Kde nájsť partnera?
ahojte, prosim poradte. kde a kedy ste nasli muza/chlapa/partnera popi detoch?
su tam aj normalny?
Na speeddatingu.
čo je to "zaznamenia sa"? Nemôžeš si po sebe prečítať, čo si napísala, skôr než to odošleš?
Rychle rande. Pogugli. Teraz sa mi nechce obsirne to vysvetlovat.
čo je to "zaznamenia sa"? Nemôžeš si po sebe prečítať, čo si napísala, skôr než to odošleš?
@danica2711 asi zoznamenia sa
radšej vyskúšaj badoo. Pokec už je oničom
Asi áno, keď som si tan nasla terajšieho manžela. Zatiaľ sa mi zdá byť normálny. Už cca 13 rokov 😄
V praci. Na zoznamkach iba čudákov som stretla
Asi áno, keď som si tan nasla terajšieho manžela. Zatiaľ sa mi zdá byť normálny. Už cca 13 rokov 😄
@kavasmliekom pokec uz davno nie je co byval. A vzdy to bolo hlavne o stasti natrafit na normalneho 😃
Pokec je už len pre deviantov a je jedno či sú to muži alebo ženy, normálni tam už nechodia sa zoznamovať.
Ak sa stalo, že ma tam oslovila nejaká žena, tak buď chcela kredit (ktovie či to bola žena) alebo si tam chodila niečo liečiť.
Všade kde su chlapi. Treba sa vela zoznamovat, mat vela znamych a mat prehlad kto je aky charakter, čo o nom hovoria ludia, či je ambiciozny, posuva sa. Chodim na jógu, do posilky, voleybal, chodím tancovat a na malovanie a všade stretavam nejakych zaujimavych mužov. Rada sa zakecam, to ti odporučma.

Na pokeci po večeroch 🤣