Kamarátka sa otočila proti mne
Studujem na vysokej už tretim rokom, doteraz bolo všetko super chodila som na rovnaký odbor ako moja stará kamarátka akurát že ona bola v inej triede. Všetko bolo super bavili sme sa spolu každý deň. No ona si zmyslela že chce aby sme boli spolu v jednej triede že to bude určite super. Tak požiadala o prestup a schválili jej to. Ja som mala zo začiatku z toho radosť že veď to bude určite skvele keď budeme v rovnakej triede. No, presný opak. Ja som ju predstavila všetkým mojim kamarátkam v triede a asi prvé dva týždne sme proste chodili všade spolu. Priznávam že mi to už začínalo trosku vadiť ale zároveň som ju chápala že je nová a že prirodzene chce byť so mnou keďže v triede poznala iba mňa. Snažila som sa ju vždy zapojiť do konverzácie lebo som mala občas pocit že je smutná a možno aj trosku ľutuje že prestúpila. Po dvoch týždňoch akoby bola vymenená. Začala ma ignorovať a začala sa neskutočným spôsobom vtierat mojim kamarátkam. Mne by to nevadilo že sa s nimi baví ale ona ma normálne odstrcila a začala ma ignorovať. Ja to nechápem snažila som sa byť ku nej taka milá a empatická aby sa cítila dobre v novej triede a ona mi spraví toto. Normálne mám pocit že sa mi teraz snaží dokázať že je niečo viac a preberá mi kamarátky. Ja chápem že to nie sú "moje" kamarátky a že hocikto sa s nimi môže baviť ale toto mi príde naozaj ako naschvál. Minule som sa rozprávala a smiala s jednou a prišla ona a povedala mi že či by som nechcela ísť na chvíľku preč že by rada niečo povedala tej mojej kamarátke osamote. Prišlo mi to divné ale tak šla som. Keď som sa potom s tou kamarátkou rozprávala tak som pocitmalapocit že jej asi niečo povedala o mne alebo čo lebo vyzerala byť trošku urazená a ja neviem prečo.
Bud vymyslené, alebo myslené stredná škola.
@anonym_autor tak vy ste na VS hej? Tak urciteee... 🤣
@anonym_autor tak vy ste na VS hej? Tak urciteee... 🤣
@anonym_7957fd áno u nás sa to hovorí trieda inak sú to skupiny ale už to máme tak zaužívané tak tomu hovoríme trieda
@anonym_7957fd áno u nás sa to hovorí trieda inak sú to skupiny ale už to máme tak zaužívané tak tomu hovoríme trieda
@anonym_autor tu nejde o "triedy" ale o to spravanie ala "high school musical" 😆
@anonym_autor Ahoj, mozno by si mohla skusit z tych kamosiek, s ktorou si tam tak najlepsie rozumies zavolat bokom a narovinu sa jej opytat, ci sa nieco deje, lebo mas pocit, ze sa ti otacaju a nevies kvoli comu. Nemusis spomenut tuto tvoju kamosku, co presla do tvojej triedy. Uvidis, ci sa ti vyjadri co je vo veci. A este druha moznost je taka, ze si takto bokom zavolas tuto prestupenu kamosku a narovinu sa jej opytas, aky ma s tebou zrazu problem, ked ta zacala ignorovat.
@anonym_autor tu nejde o "triedy" ale o to spravanie ala "high school musical" 😆
@anonym_7957fd tak no bohužiaľ 🤷. Ja nehovorím že som nejaká extra vyspelá ale jej správanie mi teda príde veľmi detinske
@anonym_autor Ahoj, mozno by si mohla skusit z tych kamosiek, s ktorou si tam tak najlepsie rozumies zavolat bokom a narovinu sa jej opytat, ci sa nieco deje, lebo mas pocit, ze sa ti otacaju a nevies kvoli comu. Nemusis spomenut tuto tvoju kamosku, co presla do tvojej triedy. Uvidis, ci sa ti vyjadri co je vo veci. A este druha moznost je taka, ze si takto bokom zavolas tuto prestupenu kamosku a narovinu sa jej opytas, aky ma s tebou zrazu problem, ked ta zacala ignorovat.
@motylik2559 ja som sa jej už na to pýtala že či som jej niečo spravila, lebo mám pocit že sa začala ku mne chovať inak ale ona na to len že nie že sa mi to len zdá
No kazdopadne nieco rob, lebo to vyzera, ze na teba spriada riadne pikle … urcite by som ss porozpravala s niektorou z nich, ze co sa deje..
@motylik2559 ja som sa jej už na to pýtala že či som jej niečo spravila, lebo mám pocit že sa začala ku mne chovať inak ale ona na to len že nie že sa mi to len zdá
@anonym_autor tak skus ten moj prvy priklad. Z tych viacerích kamosiek si zavolaj jednu, s ktorou si tak najlepsie rozumies a skus sa jej spytat,ze co sa deje
@anonym_autor tak skus ten moj prvy priklad. Z tych viacerích kamosiek si zavolaj jednu, s ktorou si tak najlepsie rozumies a skus sa jej spytat,ze co sa deje
@motylik2559 skúsim ale mám pocit že mi nepovedia pravdu ak už im niečo ona povedala
Ach, autorka… kolko ti este ostava do konca studia? Budes to mat tazke s takou analnou kralovnou :/
@motylik2559 skúsim ale mám pocit že mi nepovedia pravdu ak už im niečo ona povedala
@anonym_autor Ked sa to tej kamosky opytas, daj kludny ton hlasu, skus to tak uplne v pohode. Za skusku nic nedas. Mozno budes prekvapena a ozaj ti nieco povie. Drzim palceky🙂
@anonym_autor kým nepri*ebeš,nevysvetlíš🤷♀️🤣🤣,alene normálne všetko na rovinu kto čo jaký má problém..
A takýto ľudia chodia na vš?
@anonym_2cbda7 no sama som prekvapená
@anonym_2cbda7
Este horsi. Kamoska robila pedagogiku a ked Mi par krasavic s ich hlaskami spomenula, tak teda "poteš košte"! A Take kravy maju byt ori detoch v skolke... Ceke zle, tiez som myslela ze Si srandu robi.
@anonym_autor treti rocnik VS , trochu mi to pride ako 1. na SS...
@anonym_autor Z pohľadu zrelej ženy len toľko...musela som prečítať dvs krát, vo naozaj takéto veci rieši vysokoškolák .Skôr som myslela,že stredoškoláci ..Veľmi detinské ...
@anonym_autor Z pohľadu zrelej ženy len toľko...musela som prečítať dvs krát, vo naozaj takéto veci rieši vysokoškolák .Skôr som myslela,že stredoškoláci ..Veľmi detinské ...
@anonym_fa272e tak mňa to len mrzi lebo sme boli dobre kamošky s nerozumiem čo sa jej porobilo
@anonym_autor treti rocnik VS , trochu mi to pride ako 1. na SS...
@krasneleto Uber. Toto sme riesili v 9.A. Ja fakt dufam, ze toto je len troll.
Kašli na ňu.
@anonym_autor ako pises zacalo ti to ist na nervy, co ona mozno vycitila.
@krasneleto Uber. Toto sme riesili v 9.A. Ja fakt dufam, ze toto je len troll.
@luccys ano zodpoveda to, moje casy 9. rocnik nezazili :D

@anonym_autor Kde na VŠ sú triedy? Nie je to náhodou SŠ? Aj to vaše správanie je také vekovo nedozreté.