icon

Kde nájsť lásku po 30tke mimo zoznamiek?

4. máj 2025

Ahojte ženy, kde randíte po 30tke? Skúsila som opäť zoznamku tinder a zasa sa potvrdilo že tam nič normálne nie je. Teda aspoň ja mám to šťastie že z toho je alkoholik, ďalší po rozchode, psychopat alebo muž ktorý nadáva po rozchode na svoju bývalú … Existuje ešte v tomto veku niekto normálny? Kde hľadať? 😀niekedy už začínam pochybovať sama o sebe, lebo tam človek stretne fakt extrémy … máte niekto podobne stretka za sebou?

domkakvet
4. máj 2025

Urcite sa najde este niekto normalny v tom veku, ale netreba hladat na zoznamkach, tam sa normalny nachadza len vo vynimocnych pripadoch a ze na takeho na zoznamke natrafis je malo pravdepodobne, aj ked nie vylucene. Skus sa poobzerat v tvojom okoli, napriklad v praci, alebo sa zapoj do nejakej turistickej skupinky, alebo do skupinky, ktora organizuje spolocne vylety, zajdi do fitka a podobne.

petamich
4. máj 2025

Na zoznamke to chce veru vela trpezlivosti 😬 ja som svojho casu skusala nejake kolektivne aktivity (bezecky klub, cistime nase mesto, salsa), no alebo potom nejaki kamarati kamaratov a napokon som ho stretla v novej praci.

kavasmliekom
4. máj 2025

Ja som si v 30tke nasla terajšieho manžela na pokeci. Ale hej, tiež bol vo vzťahu, tiež nadával na ňu, tiež v minulosti robil hlúposti. Ale čo, už sme veľa rokov spolu a ani nepije, ani nenadáva, ani neuteká.
Zase...asi by si nechcela ani takého, ktorý chodí s ex na kávu, že kvôli deťom 🙈

amore_suomi_kawaii
4. máj 2025

Mám rovnaké skúsenosti. Myslela som si, že chyba je vo mne keď sa začali sťažovať na bývalé namiesto toho aby sa snažili zistiť niečo o mne ... Je to strata času tie zoznamky. Ja som spoznala manžela v práci, najprv sme boli roky kamaráti a časom sme sa dali dokopy. Ale dá sa zoznámiť aj cez priateľov, vo fitku, dokonca aj v autobuse sa mi prihovorili ...tam už skôr bol problém, že väčšinou mi ti ľudia neboli veľmi sympatickí ...🤷🏻‍♀️🙈

sszuzu8
4. máj 2025

Už nerandim nikde 😃mam 31

sevrin
4. máj 2025

Ja keď som sa skúšal zoznamovať, tak tie ženy neboli žiadne terno, jedna vyzerala ako po opici, druhá potetovaná jak recidivista z Leopoldova, tretia škúlila a zuby mala jak z Výmeny manželiek, štvrtá vyzerala len na fotke dobre (vedela fakt kvalitne retušovať vo Photoshope), piata si liečila mindráky po tom čo ju jej ex nechal, šiesta 4 deti, každé s iným, siedma žila s matkou celý život v jednej izbe, ôsma nevedela ani jednu vetu napísať tak aby človek pochopil hneď na prvý krát čo chce vlastne povedať, deviata sa len nechala pozvať aby sa mohla nažrať hamburgerov (však to bolo aj vidieť), desiata bola nabúchaná a nemala pocit, že by bolo vhodné ma o tom oboznámiť, jedenásta si splietla zoznamku s trhom otrokov, dvanásta len súrne potrebovala kredit a trinásta bola nakoniec transka. Čo viac k tomu povedať.

niekto2hy
4. máj 2025
@sevrin

Ja keď som sa skúšal zoznamovať, tak tie ženy neboli žiadne terno, jedna vyzerala ako po opici, druhá potetovaná jak recidivista z Leopoldova, tretia škúlila a zuby mala jak z Výmeny manželiek, štvrtá vyzerala len na fotke dobre (vedela fakt kvalitne retušovať vo Photoshope), piata si liečila mindráky po tom čo ju jej ex nechal, šiesta 4 deti, každé s iným, siedma žila s matkou celý život v jednej izbe, ôsma nevedela ani jednu vetu napísať tak aby človek pochopil hneď na prvý krát čo chce vlastne povedať, deviata sa len nechala pozvať aby sa mohla nažrať hamburgerov (však to bolo aj vidieť), desiata bola nabúchaná a nemala pocit, že by bolo vhodné ma o tom oboznámiť, jedenásta si splietla zoznamku s trhom otrokov, dvanásta len súrne potrebovala kredit a trinásta bola nakoniec transka. Čo viac k tomu povedať.

@sevrin Ze mas bohate ,,zoznamovacie" skusenosti.😀

larinka552
4. máj 2025
@sevrin

@sevrin kks brutalny zoznam, to by vydalo aj na knihu, ci dobry film 😃

mogaa
5. máj 2025
@sevrin

@sevrin si pobavil😘

mogaa
5. máj 2025

ja si skôr myslím že to bude vekom....človek už nevidí len výzor ale aj chyby🙂o mne okolie hovorí ako o peknej žene, osobne si myslím že som taká normálna, žiadna prvoplánová kráska, ale tiež nemám šťastie....kamoška mi práve včera povedala že som náročná, čo si o sebe nemyslím lebo v podstate som jednoduchý človek...ale za mńa tam musí byť taká tá iskra, chémia, proste niečo....ten človek ak ťa nepriťahuje tak to fungovať nebude....takže u mňa nefunguje ani to dohadzované 🙂zoznamky vôbec, to som skúsila a proste nepripadá mi to prirodzené.....

abcd432101
5. máj 2025
@sevrin

@sevrin prepáč, to bolo fakt super zhodnotenie tvojej snahy, dobre sa to čítalo. A ešte je skupina, ktorá už neverí na lásku a dôveru a oporu. Tá sa nezoznamuje nikde. Pre istotu.

eva8
5. máj 2025
@mogaa

ja si skôr myslím že to bude vekom....človek už nevidí len výzor ale aj chyby🙂o mne okolie hovorí ako o peknej žene, osobne si myslím že som taká normálna, žiadna prvoplánová kráska, ale tiež nemám šťastie....kamoška mi práve včera povedala že som náročná, čo si o sebe nemyslím lebo v podstate som jednoduchý človek...ale za mńa tam musí byť taká tá iskra, chémia, proste niečo....ten človek ak ťa nepriťahuje tak to fungovať nebude....takže u mňa nefunguje ani to dohadzované 🙂zoznamky vôbec, to som skúsila a proste nepripadá mi to prirodzené.....

@mogaa umna prebehne ta iskra az ked toho cloveka spoznam blizsie. Az potom ma pritahuje. Nie na prvy pohlad. (To je ine, ked si poviem "oj, ten by stal za hriach 😉 )

bu_bu_bubak
5. máj 2025

Kazdy ma vysoke naroky ci uz muzi alebo zeny. Ked clovek sleduje diskusie tak vsade je hned kazdemu podsuvany rozvod....problemy sa riesia sporadicky.

Mnoho ludi len pozera co clovek ma, kolko zaraba aby sa vobec kvalifikoval na rande.

Mne osobne chyba to obdobie spred 15 rokov. Za mlada ma len maloktory mlady clovek dom, auto, nasliapnutu karieru atd. Tam su ludia castokrat spolu fakt z presvedcenia, nie skrz toho co clovek ma.

Rozumiem, ze po 30-tke uz clovek pozera aj na socialne zabezpecenie partnera, ale ludia uz akosi stracaju chut byt spolu.

Urcite nezufaj, na MK je mnoho zien ktore po 30tke nasli partnera takze vsetko chce cas 🙂.

yasina
5. máj 2025
@sevrin

@sevrin preboha ty si nam dal to kde si ich hladal.

Ze leopoldov. To ma dostalo

sevrin
5. máj 2025
@yasina

@sevrin preboha ty si nam dal to kde si ich hladal.

Ze leopoldov. To ma dostalo

@abcd432101
@yasina
To bola reálna zostava z Pokecu, nič som neprikrášlil
😁
Samozrejme nebolo to za jeden deň, je to celá história tak spred asi 10 rokov. Dnes to lepšie určite nebude.

pl2y
5. máj 2025

Jaaaj, čo som ja všetko pozazivala, by som aj knihu mohla napísať 🤣asi je lepsie Badoo ako Tinder..tam som si našla manzela, sme sa našli vo veku 34-35, ale obaja sme vraveli, ze už sme strácali nadej..takze najdu sa tam aj normálni..ja som ku konci už proste nemala nejaké velke očakávania od toho rande a už som sa ani nechcela nejak chystať, tak som to väčšinou robila tak, že keďže sa rada prechádzam, tak sme sa s dotyčným išli prejsť niekam a bolo, brala som to, že aspoň som mala pohyb, keď už nič z toho😀s manzelom sme sa zoznámili, keď bol najväčší lockdown cez kovid a neostávalo nám nič iné len prvé mesiace sa prechádzať a chodiť na turistiku, ale nič nás nevyrusovalo, mali sme čas všetko prebrať a po pár mesiacoch sme vedeli, ze toto je na stalo..ja som skusala všetko čo tu pisu, zmenila som pracu, pozrela si turisticky klub ( len dochodci sú tam podľa mna), ale ja som nemala stastie nejak na zoznamovanie mimo sociálnych sieti, resp raz sa mi vo fitku prihovoril jeden chalan, ale úprimne, ten bol dost mimo, aj keď oceňujem odvahu a raz keď som sla na kupko, tak ma zastavil chalan na bicykli a ja že sa ide pytat na cestu a on že či niekedy nedame kavu..úprimne, bola som veľmi zaskočená, povedala som mu, že nie 🙈ale rýchlo som aspoň dodala, že som zadaná..čiže tiež je to take, že dohodnúť si rande s niekym koho vôbec nepoznas chce odvahu, lebo predsa len, ked si s niekym pár dni píšeš, tak čo to o ňom zistíš..takze moja rada, neber to randenie tak vazne, navrhni veci, čo ta bavia a nechceš napr robit sama a aj keď to nebude ten pravy, tak si mala fajn program 😀

babydesire
5. máj 2025

Esteze ja uz toto neriesim ( a snad ani nebudem)..no ak by, tak by som pokracovala v tych intern.zoznamkach,, ved ako inak v dnesnej dobe?

mandarinka555
5. máj 2025

A prečo hľadáš "lásku" na zoznamkách a iných stupiditách? Čo má prísť, tak príde...netlač na pílu🙈

sevrin
12. máj 2025

No schválne.
Profil 33 ročnej. A potom prečo toľko chlapov je slobodných a bezdetných alebo uteká preč. S takýmto materiálom sa pracovať proste nedá!

amore_suomi_kawaii
12. máj 2025
@sevrin

No schválne.
Profil 33 ročnej. A potom prečo toľko chlapov je slobodných a bezdetných alebo uteká preč. S takýmto materiálom sa pracovať proste nedá!

@sevrin 😂😂😂😂😂
To by stálo aj za knihu tieto profily ...je to tragikomédia..

..ale s mužmi to nie je o nič lepšie na tom nete ... Viem z vlastnej skúsenosti porovnať, aké bolo zoznamovanie keď mal človek 17-18-22 a potom keď mal človek 31-32-33... Nakoniec som si za manžela zobrala kolegu z práce, s ktorým sme boli 4 roky iba kamoši...

lenka1993
12. máj 2025

Ja som toho môjho našla v krčme 😀😀😀. Kamoska tam pracuje a zavolala má raz že mám prísť pokecať. Tak som isla. A zrazu sa otvorili dvere a vošiel on. Sadol si k inému stolu a kamoska že má zoznámi s ním. Prv som nechcela ale potom že veď dobre, nič za to nedám. A tadaaa odvtedy sme spolu.

simona_racz
18. sep 2025

To je na oboch stranách. Jak ženy, tak muži. Tie zoznamky sú len biznis. Ja som mala takú aplikáciu (typu tinder, badoo) asi 10 minút. Potom uninstall a dovi dopo. Hneď to na vás vyvalí, že máte zaplatiť, aktivovať rôzne boosty, VIP-ky… inák si tam ani neprdnete. To akože niekto je ochotný platiť za také nič? Naša generácia sa v pohode zoznámi na tiktoku, instagrame, snapchate… A pre vás vekovo starších sú tie speedatingy, plesy pre osamelých, v nejakom aquaparku (som len náhodou videla upútavku) organizovali zoznamovacie večerné kúpanie, všelijaké wellnesy… Strýko spoznal manželku v Tatrách na wellnese. Na turistikách, všelikde sa zoznámite. Naši sa zoznámili cez hudbu. Chodili do Holandska na velký festival elektronickej hudby ako partia a dali sa dokopy.