Kde nájsť partnera mimo sociálnych sietí?
Premýšľam, nad tým už dlhší čas, tak snáď mi pomôžete. Kde sa v dnešnej zrýchlenej dobe, dá nájsť partner, mimo sociálnych sietí. To naozaj, musí byť človek online 24/7, aby sa s niekym spoznal. Myslím, že dnes mladý ľudia trávia vonku oveľa menej času. Sú stále online.
Čomu samozrejme rozumiem, a nebudem sa tváriť ani, že ja to nerobím.
Kde sa teraz ľudia spoznávajú? Naozaj len cez zoznamky?
Dá sa povedat, že vsade. A Ked sa nedarí, pomoze aj poznámka. Výhoda je, že je tam velký výber..nevýhoda - zenaci, sukničkári, alkaci, chce sa len bavit ...ale dá sa. Bývalá spolužiacka po rozvode po 2 mes.s 3 detmi našla a ich vztah trvá 6 rokov. Aj dieta už maju spolu.
Prečo niekoho na silu stále hľadať? Také veci prichádzajú samé.
@petulka2021 to myslíš tak, že s kamarátkami prídeš niekam do baru a budeš dúfať že nejaký chlap sám od seba príde za tebou?
@anonym_autor Závisí aj od veku...
Moja skúsenosť (mám 40):
1. partner - škola
2. partner - cez priateľov (párty s x pozvanými)
3. online zoznamka
4. partner - práca
5. partner - cez priateľov (oslava narodenín)
Akcie s viacerými pozvanými, kde sa všetci nepoznajú, sú super cesta. Lebo ak všetci poznáte hostiteľa a vychádzate s ním, je tam dobrý základ, že nejaká časť vašich záľub, osobnostných čŕt a pod. bude v zhode.
A ešte pomáhajú záujmové "krúžky": tanečná, turistika, dobrovoľníctvo, kultúrna komunita a pod.
Držím palce!
@petulka2021 to myslíš tak, že s kamarátkami prídeš niekam do baru a budeš dúfať že nejaký chlap sám od seba príde za tebou?
@sevrin prečo by som mala dúfať? :D ideš sa v prvom rade zabaviť, pokecať s kamoškami, ak tam ideš s vedomím si niekoho nájisť na silu, tak to nemá pre mňa význam. Ako vravím, nehľadať a nechcieť všetko na silu, čo má prísť príde k tebe samo a v správnom čase.
@petulka2021 áno? Mam kamarátky ktoré si mysleli ze im princ zaklope na dvere, do dnes sú samé a ušli im roky, matkami uz nebudú...
Nemyslím si, že potrebujú byť ľudia len online. Ja som minule dostala pozvanie na kávu pri ôsmom kilometri behu, takže nemusíš ani dobre vyzerať 😅🤷🏼♀️. Ale teda som vydatá, manžela som spoznala v bare 🙂.
@sevrin prečo by som mala dúfať? :D ideš sa v prvom rade zabaviť, pokecať s kamoškami, ak tam ideš s vedomím si niekoho nájisť na silu, tak to nemá pre mňa význam. Ako vravím, nehľadať a nechcieť všetko na silu, čo má prísť príde k tebe samo a v správnom čase.
@petulka2021 spýtam sa inak. Ideš s kamoškami do baru, nie s úmyslom si niekoho nájsť. Ako potom to príde samé?
@petulka2021 áno? Mam kamarátky ktoré si mysleli ze im princ zaklope na dvere, do dnes sú samé a ušli im roky, matkami uz nebudú...
@vilma7 A možno tými matkami ani nechcú byť…Ani ja nerozumiem, že prečo všetci nasilu chcú niekoho hľadať, registrácie na úbohé zoznamky…
@vilma7 A možno tými matkami ani nechcú byť…Ani ja nerozumiem, že prečo všetci nasilu chcú niekoho hľadať, registrácie na úbohé zoznamky…
@nikoletta1712 tak tu sa možno bavome o tom, že matky byt raz chcu. A také, preco niekoho mat? Jasne, si v živote situacie, kedy je možno lepsie nemat nikoho, ale ked žena chce založit rodinu, sama ju asi nezaloži. A pokial matkou byt nechce, tak je to jedno. To moze mat v posteli kazdu moc ineho a však láske vek nevadí, len počet vdov prevyšuje počet vdovcov
@anonym_autor u mňa ma prvý partner oslovil na autobusovej zastávke ,druhý v partii,tretí v práci ako zákazník, ďalší na ulici ,zoznámia nic
@nikoletta1712 práveže chcú a boli by úžasné maminky, deti milujú nadovšetko.
@sevrin take podla mna uz velmi nefunguje. Ja som bol stale dost odvazny, ale ked partia bab sa spolu bavy tak by som ku nim neprisiel. Max keby som si vsimol ze mi posiela signaly ze mam prist 🙂
@anonym_autor ako vyssie spominali :Akcie s viacerými pozvanými, kde sa všetci nepoznajú su najlepsie na zoznamenie. Ked mas dajaky konicek , tak mozno sa najde pri tom, a chned mate daco spolocne. Keby som bol zase free urcite by som nasiel priatelku bud na akcii so znamymi alebo pri turistike. So zoznamkami nemam dobre skusenosti, 80% zenskych profilov je tam Fake. Ked uz tak , ja by som aj zaplatil aj pre dajaku agenturu ktora to riesi realne.
@sevrin take podla mna uz velmi nefunguje. Ja som bol stale dost odvazny, ale ked partia bab sa spolu bavy tak by som ku nim neprisiel. Max keby som si vsimol ze mi posiela signaly ze mam prist 🙂
@alexanderkovacs veru nie, tak to nefunguje, nikdy ti nič samé nepríde len tak, vždy treba niečo pre to spraviť.
@anonym_autor choď na bicykel, do posilky, do kostola.....
@anonym_autor hocikde?
V rade v obchode, u lekára, v práci, v škole. Sak stačí občas niekoho priamo osloviť a uvidíš
@anonym_autor v škole, v praci, či ty nežiješ medzi ľuďmi, si zatvorená doma? 🙈