Kamarátka sa trápi vo vzťahu s manipulátorom
Ahojte, trápi ma jedna vec a chcem sa vyrozprávať. Mám kamarátku od detstva 20 rokov, boli sme susedky v podobnom veku, podobné povahy celý život sme si nadštandardne rozumeli. No ja mám pocit, že ona sa za posledné roky zbláznila totálne. Mala niekoľko vzťahov pri ktorých mala v celku normálne správanie ale toto čo sa deje teraz je hrozné a ja sa o ňu až bojím. 2 roky je vo vzťahu s chlapom, ktorý podľa mňa nieje normálny a hádajú sa každé dva týždne a to tak že ona ma cca 5 dní (niekedy aj dlhšie) totálne hysáky, plače nedá sa s ňou nič, potom sa udobria a to ona stále pije, ak sme spolu tak kdekoľvek sme hneď drinky drinky lebo ona nedáva svoj život, potom počúvam ako sa chce ona rozísť a potom fáza ako to celé prešlo a slubuje dobrú budúcnosť a ona tomu stále nejak verí. On jej rozpráva totálne rozprávky a ona takmer 30 ročná tomu verí. Prvé 3 mesiace čo sa poznali boli v pohode a odvtedy toto. Okrem toho ju neustále klame a ona to dobre vie a sama to hovorí. Najprv som si myslela, že on ju nevie opustiť ale ona vždy po rozchode, ktorý majú každý mesiac a pól tak doleze vždy ona.. Snažila som sa jej radiť, bez úspechu, poslala s psychológovi, ona si odmieta dať poradiť a ja sa o ňu už tak trocha bojím lebo z nej je totálna troska. Nemá žiadne vízie do budúcna, celú svoju energiu venuje len jemu. Ešte som zistila, že mu vadí, že ona má kamarátky, lebo na nás žiarli. Ako grátis je stále ženatý a inou ženou. Aj cez toto všetko si myslím, že moja kamoška ho nechce opustiť za žiadnu cenu. Už dlhšie si hovorím, že je na čase sa s ňou prestať baviť ale bola to taká moja celoživotná opora, boli sme dlhé roky v každodennom kontakte tak je to ťažké..
@anonym_autor tak zacala si so zenatym, tak uz len splaca svoju dan.
Ahoj, a preco si vobec zacinala so zenatym? Ona vtedy vobec nepremyslala, ze ako sa bude jeho zena citit, ked na to dojde? Pripadne nejake kamoskine svedomie kde bolo?
Druha vec je ta, ze ona je nim uz tak oblbnuta, ze je ako v kolotoci nikdy nekonciacom s nim. A pokial nebude ona aspon trochu chciet od neho odist, tak jej zial nepomozes ani ty, nikto. Este moze byt dobry napad s tou knihou, ale zas kde mas zaruku ci ju aj precita a ci si z toho cosi vezme? Doposial, teda aspon vychadzam z toho co si napisala odmieta akukolvek pomoc. Chapem,ze sa o nu bojis, ale viac ako si uz pre nu urobila sa urobit zial neda🤗
@anonym_autor ahoj, je to tazka situacia, ak sa s nim nadobro rozide po tvojich radach, tak budes ty ta najhorsia
Nechaj ju tak, ona potrebuje padnúť úplne na dno. Potom sa buď pozbiera a bude z nej rozumný človek alebo ju to totálne zničí. V každom prípade, je to jej život a ty nemôžeš rozhodovať ani konať za ňu. A hlavne, ona o to nestojí.
Asi budem krutá,ale začala si so ženatým,tak nech si tú svoju blbosť vypije kľudne do dna. Nechápem také ženské a ani neľutujem.
@anonym_autor no ja by som s ňou určite skončila, už len z titulu, že sa vláči so ženatým chlapom...hnus...

@anonym_autor kúp jej túto knihu https://www.restorio.sk/9788081560095?utm_sourc...