Katarína Runa - rozhovor o partnerských problémoch
Zajtra o 10 bude na Fun rádiu s ňou rozhovor o partnerských problémoch
@sheila121 Prečo ju nemáš rada?
@sheila121 fiha... tak to si snad jedina ktora toto tvrdi... pretoze ja v realite nepoznam cloveka "tapajuceho" v nejakej oblasti.
Ja som myslela skor, co sa ti nepaci na jej pristupe, resp. tomu, co propaguje, lebo to ze clovek si z toho spravi aj biznis, to je normalne.
Ani ja nerobim to co robim zadarmo, ale podstata je tak, ze snazim sa to robit dobre
@zmrzlinka2021 ja s nou suhlasim tiez. Ak som tapala, co fakt asi kazdemu sa stane, tak som si cestu nasla sama, resp riesenie lebo sa najlepsie poznam a aj svoje sily a chut a ci to za to mne stoji. Pre mna kouc je uplne mimo mojho pochopenia. A to chvilu som ficala na nevychova.cz, kym som nezistila ze ono teoria je pekna, ale v praxi je vela veci neuplatnitelnych, lebo nie je jedno dieta doma, a citila som sa este viac zdeptana ze to neviem aplikovat, cize konecny dosledok bol, ze ja som sa citila este horsie ako pred tym ako som nevychova zacala sledovat 🤣🫣
@ladyblcha Lenze kazdemu vyhovuje niečo iné. Ja napr. poznam velmi vela ludí, ktorí si proste samy nevedia poradiť a nie vzdy vedia v sebe najst tu pomyslenu silu a chut a potrebuju take to nakopnutie. A moze to byt psycholog, či kouč, či len "schopna" kamoška. Keby si to ludia vedeli sami riesit, tak to proste nevyhladavaju.
Pozri sa na temy tu na MK, hlavne rodine, vztahove... to su vsetko ludia zamotani vo vlastnych zivotoch, vztahoch a mocu sa, mocu cele roky, zial aj cely zivot...
@zmrzlinka2021 nepotrebujem pozerat temy, ja len pisem, ze moj nazor je taky 🙂 vela tu na mk tem prameni len zo strachu zo zmeny. Nie ze nevedia co spravit. Ale to je moj nazor. Nie iba na katarinu runa, vseobecne na tieto koucky co su vcul. Niekedy dobra kamoska je veru lepsia a zdarma. Nie kazdy ma ale take stastie.