Kamarátka sa zrazu odmlčala
Ahojte našla som si super známu pred 2 rokmi boli sme dennodenne v kontakte aj sme sa navštevovali mali sme rovesníkov deti aj psov prosté neskutočne sme si sadli zrazu nastal taký zlom a raz mi neodpisala mesiac tak som sa Jej pripomenula až som sa zľakla či sa s ňou nieco nestalo že čo sa deje vôbec som nechápala a ona mi odpísala od tej správy asi tak po 4 dňoch dost tak chladne že čo by sa stalo že vôbec nič len prosté nemá chuť na sociálne siete no pri takom intenzívnom hlbokom a dennodennom kontakte ja som z toho bola zarazená. Všimla som si že si pozerá pravidelne moje storky a teraz to opäť Je tak že neodpisala asi 3 týždne takže neverím že na sociálne siete nechodí resp. že vôbec nechyti mobil do ruky.. myslíte že sa niečo udialo v živote? Som z toho trošku vykoľajená lebo naozaj to prepuklo do veľmi príjemného a hlbokého priateľstva veď sme sa navštevovali doma raz u nich raz unás a dosť ma to zamrzelo ale nakoľko už som dospela osoba ,matka manželka tak nebudem sa nikomu vtierať ..Iniciatíva z mojej strany bola dosť viditeľna. Druhá vec je že aj tehotná Nečakane a možno to s ňou nejako psychicky zahybalo🥹. Zisťovala som u nej či sa Niečo stalo či som ju nejako neurazila alebo niečo ale samozrejme že som si toho nebola vedomá co mi potvrdila.
Nieco sa stalo, ano.
@vanilkovazmrzka Úprimne ma to fakt veľmi mrzí pretože bolo to určite obojstranne inak by sme sa určite takto dennodenne nekontaktovali nevypisovali nehlasovkovali Nenavštevovali každý týždeň… aj som z toho taká sklamaná ale naozaj som jej nijako neublížila ani nič
Mozno jej muz doma zadrel ze si sexi tak preventivne utala kontakt. Alebo tisic inych moznosti....
Podla mna mnohi ludia su uz unaveni zo soc.sieti a z kontaktu. Alebo z konkretneho cloveka, s ktorym su v kontakte (nemam na mysli teba)
Niekedy clovek dojde do bodu, kedy je zahlteny kontajtom a zacnu sa mu kopit nezodpovedane konverzacie a vie, ze ked desiatim odpovie, desiati zasa naspat odpisu a nema to konca.
mozno si potrebuje od teba oddychnut, mozno si bola prilis intenzivna ...
Ja som maal tiež taku inicitivnu kamarátku. Ale časom mi to išlo na nervy tak sa vtierala bola mi schopna za deň zavolať aj 5 krát. A stale o tom isto tak som jej povedala na rovinu a kontakt prestala som rada.Sem tam napíše alebo aj ja jej ale len ked je sviatok ale nič viac.Už jej telefon nedviham a ONA to vie.Na dve spravy na SS jej odpišem ked píše viac už neodpisujem.
mozno si potrebuje od teba oddychnut, mozno si bola prilis intenzivna ...
@alickapusinka
@pink_lady nie baby v tomto problém určite nebude vždy keď sme si písali tak to bolo na striedačku normálna konverzácia ale taká že hlboká alebo prípade hlasovky na výmenu ale nikdy také že jedna atakovala druhú hromadov sprav inak by som si toho bola vedomá ja som zas dosť sebakritická
Ja len poviem za seba, mne je pri tehotenstvách vždy prvých 5 mesiacov zle… ale teda nie tak, že sa sem-tam vyzvraciam, ale tak, že zvraciam non-stop, chudnem, točí sa mi hlava, ležím “polomŕtva” v posteli a vyčerpáva ma každé slovo… dotoho som pri každom tehotenstve viac či menej špinila, takže strach a všetko okolo toho a vtedy tiež veľmi neodpisujem na správy, lebo aj tých pár slov nas ktorými sa mám zamyslieť je pre mňa maximálne vyčerpávajúci výkon… nehovorím, že to je táto situácia, ale môže byť možno niečo podobné
proste nechce s tebou byť v kontakte.
proste nechce s tebou byť v kontakte.
@tini27 to ma mrzi 😟 teraz si pochvalovala ze je to perfektne tehotenstvo, zistila to az v 5.mesiaci ale.. a ma rocnu dceru. Je cele dni na vsetko sama.. moze to byt aj psychika
@alickapusinka ja to zial tak citim a preto uz to necham tak. Len si vezmu ze to bolo zo dna na den bez vysvetlenia… predstav si ze si s niekym otvorene debatis aj hlboke sukromne temy aj moje aj jej a potom odstrih.. potom aj tazko doverovat ludom
Nechcem sa ta nejako dotknut, ale uz ked to pises, ze ste boli v dennodennom kontaktne a rozpravali ste sa o hlbokych veciach je v mojej predstave totalne unavne. Pokial mate det, psov a partnerov, predpokladam, ze nemate cas si denne nahravat nejake hlasovky, raz za mesiac, ci dva, tak to aj ja tak nahram kamoskam zhrnutie co nove a oni zas mne. Ale denne, tak to nie je realne.
Nechcem sa ta nejako dotknut, ale uz ked to pises, ze ste boli v dennodennom kontaktne a rozpravali ste sa o hlbokych veciach je v mojej predstave totalne unavne. Pokial mate det, psov a partnerov, predpokladam, ze nemate cas si denne nahravat nejake hlasovky, raz za mesiac, ci dva, tak to aj ja tak nahram kamoskam zhrnutie co nove a oni zas mne. Ale denne, tak to nie je realne.
@ema22270 tak vidis no bolo to realne. Posielala mi aj 8 minutove hlasovky..
Ja verim, ze posielala, ale nedivila by som keby z toho bola uplne vycerpana, to sa da zvladat, ale len nejaku dobu.. a preto neodpisuje, nechce komunikovat, nemusela si ju urazit, ale uz nechce byt tak casto v kontakte.
Ja verim, ze posielala, ale nedivila by som keby z toho bola uplne vycerpana, to sa da zvladat, ale len nejaku dobu.. a preto neodpisuje, nechce komunikovat, nemusela si ju urazit, ale uz nechce byt tak casto v kontakte.
@ema22270 moze byt ale tak aspon dam vediet ze nestiha nema cas alebo nejaka zmena lebo my sme si isli jedno tempo ako pisem nikto nebol viac ani menej iniciativny. Ked mi mesiac neodpisala celkom vyrazne som sa zlakla ci sa jej daco nestalo :/ nuz taky je zivot nevadi ale ma toho fakt ze vela

Nieco sa stalo, ano.