icon

Kde nájsť chlapa na vážny vzťah?

23. apr 2025

Ahojte, chcem sa opýtať kde v dnešnej dobe sa hľadajú chlapy okrem zoznamiek 😂. Ale taký chlapy čo chcú aj niečo budovať, nie len si užiť.

yelena159
23. apr 2025

Choď do knižnice. Alebo do fitka.

katkaseiner
23. apr 2025

hlavne su to chlapi.... ono asi skus hladat na miestach ktore su ti blizke... ci uz praca, konicek a tak... asi nie na badooo a na pokeci..

zuzanita1609
23. apr 2025

Tých najlepších sejú na poli,len zožať 😁. A chlapi (mi to oči vykľalo,nedalo mi, prepáč) 😉

ika02
23. apr 2025

Na kurze slovenského jazyka! Budete sa mať aspoň o čom rozprávať😉.

zuzanita1609
23. apr 2025
@ika02

Na kurze slovenského jazyka! Budete sa mať aspoň o čom rozprávať😉.

@ika02 😁👍....

fotoarch
23. apr 2025

Na planete Zem , pomer je skoro 1:1 ... Co je skor potrebne je dostatocna chemia na sfetovanie mozgov , ktora trva cca 2 roky ... To rozcarovanie s kym to vlastne zijem prichadza casto neskor ... Polka pride k zivotnej pravde, ze sa zamilovala do DOMNIENKY o druhum . Druha polka povie, nevadi - vsak je chrumkavy a celkom kompatibilny, nejak to spolu dame aj dalej .. 🙂

hiro
23. apr 2025
@fotoarch

Na planete Zem , pomer je skoro 1:1 ... Co je skor potrebne je dostatocna chemia na sfetovanie mozgov , ktora trva cca 2 roky ... To rozcarovanie s kym to vlastne zijem prichadza casto neskor ... Polka pride k zivotnej pravde, ze sa zamilovala do DOMNIENKY o druhum . Druha polka povie, nevadi - vsak je chrumkavy a celkom kompatibilny, nejak to spolu dame aj dalej .. 🙂

@fotoarch Tak ma napadlo teraz ze vlastne keby sme sa striedali kazde 2 roky s inym tak vsetci su stastni 🙂

fotoarch
23. apr 2025
@hiro

@fotoarch Tak ma napadlo teraz ze vlastne keby sme sa striedali kazde 2 roky s inym tak vsetci su stastni 🙂

@hiro problemom su ROZCHODY co lamu serdcia u kazdeho, zazivat do kazde 2 roky , masochizmus

petranelkova
23. apr 2025

V prvom rade by si si mala nájsť takého, ktorý bude mať rovnaké záujmy ako ty, čiže ak rada športuješ, možno by som hľadala niekde vo fitku, v prírode, možností je veľa 🙂 Ale zoznamky by som veľmi neodporúčala veru 😀 😀

macatt
23. apr 2025

Chlap, ktorý niečo chce sa prihovorí sám, na pošte, v rade pri pokladni, v Obi, pri čakaní na umývarke, benzinke, pripojí sa k tebe pri bicyklovaní😃
Stačí nesedieť doma, ja mám takéto skúsenosti, že sa veľmi neokúňajú..
Stačí opätovať úsmev, pohľad, sadnúť si niekde do parku, na lavičku
a on príde aj sám, netreba ich hľadať.,

milos81
23. apr 2025

Čo chceš budovať ty ?

predajcake
1. máj 2025

Neskoro hľadáš. Som dlho čakal, dnes už poctivý chlapi majú iné starosti a nejak nič neprichádza tak radšej sa venovať iným veciam. Jeden človek jeho problémy, dvaja ešte aj problémy druhého.

greengirl
16. jún 2025

Zalezi od veku. Ja mam 44, na zoznamkach su. Zoznamila som s par. Ale nemali o mna zaujem proste. Nie som celkom pripravena asi. Chyba mi take sprave vyzarovanie a akceptacia toho druheho. Zoznamky su fajn ako doplnok. Je tam malo ludi 40+ Ak mas do 30tky, tak si proste na tom este uzasne dobre.