéto vyjadrenia, môžno preto má obavy z reakcie okolia, lebo presne takéto veci od nich počuje, aj keď tak "nie sú myslené"...voľba slov a formulácia viet má veľkú silu.... ja mám vo svojom okolí viac ľudí z LGBT komunity, kamošov/kamošky aj kolegov/kolegyne a v mojej sociálnej bubline je to úplne plne akceptované, žiadne dramatické coming outy sa nedejú, lebo všetci to berú normálne... "drsnejšie" to bolo, keď sme boli mladší a aj doba bola trošku iná, pamätám si, že keď sa kamarát priznal ešte na ZŠ rodičom, aj nejaké facky padli, čo je hrozné, ale časom to prijali... neviem koľko máte rokov, rodičia inak často už aj tušia, vedia a kamaráti ak by sa s ním kvôli tomu mali prestať baviť, tak takých kamarátov nepotrebuje....
Chcel som len vedieť aký máte názor na homosexuálov, nie že sa tu domna pustíte 🤦♂️ sám podporujem lgbt komunitu
@anonym_autor Nemam na nich ziaden nazor. Su rovnaki ludia ako ostatni, jedni su v pohode, druhi mi nesedia. Preco si myslis, ze ludia neprijimaju homosexualov? Za mna to je v dnesnej dobe uplne ok..
@anonym_autor A preco by sa s nim nebavili kamosi?
@dadis to mi tvrdil on, vraj by ho niektorí odmietli, neviem prečo. Ja som mu povedal že je super kamarát a kvôli tomu zrušiť kontakt že je niekto homosexual mi príde šialené. Podporil som ho ale bolo mi ľúto jak sa pozerá spoločnosť na homosexuálov
@anonym_autor Keďže sa priznal len tebe ale nie ostatným kamarátom či priateľom tak asi má o teba záujem a zisťoval aká bude tvoja reakcia... gratulujem a nech vám to vyjde.
@anonym_autor Keďže sa priznal len tebe ale nie ostatným kamarátom či priateľom tak asi má o teba záujem a zisťoval aká bude tvoja reakcia... gratulujem a nech vám to vyjde.
@jblheart nie nezistoval, on sa len priznal lebo ho to dosť trápilo, nič viac
@anonym_autor asi mas predstavu o LGBT+ komunite, ktoru nam tlacia niektori, co poukazuju na extremy, ktore sa vyskytuju na Pride pochodoch. Ale aj v tejto komunite je rovnaky pomer ludi, ktori sa vedia spravat a tych extremnych ako je to v kazdej inej skupine, teda aj u hetero. Ked sa niekto sprava tak, ze je to cez ciaru a je hetero, tak to je akceptovane, u LGBT+ komunity sa hned poukaze na jeho sexualnu orientaciu a taky pripad sa pouziva ako "nazorny priklad" pre pohorsovanie sa.
Za mna osobne: Hodnota cloveka vobec nesuvisi s jeho sexualnou orientaciou. V konecnom dosledku je to to posledne co ma na cloveku zaujima. Je mi len luto, ze oni su (este stale) vystaveni pohrdaniu a su im upierane prava, ktore maju ostatni. Je mi ich ludsky luto, pretoze oni si svoju orientaciu nevybrali ale musia s nou v tejto homofobnej spolocnosti zit.
@anonym_autor ak si to tak fakt nemyslel, tak aspoň vieš, že do budúcna pozor na takéto vyjadrenia, môžno preto má obavy z reakcie okolia, lebo presne takéto veci od nich počuje, aj keď tak "nie sú myslené"...voľba slov a formulácia viet má veľkú silu.... ja mám vo svojom okolí viac ľudí z LGBT komunity, kamošov/kamošky aj kolegov/kolegyne a v mojej sociálnej bubline je to úplne plne akceptované, žiadne dramatické coming outy sa nedejú, lebo všetci to berú normálne... "drsnejšie" to bolo, keď sme boli mladší a aj doba bola trošku iná, pamätám si, že keď sa kamarát priznal ešte na ZŠ rodičom, aj nejaké facky padli, čo je hrozné, ale časom to prijali... neviem koľko máte rokov, rodičia inak často už aj tušia, vedia a kamaráti ak by sa s ním kvôli tomu mali prestať baviť, tak takých kamarátov nepotrebuje....
@anonym_e2a9cd áno, naozaj som to tak nemyslel. Do budúcna si budem dávať pozor na vyjadrenie.
@dadis to mi tvrdil on, vraj by ho niektorí odmietli, neviem prečo. Ja som mu povedal že je super kamarát a kvôli tomu zrušiť kontakt že je niekto homosexual mi príde šialené. Podporil som ho ale bolo mi ľúto jak sa pozerá spoločnosť na homosexuálov
@anonym_autor Spolocnost sme aj my. To, ze sa k inakosti spravame bez obav, nestigmatizujeme ju, neppukazujeme na nu. Ak sa s nim niekto prestane kamaratit kvoli coming outu, tak to je len pre neho dobre. Zrno sa od pliev vycistilo samo. Tak neries za neho. Je to kamos, tak ho tak ber.. nie ako nejaku zvlastnu osobu, co potrebuje special treatment. Kamarat sa s nim normalne, neries
@anonym_autor asi mas predstavu o LGBT+ komunite, ktoru nam tlacia niektori, co poukazuju na extremy, ktore sa vyskytuju na Pride pochodoch. Ale aj v tejto komunite je rovnaky pomer ludi, ktori sa vedia spravat a tych extremnych ako je to v kazdej inej skupine, teda aj u hetero. Ked sa niekto sprava tak, ze je to cez ciaru a je hetero, tak to je akceptovane, u LGBT+ komunity sa hned poukaze na jeho sexualnu orientaciu a taky pripad sa pouziva ako "nazorny priklad" pre pohorsovanie sa.
Za mna osobne: Hodnota cloveka vobec nesuvisi s jeho sexualnou orientaciou. V konecnom dosledku je to to posledne co ma na cloveku zaujima. Je mi len luto, ze oni su (este stale) vystaveni pohrdaniu a su im upierane prava, ktore maju ostatni. Je mi ich ludsky luto, pretoze oni si svoju orientaciu nevybrali ale musia s nou v tejto homofobnej spolocnosti zit.
@viestta práveže nemám. Dosť podporujem lgbt, dokonca poznám viac ľudí z okolia a vychádzam s nimi naozaj dobre, sú to super ľudia. Len ma serie jak spoločnosť je dosť proti Lgbt s cirkvou.
Vedel si o tom, ze homosexuál, rom, biely, slovak, Ukrajinec, Američan, rus, zena, muž sa môžu správať slusne, byt dobrým človekom a naopak su aj takí, ktori zabíjajú, klamú, pijú, nesprávajú sa slusne?
Všade, VSADE, sa nájdu aj takí aj takí ludia.
“ dokonca na verejnosti sa správa slušne, inteligentný chalan, nato že je taký mladý tak má úroveň komunikácie lepšiu ako poniektorí starší ľudia od neho a medzi kamarátmi sa správa normálne, nikdy nikoho neobťažoval”
Ty si homofob.
Mne sa zabil sused po tom, čo zistil, že jeho syn je gay a oblieka sa ako žena

Coze v tvojom svete sa homosexuali ako pravidlo spravaju neslusne na verejnosti? Co presne ta v tomto sokovalo?