Kamarátka, ktorá sa nikdy sama neozve
Mam kamošku zo ZS, s ktorou sme sa celkom priatelili počas základnej školy a mala som pocit ze si aj rozumieme , na strednu sme sli kazda inam no ostali sme v kontakte, sem tam sme sa stretli, no casom som si všimla ze som to furt ja kto sa ozýva a napíše prvý, ale keď sme sa stretli tak všetko fajn, mali sme si co povedať a podobne a dufala som ze aspoň raz za čas sa uvidíme, i keď už nebudeme také kamošky...a teda vždy sa stretla so mnou, vsetko bolo ok, keď som ju zavolala, no sama od seba sa nikdy neozvala a teraz je to už 5 rokov co sme sa nevideli...nechcem sa vtierat, ozvali by ste sa niekomu takému ci to nechat tak ?
nechala tak.
Kamarati do zivota prichadzaju, aj z neho odchadzaju. Nema zmysel umelo zivit priatelstva. Najdi si spriaznenu dusu v okruhu ludi, s ktorymi sa casto stretavas.
Poznám to...tiež to nemám rada...😥
Neozvala by som sa...je to 5 rokov
Ak sa chces stretnut, tak sa jej ozvi. Aky je to problem? Ja toto nechapem, ze sa neozvala, sak sa ozvem ja a hotovo, z krasy mi neubudne
Ja som tiež typ, ktorý sa nikdy neozýva. Viem že so mnou des, ale stále čosi. Ale keď sa niekto ozve, mám radosť.
Po 5 rokoch??? Nie, neozvala.
Priatelia prichádzaju a odchádzajú...moja naj kamoska bola celu zakladku mojou butlavou vrbou, vsade sme boli spoli. Strednu školu sme studovali kazda inú, napriek tomu cez vikendy, leto, vzdy spolu. Po strednej sa všetko skoncilo kedze ona isla na vysku do vzdialenejsieho mesta, ja dialkovo na vysku 100km od domu. Ona hned po prvom rocniku otehotnela, mala uplne ine problemy ako ja a uz sme sa vzdialili..na vyske som mala par kamosiek ale to fakt nebolo na dlho a po výške som sa dala dokopy teraz uz s mojím manzelom a čas rozdelujem medzi pracu, domacnost, deti, krúžky, prípadne rodinne aktivity. Nemam ziadnu taku kamošku ktorej by som uplne doverovala, s ktorou by sme boli tak blizke, mali rovnake/podobne ciele, sny, aktivity... Tej kamoske zo zakladky sa obcas ozvem, ale len fakt zriedka, ona ani tolko nie. Nevadí, kazda mame zivot ktory žijeme
Ja sa tiež nikomu neozývam. Pracujem s ludmi a proste cez volno mam rada, ked hlava môže vypnúť a "samota" príde vhod. Ale ked niekto zavola, tešim sa, len to nevyhladavam. Niekto je viac kontaktny a niekto menej.
@anonym_autor Ja by som sa uz skor neozvala. Mna nebavi sa stale niekoho domahat. Skusam, ale ked viidm, ze iniciativna som len ja, tak sa stiahnem a kaslem na to. Aj tak tolkych ludi by som nestihala, co som za zivot postretala a boli sme kamarati. Zostali len ti, ktori chceli ostat, aj to je niekedy tazke sa zladit, lebo mame aj deti a kadeco, ale raz za cas sa stretka sa da. A sama obcas mam problem sa stretnut, nie ze by som nechcela, ale aspon komunikujem a aj ja navrhnem.
Tiez som mala taketo kontakty. Jedna kamaratka bola taka ze sme sa poznali cez manzelov, boli sme si na svadbe, priatelstvo trvalo aj s detmi. Ale ako prisli tie deti a ja som mala dve a potom tri a ona najprv ziadne a potom jedno tak mne uz bolo fakt tazke tam chodit k nim s troma detmi, ona bola doma aj som chodila k nim. Oni k nam nikdy neprisli my k nim casto. Ja som napisala a zavolala ona len na sviatok aj to nie vzdy. Prestalo ma to bavit tak som sa neozvala a ona tiez nic. Casom sme sa prestahovali blissie k nim, aj sme sa stretli a vedeli kde byvaju ale nic kontakt ziaden. Teraz nedavno sme sa stretli nahodou niekde a oni ze jeej ved pridite co nepridete ved to mate blizko, tak som povedala ze to maju oni k nam rovnakych 10 minut ako my k nim a ze kludne mozu prist. Od vtedy nic. Nuz co som ja opica na gumicke. Nie nestoja mi take kontakty za to.
Tiež som sa ozývala prvá. Prestala som a časom už ti človek prestane chodiť na um. Ty si myslíš, aká super kamoška, ale aspoň na meniny, narodeniny, Vianoce by sa ozvať mohla. Teda aspoň raz do roka. Ja som si to nastavila tak, že kto sa rok neozve, nestojí mi ani za myšlienku. Načo aj
@anonym_autor popravde, posledne roky, kto sa neozve mne, neozyvam sa uz ani ja. ani len na sviatky. Kopec "super kamosov" plny facebook a na narodky napise par? a pomedzi to sa nik neozve? ako zacala som ich pravidelne riedit uz. Ako ja tiez sa nezvyknem ozvat prva casto, pretoze mi to pride tak, ze otravujem.. a prost eka by nieco dotycna/dotycny chceli, tak by sa predsa ozvali... preto napr. aj teraz ak niekde chodim, tak vacsinou volaju mna :DDD proste fakt nechcem otravovat, vsetci maju toho dost, doma, v praci.. ale take ze neozve sa roky, blika mu tam super znamej sviatok v ten den a nenapise, a duplom ak ona vzdy pise? ak sa s tym clovek dokonca roky nevidam, zacala som to mazat... a neriesim, ani nemyslim uz na takychto ludi.
Mala, stretávali sme sa iba keď som sa ozvala, aj to som mala pocit, že ju to stojí extra námahu. Tak som sa prestala ozývať a už sa nestretávame ani nepíšeme. Niektorí ľudia na rovinu nepovedia, že už sa nechcú kamarátiť a dúfajú, že keď sa neozvú, druhej strane to raz dobije…

Mám dobrého kamaráta, ale ten sa tiež nikdy neozve prvý. Ten to berie tak, že keď sa neozvem ja, tak mám na pláne niečo lepšie ako byť s ním. Ber to aj ty tak.