icon

Kamarátka berie Ozempic a tají to

13. jún 2025

kamaratka dobra berie toto svinstvo a pritom nie je tucna. dohodla sa s lekarkou.
predou mnou taji ze to berie, viem to od jej kamosky ktorej to povedala.
zacala akoze sportovat aby zakryla nadmerne chudnutie.
je mi luto ze nie je uprimna, ved preco ma s tym problem priznat farbu, doteraz sme si vsetko vraveli a toto mi taji. cely zivot ani len peso nechodila, taka bola leniva.
stale sa len chvali ako chudne, kazdy den mi posiela fotky aka je chuda.
som sklamana z nej

Strana
z3
januska12323
13. jún 2025

Si si istá, že je to kamarátka?

autor
13. jún 2025
@januska12323

Si si istá, že je to kamarátka?

@januska12323 no premyslam, ze asi az tak dobra nie. ked mi nie je uprimna.
vie ze ja mam problem s chudnutim. ale ja to mam kvoli stitnej zlaze. posiela mi fotky kde je pomaly naha a stale sa chvali ako jej kila idu same.

svetlonos
13. jún 2025

Aka prišla taku nasla. Vy ste jedna za 7 a druha bez troch za 10.
Ty jej závidíš, ona ti nič nepovie keďže pozna tvoj názor na to "svinstvo".
O co ti ide? Zacni riesit vlastný charakter namiesto ohovárania kamosky na mk. Teba by som za kamosku tuez teda nechcela.

cimage
13. jún 2025

Ked ti to uz prekaza, tak jej narovinu napis ked ti posle fotky, ze s ozempicom by si schudla aj ty a nechvalila by si sa.

autor
13. jún 2025
@svetlonos

O co ti ide? Zacni riesit vlastný charakter namiesto ohovárania kamosky na mk. Teba by som za kamosku tuez teda nechcela.

@svetlonos preco ohovarat , ved sa pytam len na nazor preco to robi.
menujem konkretne? nie.

autor
13. jún 2025
@cimage

Ked ti to uz prekaza, tak jej narovinu napis ked ti posle fotky, ze s ozempicom by si schudla aj ty a nechvalila by si sa.

@cimage vies co uz to mam na jazyku ale nechapem preco to v sebe drzim. ale asi to uz nevydrzim. ja aspon na sebe makam, posilka bike a tak. ona nic len ozempic.

zuzinka888
13. jún 2025

Preco to robi- lebo chce schudnut a pozna tvoj nazor na to "svinstvo" a nechce pocuvat prednasku od teba ake je to svinstvo a aku chybu robi ked si to picha.

martinka17
13. jún 2025
@svetlonos

@svetlonos zabudla si na tú tretiu, čo roznáša tajomstvá ako keby bola týždenník 🙂

autorka - ako kamarátka si mala najprv osloviť svoju "kámošku" na liekoch a porozprávať sa, takto len teoretizuješ. Možno ti nechcela ublížiť, možno ťa fotkami chce motivovať, možno ma nábeh na anorexiu...... Alebo sa nakoniec zhodnete, že nie ste kamarátky, máte iné hodnoty.

autor
13. jún 2025
@martinka17

@svetlonos zabudla si na tú tretiu, čo roznáša tajomstvá ako keby bola týždenník 🙂

autorka - ako kamarátka si mala najprv osloviť svoju "kámošku" na liekoch a porozprávať sa, takto len teoretizuješ. Možno ti nechcela ublížiť, možno ťa fotkami chce motivovať, možno ma nábeh na anorexiu...... Alebo sa nakoniec zhodnete, že nie ste kamarátky, máte iné hodnoty.

@zuzinka888 vsade su poucenia o tom.
@martinka17 mozno

mamina7070
13. jún 2025

neviem asi nie ste take dobre kamaratky
sak ked chces pobav sa som svojou lekarkou a vyskusaj ozempic aj ty

autor
13. jún 2025
@mamina7070

neviem asi nie ste take dobre kamaratky
sak ked chces pobav sa som svojou lekarkou a vyskusaj ozempic aj ty

@mamina7070 nie, je to svinstvo, snazim sa prirodzene chudnut.
okrem ineho mam probelmy travoiaceho charakteru a ozempic nie je dobry na zaludok a pankreas. ale to vela ludi nevie

procrastique
13. jún 2025

Ona to dostala indikované od lekára, je to liečivo a žiadna kamarátka ti nie je povinná hovoriť na čo sa lieči :D

Tuším jej to závidíš však?

procrastique
13. jún 2025

ááá, už to tu máme, závidíš. súdiac z 09:07 :D príspevku

autor
13. jún 2025
@procrastique

ááá, už to tu máme, závidíš. súdiac z 09:07 :D príspevku

@procrastique ked myslis, nazor neberiem

zuzinka888
13. jún 2025

Ano, a ona to dobre vie.ale ona chce schudnut a nechce to pocuvat. Je vporiadku ze mas iny nazor, no mala by si ho respektovat aj ked sa ti nepaci. Jej zivot, jej telo, jej zdravie, jej sebavedomie. Uz si aj rozmyslala ake to pre nu musi byt, zit s nadvahou ked je ochotna toto vsetko "obetovat" a podstupit to riziko?, aj alkohol je svinstvo, cigarety, udeniny, drogy... . A predsa im ludia holduju...... Mozno len caka pochvalu od teba, tak ju ako kamoska pochval a uznaj ze vyzera lepsie a ponukni pomoc s fitkom a aktivitou. Nemozee to brat vecnost a ked to vysadi bude to tazke.

evcagabi
13. jún 2025

Coze? Ty si sklamana lebo kamoska berie ozmpic? 😅 boze, ja uz nepochopim, co dokaze ludi sklamat 😅 pochopila by som, keby si sklamana, ze ti napr.prebrala frajera ale toto? Mas 15?

autor
13. jún 2025
@evcagabi

Coze? Ty si sklamana lebo kamoska berie ozmpic? 😅 boze, ja uz nepochopim, co dokaze ludi sklamat 😅 pochopila by som, keby si sklamana, ze ti napr.prebrala frajera ale toto? Mas 15?

@evcagabi skoda ze niektori nevedia citat medzi riadkami.
sklamana som z toho ze preco mi to taji

mk1111111111
Autor odpoveď zmazal
zuzanita1609
13. jún 2025

Preto,aby si jej ho nezáviedla,ako teraz 😏

autor
13. jún 2025
@mk1111111111
Odpoveď bola zmazaná

@zuzinka888 ktovie ako dlho sa moze brat.
@mk1111111111 preco mi posiela tie fotky kazdy den?

procrastique
13. jún 2025

Inak predpokladám, že má mounjaro a nie ozempic, čiže možno je tvoja kamarátka len drbna a hovorí blbosti.

A možno ti to tají pretože chce aby si ty bola tučná a škaredá a ona bola hviezda :D nechce aby si si to aj ty zjednodušila :D

evcagabi
13. jún 2025

Ja asi zijem v inom svete, ked nie som zavisla na tom, aby mi kamosky povedali kazdy svoj jeden prd.

autor
13. jún 2025
@procrastique

Inak predpokladám, že má mounjaro a nie ozempic, čiže možno je tvoja kamarátka len drbna a hovorí blbosti.

A možno ti to tají pretože chce aby si ty bola tučná a škaredá a ona bola hviezda :D nechce aby si si to aj ty zjednodušila :D

@procrastique nastastie tucna a skareda nie som,

deedol
13. jún 2025

ja som asi nejaka divna, ale ja mam s kamoskami uplne ine vztahy. esteze ich mam.
autorka, "potesim" ta, znama tiez mala na predpis, casom jej to zacalo robit zle (nechutenstvo a pod.), musela vysadit a pribrala naspat vsetko. uz si spokojna?

falbala132
13. jún 2025

vsak ani ini narkomani vacsinou nepriznaju, ze si nieco pichaju 🙂

autor
13. jún 2025
@deedol

ja som asi nejaka divna, ale ja mam s kamoskami uplne ine vztahy. esteze ich mam.
autorka, "potesim" ta, znama tiez mala na predpis, casom jej to zacalo robit zle (nechutenstvo a pod.), musela vysadit a pribrala naspat vsetko. uz si spokojna?

@deedol nie som spokojna, preco tak pises? nerozumiem aka si zla

autor
13. jún 2025
@falbala132

vsak ani ini narkomani vacsinou nepriznaju, ze si nieco pichaju 🙂

@falbala132 myslis ze je na tom zavislost? hej chapem co chces napisat

deedol
13. jún 2025

a ty si dobra? sa pozri na seba, ake mate "kamaratske" vztahy.

sense
13. jún 2025

A keby ti to povie aká by bola tvoja reakcia? Zrejme ti to nepovedala lebo pozná tvoj názor a nemá chuť na "prednášky"

autor
13. jún 2025
@deedol

a ty si dobra? sa pozri na seba, ake mate "kamaratske" vztahy.

@deedol preco by som sa mala tesit z toho ze niekto priberie naspat? nerozumiem, vysvetli mi to

autor
13. jún 2025
@sense

A keby ti to povie aká by bola tvoja reakcia? Zrejme ti to nepovedala lebo pozná tvoj názor a nemá chuť na "prednášky"

@sense no mozno. takto som nad tym neuvazovala.

Strana
z3