icon

Kamarátka hovorí len o partnerovi

11. mar 2025

Ahojte asi sa chcem len vyrozprávať..od kedy má môj kamarátka frajera tak nič iné len kde boli čo robili čo robí on čo jej povedal a takto..aj na jednu akciu kde som myslela že sú urobíme babsku jazdu ho chcela ťahať..tak som to nechala tak hocičo jej ja napíšem tak hneď to zvrtne na ich dvoch..ako keby o ničom inom nemala rozprávať :/ ja sa teším že ho má len niekedy je to fakt otravné už ..neviem som zlá kamarátka? :(

domkakvet
11. mar 2025

Chapem ta, take nieco ide aj na nervy stale o tom istom dookola, ale ak ma cerstvy vztah, tak to dako vydrz nech si to uziva, zaciatky su take, ze sa chce podelit o radost.

petamich
11. mar 2025

Ono to tak byva, ked je novy partner, novy byt, nove dieta 🤷‍♀️ obcas si ludia ani neuvedomuju, ze dookola tocia o tom istom (je to pre nich v tej chvili stred bytia ale aj tak)

lucka_ke
11. mar 2025

to prejde

autor
11. mar 2025

Ešte doplním že rok sú spolu

autor
11. mar 2025

Len viete.. som jej robila oporu a ja teraz keď jej napíšem niečo čo má trápi alebo teší tak odpíše štýlom hej , ou,.jeej...asi obmedzim kontakt

petamich
11. mar 2025

Ved jej to normalne povedz 🤷‍♀️ Jana vsak ja ti uz nic neviem normalne povedat alebo s tebou riesit, vsetko vzdy zvrtnes na Fera a minule uz fakt ma dorazilo, ze si ho chcela na nase vino zobrat 🙃 mozno si to fakt neuvedomuje

autor
11. mar 2025

@petamich na to mi povedala že či závidím že je šťastná

ukgirls
11. mar 2025

tak si najdi chlapa aj ty a budete trkotat spolu na dvojitom rande... hold ona ma iny zaujem uz nez ty ..to mas to iste ako ked sa stane zena mamou a stale okolo deti-lebo to je v tom momente jej zivot ..kazdy sa posuva dalej a ak ti to prekaza -obmedz kontakt

ivik4
11. mar 2025

Furt lepsie o frajerovi ako o decku 😃.
Ale k veci,plne Ta chapem.. je to otravne 😒😒

autor
11. mar 2025

@ukgirls ja plánujem svadbu a nemelem stále o tom

personality
11. mar 2025

Však jej povedz, že pre Teba nie je Fero stred vesmíru a že Ta nezaujíma do takej miery.

viestta
11. mar 2025

Povedz jej, e ak sa zas mate bavit len o Ferovi, tak to sa ani stretnut, pisat volat si nemusite. Nech sa ozve ked bude mat cas aj nieco ine ako je Fero.

autor
11. mar 2025

Asi máte pravdu ...vďaka ženy