Kde randia ženy po tridsiatke?
Ahojte, pozerám že je tu čoraz viac podobných diskusií. Tak sa pridám aj ja. Kde randíte žienky? Myslím hlavne také čo už majú po 30tke a vedú kľudnejší život bez party 😀. Ja už to asi vzdávam. Skúšala som zoznamku a nebolo to len jedno stretko, počas roka toho bolo viac ale po 10tom stretku na zoznamke som to vzdala. Buď muž ktorý chce sex, ďalší ktorý chce aby ho žena živila, alebo niekto kto nemá vyriešený ešte predošlý vzťah a hľadal vo mne psychologičku, ďalší ktorý na rovinu povedal že nemá čas tak sa nechce viazať … 🤣. Áno také to mám ja skúsenosti s randením a už si vravím že radšej budem sama. Robím naozaj niečo zle že si priťahujem toho nesprávneho? Všetci v okoli aj rodina kamarátky sa čudujú prečo som sama keď je na svete toľko chlapov, že či som náročná alebo čo… a už ma prestavajú tieto blbe pripomienky baviť, lebo ja by som si reálne aj našla niekoho len ono nie je ani veľmi z čoho vyberať. A navyše už sa začínam hnevať sama na seba že naozaj robím niečo čo mi do života dáva len tie nesprávne typy mužov :(
Ake mas zaujmy? Podla toho hladaj, chod do kniznice, do muzea, do kina, do divadla, na turu, na vino, na dovolenku....
Je úplne jedno, kam pôjdeš. Je to o šťastí.
Ja som si nasla na zoznamke. Ale zistili sme ze mame strasne veľa spoločných známych a krúžili sme okolo seba roky. A pritom v relatívne malom meste a nestretli sme sa. Inak v reštaurácii kde som robila brigádne a par pacientov ma volalo ale to som nešla
Tiez sme sa s mojim spoznali na badoo, ale predtym som asi 2 roky hladala s prestavkami a teda tiez samy exot tam 🫣 aj kolegyna nasla manzela na pokeci. V dnesnej dobe uz tazko, ja si ani neviem predstavit stretnut niekoho “vonku”. Som introvert, z prace kde su vsetci o 10r starsi a zenati s detmi idem max na nakup, tankovat a domov. Nehrozi niekoho stretnut, vsetci si idu svoje a nikto si nikoho nevsima.
@princkrason Veď len pokúšaj šťastie...ostaneš starý mládenec do konca svojho života 🤣
@earlgrey nerob mi tu drama queen 🙂
Tiež mi okolie vraví podobné slová, čo už no...
Nerandim nikde, proste som sama a asi to tak ostane do dôchodku. Na zoznamkach nič použiteľné nie je.
Nenašiel som súvis medzi názvom témy a obsahom tvojho príspevku... 🙂
Kde randím... ? Rozhodne na volnom priestranstve... kaviaren, prechadzka po meste, kino, vecera, zoo, atd. atd. podla spoločných záľub ženy, ktoru spoznavam...
Kde hladam, ako ty? Nikde nehladá, v živote som partnerku, nestratil... 🤣 Ak by som nejakú ženu stretol... a bolo by nam vzajomne prijemne, mali spolocne zaujmy, ciele, bolo by to super 😉
Ano, ako si napisala, opakujuca sa tema xtý krát... a opäť (vieš ako robí trúbka.... áno, presne tak, šikulka)... pišeš tému ako anonym, ako ti majú chlapi napísať? Hmm? Ale tuto blbosť robíte všetky do radu. I tu sú single chlapi s ktorými by si si možno rozumela, ale tvojim zmyslanim, si v podstate " zabila" aku kolvek možnosť, aby ta oslovili 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
A osobne ti poviem, že tu na MK skutočne nie je problém nájsť partnera na vzťah. Vždy je to len o ľudoch... spoznal som tu niekoľko zien, s ktorými si píšem, s ktorými som bol na káve a poviem ti, že wau 🥰🙂 A to, že zo stretnutia to neprešlo do vzťahu...? Nevadí, pohoda 🙂, nie každý každý každému sedi... zivotne ciele, spoločné dieta, nie každý má pochopenie pre prácu toho druhého, niekto je introver, niekto extrover, niekto rad knihu, iný radšejn oldies s rukou hore 😉🙂, pohoda 😉. Chcem ti povedať, vždy buď sama sebou, nezatvaraj dvere/možnosť, aby ta mohli ludia kontaktovať (anonymita), buď zdravo drzá, sebavedomá a pozeraj sa nie do zeme, ale pred seba, oči rozpravaju, usmievaj sa, istoto krasne vieš 😉, netrač na pili, ze silou mocou chces, pretoze to pokafres, nechaj vsetko volne plynut 😉
Tak nech sa ti dari... co ti viem povedat anonymná, neznáma entita 🙈🙉🙊🤦♂️
Mám síce len 23, ale práve preto nerandím, lebo na silu sa to nedá. Ale inák všade. Nešpecifikujem to na miesta že zoznamka, nezoznamka, proste príležitosti sú vždy a všade. Všetky ženy to potvrdia že kam sa pohneme, tam nás balia. Tak len čakaj kedy sa prihovorí ten, ktorý ťa bude zaujímať. A ja nepočúvam nikdy hentaké že, prečo nemáš frajera, deti atď. Však je demokracia. Ja poviem kedy, nie druhí.

Skus sa poobzerat po okoli a nehladat na zoznamke.