icon

Kamarátka sa urazila, lebo nie je pozvaná na moju svadbu

25. jún 2025

Ahojte, neviem ako zacat, dost ma tato situacia zaskocila. Bola dnes u mna kamaratka, ktoru poznam mozno 5 rokov ale nie sme velmi dobre kamaratky ale obcas sa stretneme u mna doma, pokecame pri nejakom drinku. Som jej dnes povedala, ze na jesen sa s partnerom chceme vziat, ze sme nasli volnu salu. Ludi bude okolo 50. A ona sa urazila, ze som ju nepozvala.. potom sme sa celkom uz nemali o com bavit, bolo to neprijemne. Pride na svadbu len najblizsia rodina z oboch stran. Neviem co si mam o tom mysliet. Uz hodinu nad tym rozmyslam.

ahhola
25. jún 2025

Nic si o tom nemysli.Skor znama, ako kamaratka. Keby si chcela volat vsetky vase zname, mas +50 dalsich ludi. Mala si to ocotit proti nej - ty by si ma pozvala? 😅

marryliese
25. jún 2025

nerieš. Je absolútne len tvoja vec koho na svadbu voláš. Mne sa takto "kamarátka", ktorú som na svadbe ani nechcela pozvala sama :D

nikaeli
25. jún 2025

My sme mali na svadbe len najbližšiu rodinu, cca 30 ľudí. Priateľom sme oznámili, že sa budeme brať a budeme radi, keď prídu na obrad alebo potom na oslave na koláčik, ale že nás financie nepustia, a preto bude oslava len v úzkom rodinnom kruhu. Či sa urazili alebo nie - svadbu sme si platili sami a jednoducho sme nemohli ísť cez naše finančné možnosti.

autor
25. jún 2025
@ahhola

Nic si o tom nemysli.Skor znama, ako kamaratka. Keby si chcela volat vsetky vase zname, mas +50 dalsich ludi. Mala si to ocotit proti nej - ty by si ma pozvala? 😅

@ahhola ja som jej len povedala, ze budeme mat malo ludi, len najblizsi... ale ta neviem, nebola s tym spokojna

januska12323
25. jún 2025

Netrápilo by ma čo si myslí, je to len známa. Ale na druhej strane by som ani svadbu nerozoberala keď nie je pozvaná, človek nemá ako reagovať.

jana_eyre_2
25. jún 2025

Verím že je to nepríjemne, ja by som sa nad tým tiež trápila, lebo naozaj nemám rada pocit že niekoho ja nahnevam, aj keď by to bola len známa a aj keď by som ja bola v práve.. ale fakt je, že sa nemala na čo uraziť, vy viete aký máte rozpočet na svadbu, pozyvate len rodinu, takže nie je dôvod aby si pozyvala zrovna ju.. to, že sa ona urazila, je proste jej problém - ja osobne nechápem ako sa môže niekto na čosi podobné vôbec uraziť.. príde mi to absurdné.. ak chceš veľmi, možno by som napísala niečo v zmysle, že ma mrzí ako dopadlo stretnutie, že sa jej to dotklo a že si to nemyslela v zlom, ale jednoducho pozyvate len rodinu pretože to bol vždy tvoj plán a tak ho tak realizujes.. ak aj tak bude urazená, tak by som si už bola vedomá, že som urobila všetko čo som mohla a je na nej ako sa s tým vyrovna..

tykat
25. jún 2025

". Uz hodinu nad tym rozmyslam." Asi jedna z najviac premarnenych hodin tvojho zivota.

olimuc
25. jún 2025

Nemusela si premarnit hodinu. Stacilo 10 sec … ona sa urazila a pravdepodobne uz na ziadny drink nepride. Mozno sa Ti uz ani neozve … ludia prichadzaju a odchadzaju. Mate urcity rozpocet to je ok a ona je len znama … ak sa urazi jej vec.

autor
25. jún 2025
@januska12323

Netrápilo by ma čo si myslí, je to len známa. Ale na druhej strane by som ani svadbu nerozoberala keď nie je pozvaná, človek nemá ako reagovať.

Ja som to s nou nerozoberala, ale ked sme boli spolu, volal mi fotograf nas
@januska12323

moze
25. jún 2025

Vobec sa netrap. V dnesnej dobe je svadba velmi draha zalezitost. Je uplne normalne a prirodzene, ze ma clovek nejaky rozpocet a velmi zvazuje, koho pozve a koho nie. Bud ju to prejde a budete dobre zname aj nadalej, alebo ostane zduta a ty si sa takto lahko zbavila hlupej kozy. Blahozelam a nech vam svadba dopadne co najlepsie a podla vasich predstav. A pekne manzelstvo zelam.

marianarem
25. jún 2025

Tak pre teba to je len taka obcasna kamoska, ale nevies, ako to berie ona. Niekto napriklad nema vela dobrych kamaratov (napriklad ak ide o urazlivy typ ako sa zda ona) a mohla ta kludne brat ako jednu z naj kamosiek. A prislo jej luto, ze ty to tak neberies. Kazdopadne si ale podla mna nic zle nespravila.

som_realistka
25. jún 2025

aj keby to bola sesternica a ty ju nepozveš je to tvoja a ženíchova vec, nikoho iného, a vôbec sa nad tým netráp

autor
26. jún 2025

Dakujem baby, mate pravdu... zbytocne sa nad tym vobec pozastavovat..

sidicek
26. jún 2025

A prečo sa stretávate vždy len u teba?Ona ta nikdy nepozve a ešte aj na svadbu sa pcha? Zaujímavé, ja by som asi aj tie drinky u seba prehodnotila

autor
26. jún 2025
@sidicek

A prečo sa stretávate vždy len u teba?Ona ta nikdy nepozve a ešte aj na svadbu sa pcha? Zaujímavé, ja by som asi aj tie drinky u seba prehodnotila

@sidicek vzdy len vonku alebo u mna.. ona byva s rodicmi

vilma7
26. jún 2025

Nič si nemyslí, teba to trápiť ozaj nemusí a ty nemôžeš pozvať všetkých na svadbu!!!

maryetta
26. jún 2025

To je ale jej problem nie tvoj. Nie si povinna pozyvat...

madielilly
26. jún 2025

Normálne na rovinu vysvetli kamaratke,ze voláte len najblizisu rodinu.Cize len rodinu a nie kamarátov.Netrap sa pre to.Pri takejto prilezitosti sa najdu urazeni ludia ktory na to cakaju.Mala by to pochopit,ze nie je rodina.A ked to nechápe,netrap sa s tym.Ja tiez organizujem svadbu a voláme len rodinu a najblizsich kamaratov.Naozaj najblizsich....A rnes viem,ze je tazke vybrat kto je ten najblizsi.Nerib si výčitky.Momentalne mas dost inych problemov ako ohrdnuta kamaratka ktoru poznas par rokov a iba povrchne.Ak by si nepozvala kamaratku s ktorou si od detstva v kontakte,je to ine.Ale ak je to kamarátka z "ihriska" nemas sa nad cim trápiť

solvina88
27. jún 2025

Jednoducho vyser sa na nu....co sa uraza. Take dobre kamosky ste,ze sa stretavate len u teba na drinku? Vsak nech ta aj ona pozve k sebe. Pokial sa nemas s kym stretnut tak na vyplnenie casu fajn. Ale nechapem naco by som sa stretaval s niekym takýmto dobrovolne