Kamarátstvo
Ahojte,
asi som sa vám prišla trošku vyrozprávať. Mám 18 rokov a zaľúbila som sa do kamaráta, ktorý je odo mňa o 5 rokov starší. Vie o tom, že ho chcem, ale on nechce mňa. Už raz som s ním kvôli tomu prerušila kontakt, pretože som nedokázala žiť s pocitom, že ma nechce. Po čase sme sa však opäť začali rozprávať a myslela som si, že je to na dobrej ceste. Nedávno sa mi však zdal nejaký smutný a zistila som, že je stále zaľúbený do svojej ex a chce si ju získať späť. Cítim sa z toho zničená a veľmi smutná. Mám ho ako kamarátka podporiť, alebo je lepšie opäť prerušiť kontakt, keď viem, že by som sa tým asi stále trápila? Máte podobnú skúsenosť?
nikoho nikdy nedonútiš aby ťa miloval. Zbytočne sa užieraš a strácaš čas. kamarátka s ním ostať môžeš, ale nič si od toho nesľubuj.
Preruš kontakt a radšej sa sustred na seba ,svoje šťastie a skús si nájsť iného .Niekoho komu bude na tebe záležať

Mas 18 a pravdepodobne take zazijes nie raz. Ak ta nechce netlac. Sam chce niekoho kto mu uz asi sancu neda ved ex nie je len tak. Dobra rada je bud chapava kamaratka. Odmlcat sa by bola uplna strata aj najmensej sance, ale chapava kamaratka ktora podrzi v zlych casoch... Na to sa nezabuda a nikdy nevies kedy to moze prerast