icon

Kamarátstvo s výhodami

28. aug 2025

Ako inak sa dá chápať kamarátstvo s výhodami, než ako nezáväzný sex? Prečo by žena povedala, že sú "kamaráti s výhodami", keď spolu nikdy nespali?

Strana
z2
moonlight1210
28. aug 2025

A ty vies naisto, ze spolu nikdy nespali?

Ale da sa to chapat i tak, ze ona tym mysli, ze mu povie, ze je strasne zlaty, sikovny a super chlapec a on jej cely stastny za to opravi napriklad pocitac.

13uzivatelka11
28. aug 2025
@moonlight1210

A ty vies naisto, ze spolu nikdy nespali?

Ale da sa to chapat i tak, ze ona tym mysli, ze mu povie, ze je strasne zlaty, sikovny a super chlapec a on jej cely stastny za to opravi napriklad pocitac.

@moonlight1210 možno je autor otázky ten kamarát 😀

januska12323
28. aug 2025

Lebo ťa považuje za kamaráta s výhodami, preto.

anonym_671bdc
28. aug 2025

Lebo ťa má v zálohe a v prípade núdze ti dá 😁

anonym_d8b586
28. aug 2025

Kamarat s vyhodami je ten, s ktorym spavas bez vztahu. Si milenka. Ak spolu nespavate, nie je to kamarat s vyhodami. Je to len obycajny kamarat.

moonlight1210
28. aug 2025
@13uzivatelka11

@moonlight1210 možno je autor otázky ten kamarát 😀

@13uzivatelka11 tak teoreticky sa bud potom citi urazeny, ze to ta zena tvrdi, lebo je sice kamoska, ale nedotkol by sa jej ani trojmetrovou tycou.
Alebo naopak dufa, ze ona tym vysiela tajny signal: no tak uz po mne konecne skoc, preboha! Ako ti to mam este povedat? Priamo?

Alebo to moze byt baba, co by toho chlapa chcela, a hoci on tvrdi, ze s tou druhou nikdy nic nemal, jej vrta hlavou, preco by ta druha hovorila o vyhodach, ak ten sex nemaju. Tak ticho ziarli.

To je to - primalo info. Ak nedoda dalsie info, nema zmysel rozmyslat, co kto myslel a ako, a preco to povedal.

thereisabear
28. aug 2025

Lebo nerozumie, čo ten výraz znamená.

13uzivatelka11
28. aug 2025
@januska12323

Lebo ťa považuje za kamaráta s výhodami, preto.

@januska12323 ale čo je myslené v tomto prípade za tie výhody, keď spolu nespia? Také veci ako pokecať, posťažovať sa, ísť spolu na kávu, pomôcť privtrat skrinku, pomôcť proste keď treba, to považujem v kamaratstve bezne aj bez toho aby to niekto označoval za výhody..

Možno len dotyčná nerozumie tomu pojmu "výhody" 🤷‍♀️

anonym_c7979d
28. aug 2025

Tak ja mám takého kamaráta s výhodami. On je absolútne neznalý zákonov, nevie nič vybaviť apd. Čiže ja za neho napíšem žiadosť, odvolanie, list, pomôžem mu vybaviť veci na úradoch, v banke apd. On je zase manuálne zručný a pomôže mi s vecami v domácnosti. Nemusím platiť žiadneho remeselníka. Okrem iného sme dobrí kamoši a takto jeden druhému pomáhame. A nie nespíme spolu a nikdy sme ani nespali.

13uzivatelka11
28. aug 2025
@anonym_c7979d

Tak ja mám takého kamaráta s výhodami. On je absolútne neznalý zákonov, nevie nič vybaviť apd. Čiže ja za neho napíšem žiadosť, odvolanie, list, pomôžem mu vybaviť veci na úradoch, v banke apd. On je zase manuálne zručný a pomôže mi s vecami v domácnosti. Nemusím platiť žiadneho remeselníka. Okrem iného sme dobrí kamoši a takto jeden druhému pomáhame. A nie nespíme spolu a nikdy sme ani nespali.

@anonym_c7979d a čo potom považujes za kamarátstvo bez výhod? 😅 Ja som asi divná ale pre mňa sú tieto veci v kamaratstve bezne..

sova7
28. aug 2025
@13uzivatelka11

@januska12323 ale čo je myslené v tomto prípade za tie výhody, keď spolu nespia? Také veci ako pokecať, posťažovať sa, ísť spolu na kávu, pomôcť privtrat skrinku, pomôcť proste keď treba, to považujem v kamaratstve bezne aj bez toho aby to niekto označoval za výhody..

@13uzivatelka11 to čo píšeš sú výhody pre ženu výhody pre chlapa je sex 😏ak tam nie je sex pre neho je kamarátka bez výhod ak pre ňu robí hodinového manžela bez sexu pre ňu je to vzťah s výhodami

anonym_c7979d
28. aug 2025
@13uzivatelka11

@anonym_c7979d a čo potom považujes za kamarátstvo bez výhod? 😅 Ja som asi divná ale pre mňa sú tieto veci v kamaratstve bezne..

@13uzivatelka11 pre mňa osobne sex nie je výhoda. Čiže pre mňa je toto výhoda, ja pomáham jemu v tom, čo potrebuje, on pomáha mne, v tom, čo potrebujem ja. Pre každého je výhoda niečo iné. Kamarát bez výhod ide so mnou v piatok na pivo, pokecáme, zasmejeme sa, a ideme domov. A zase sa vidíme na pive a pokecáme.

orisker
28. aug 2025

@anonym_c7979d
@anonym_autor ,
takýmto "kamarátom s benefitmi", ktorí ešte nemali spolu sex, sa hovorí aj "kamarát-čakateľ."
Netreba dva doktoráty z psychológie, aby si to človek nevedel vysvetliť.
😉

anonym_c7979d
28. aug 2025
@orisker

@anonym_c7979d
@anonym_autor ,
takýmto "kamarátom s benefitmi", ktorí ešte nemali spolu sex, sa hovorí aj "kamarát-čakateľ."
Netreba dva doktoráty z psychológie, aby si to človek nevedel vysvetliť.
😉

@orisker nikdy nemiešam môj sexuálny život s kamarátstvom. S kamarátom nespím. A s mužom, ktorým spím som vo vzťahu. Mám dvoch výborných kamarátov, s jedným sme spolu 30 rokov a s druhým 27 rokov. So žiadnym som nikdy nemala nič.

januska12323
28. aug 2025
@13uzivatelka11

@13uzivatelka11 áno, prvé čo každému napadne je sex ale ak nie je myslela tými výhodami niečo iné. Môže niečo vybaviť, doniesť, zaplatiť.

orisker
28. aug 2025
@anonym_c7979d

@orisker nikdy nemiešam môj sexuálny život s kamarátstvom. S kamarátom nespím. A s mužom, ktorým spím som vo vzťahu. Mám dvoch výborných kamarátov, s jedným sme spolu 30 rokov a s druhým 27 rokov. So žiadnym som nikdy nemala nič.

@anonym_c7979d ,
nenarodil sa ešte z matky normálny heterosexuál, ktorý by si počas 27-tich a 30-tich rokoch "kamarátstva" nevšimol, že "kamarátka" má pekné trojky prsia a žensky formovaný zadok.
Spomínala si tu, že Ti pomáha robiť opravy v domacnosti.
Skús mu raz zaklopať o desiatej v noci, že potrebuješ niečo súrne opraviť.
😉

billy_jean
28. aug 2025
@orisker

@anonym_c7979d ,
nenarodil sa ešte z matky normálny heterosexuál, ktorý by si počas 27-tich a 30-tich rokoch "kamarátstva" nevšimol, že "kamarátka" má pekné trojky prsia a žensky formovaný zadok.
Spomínala si tu, že Ti pomáha robiť opravy v domacnosti.
Skús mu raz zaklopať o desiatej v noci, že potrebuješ niečo súrne opraviť.
😉

@orisker volala som mu o piatej poobede, či pre mňa nepríde do BA, sadol do auta z druhej časti SVK a prišiel. Raz som bola na jednom mieste a potrebovala som odtiaľ odísť, volala som ráno o šiestej, sadol do auta, prišiel po mňa 30 km a odviezol ma domov 60 km.

sova7
28. aug 2025
@billy_jean

@orisker volala som mu o piatej poobede, či pre mňa nepríde do BA, sadol do auta z druhej časti SVK a prišiel. Raz som bola na jednom mieste a potrebovala som odtiaľ odísť, volala som ráno o šiestej, sadol do auta, prišiel po mňa 30 km a odviezol ma domov 60 km.

@billy_jean tak to už áno

orisker
28. aug 2025
@billy_jean

@billy_jean ,
áno, presne takto by to mal robiť každý muž, toho pomenovania hoden.
Ale to neznamená, že si nevšimol, že si žena a nepredstavoval si veci...

anonym_c7979d
28. aug 2025
@sova7

@billy_jean tak to už áno

@sova7 tak ja mám takého kamaráta. Na opravy nikoho nepotrebujem, našťastie, mám všetko doma. Či si všimol, že som žena? Určite áno. Je šťastne zadaný, rovnako ako aj ja. My sme priatelia cca. 25 rokov.

billy_jean
28. aug 2025
@orisker

@billy_jean ,
áno, presne takto by to mal robiť každý muž, toho pomenovania hoden.
Ale to neznamená, že si nevšimol, že si žena a nepredstavoval si veci...

@orisker určite si všimol, že som žena, ako si to všimol pred mnohými rokmi. To mu nikto nebráni si všimnúť. Máme vzťah ako brat a sestra. Naozaj veľmi blízky a priateľský a vždy tu pre seba budeme. V najťažších životných chvíľach stál po mojom boku. Už dlhé roky. Poznám ho dlhšie ako môjho manžela.

petulda333
28. aug 2025
@anonym_d8b586

Kamarat s vyhodami je ten, s ktorym spavas bez vztahu. Si milenka. Ak spolu nespavate, nie je to kamarat s vyhodami. Je to len obycajny kamarat.

@anonym_d8b586 vobec s nim dpavat nemusi. Moze to mat aj ine vyhody

anna777115
28. aug 2025

Tak, vyhody možu byť rozneho rázu. Napriklad on ti pokosi zahradu, poryluje, nastiepa drevo, ty mu umyješ okna, upečieš koláč, vyžehlíš košele.

anonym_7e730d
28. aug 2025

@anonym_autor ved tie "výhody" nemusia byť len o sexe. Neviem prečo si to každý myslí. Kamarátstvo môže mať aj iné výhody než sex. Neviem kto toto cele vymyslel, a ostatní to opakujú po ňom, ved je to hlúposť.

anonym_7e730d
28. aug 2025
@anna777115

Tak, vyhody možu byť rozneho rázu. Napriklad on ti pokosi zahradu, poryluje, nastiepa drevo, ty mu umyješ okna, upečieš koláč, vyžehlíš košele.

@petulda333
@anna777115 presne tak.

petulda333
28. aug 2025
@anna777115

@anna777115 ale toto je normalne kamaratstvo

anna777115
28. aug 2025
@petulda333

@anna777115 ale toto je normalne kamaratstvo

@petulda333 Je, to tiež forma kamarátstva s vyhodami. Normálne bežne priatelstvo by mali byt nezištné. Ak na niekom profituješ, alebo prijímaš konkréktne hmotné veci , alebo služby tak cerpáš nejake benefity, vyhody a to sa nemusi týkať iba intimity.

petulda333
28. aug 2025
@anna777115

@petulda333 Je, to tiež forma kamarátstva s vyhodami. Normálne bežne priatelstvo by mali byt nezištné. Ak na niekom profituješ, alebo prijímaš konkréktne hmotné veci , alebo služby tak cerpáš nejake benefity, vyhody a to sa nemusi týkať iba intimity.

@anna777115 ano,ale ak je to vzajomne,ze si pomahaju a hoci aj daju veci,tak to je bezne

anna777115
28. aug 2025
@petulda333

@anna777115 ano,ale ak je to vzajomne,ze si pomahaju a hoci aj daju veci,tak to je bezne

@petulda333 Áno je to bežné hlavne u starších ĺudí, ktorí sa už nechcú nijako viazať,ani robiť zmeny v osobnom živote a stači im takáto vzájomná výpomoc.

anonym_d8b586
29. aug 2025
@anonym_c7979d

Ja si v tomto slovnom spojeni predstavujem sex. Myslim, ze aj autor, ktory to vymyslel to tak myslel. Nepovies, mam milenca, ale kamosa s vyhodami.
Ak mi pomaha chlap s akoukolvek cinnostou, urcite ho nenazvem rovnako.

Strana
z2