icon

Kde ste sa spoznali so svojím terajším partnerom?

14. aug 2025

Kde ste sa spoznali so svojím terajším partnerom?
Zaujíma ma, aké rôzne a možno aj nečakané cesty vás k sebe priviedli. Bolo to náhodné stretnutie na ulici, zoznámenie cez spoločných priateľov, online zoznamka alebo ste sa poznali už od detstva?

Strana
z2
anonym_6e0778
14. aug 2025

To by som aj ja rada vedela, kde hľadať 👀😃

luccija
14. aug 2025

@anonym_autor v práci žiadna romantika ako z filmu😜bola dlhá nočná služba a veľa času, az som zistila, že ten čo mi ide rečami a pracovnou "buzeraciu" na nervy je fajn chlap.Ale, začali sme spolu chodiť až o rok

lucy_ms
14. aug 2025

Long story short: maminka ho doniesla ku nám domov a bola ruka v rukáve 😂

anonym_8e8562
14. aug 2025

Naše psíky nás dali dokopy💕

leuska0910
14. aug 2025

Sefkin bratranec🙂

anonym_c68f0d
14. aug 2025

Na dovolenke 😍

nicoletta98
14. aug 2025

Prišiel do podniku, kde som pracovala, ale tam sme sa do seba len zapozerali. Potom sme sa nejak ocitli spolu vonku kvôli spoločným známym, ale iba sme sa zoznámili a rozprávali. Nakoniec sa na mňa pýtal a stretli sme sa 😁

selena_luna
14. aug 2025

zbalil ma vo vytahu 🙈 cakame 3 dieta...

marhulka13
14. aug 2025

Ja na vysokej

amonet
14. aug 2025

badoo

curlie
14. aug 2025

Tam, kde som povedala že "nikdy by som nechcela žiadneho odtiaľ" - na diskotéke 🤭 Keď som tam vošla, na 10 sekúnd sa zastavil čas keď som ho videla. Ale nebol to klasický chalan na diskotéke, sedel sám, chrbtom k všetkým na parkete a pozeral do stola..Nejak ubiehal čas, my sme oslavovali, takže sa stále niekto k nám primotal a zrazu keď som prišla z WC, tak moje kamošky sedeli pri ich stole, tak si vravím, teraz alebo nikdy, a išla som za ním 🤭 Nikdy som za nikým sama nešla, až vtedy 😊

moravcikovalucia
14. aug 2025

@anonym_autor v kostole som sa doňho zahľadela, a po pol roku očumovania som za ním išla(na podnet kolegyne) že sa s ním chcem zoznámiť. A akosi sme už spolu 18 rokov. 3 deti.

minenkaa
14. aug 2025

@anonym_autor prva trieda na základnej škole

sense
14. aug 2025

V práci, čisté náhodou lebo veci nešli podľa planu

petamich
14. aug 2025

V praci 🙂

eleanora666
14. aug 2025

V praci.

binarypete
14. aug 2025

Tinder

fadama
14. aug 2025

V práci ( v bare)

4stanka4
14. aug 2025

Na pokeci pred 16 rokmi 😀

anonym_603e1d
14. aug 2025

Na konci gympla sme začali spolu chodiť. Už to je 26 rokov.

anonym_67878d
14. aug 2025

Bola som s maminou na hubách, odtiaľ sme sa stavili na pivko, boli tam jej kolegovia a jeden pán s nimi. A on hneď spustil....ty by si bola úžasná zena pre môjho syna, ten by z teba odpadol 🤣🤣 A to ma ani nepoznal,videl má prvý krát....Zavolal mu, aby hneď prišiel 🤣, nechcelo sa mu, bol po nočnej,no otec ho ukecal. Prišiel a nespustil zo mňa oči...sadol si vedľa mňa a odvtedy ma nepustil. Žiaľ, jeho ocino, nás opustil pred 5 rokmi

anonym_c63170
14. aug 2025

Na svadbe, bol šoférom nevesty

svokrinjazykmonika
14. aug 2025

@anonym_autor kamarát môjho brata. Zabuchnutý sme boli do seba dávno predtým, ako sme sa dali skutočne dokopy.

1sally12
14. aug 2025

Zoznamka

luccija
14. aug 2025
@anonym_67878d

Bola som s maminou na hubách, odtiaľ sme sa stavili na pivko, boli tam jej kolegovia a jeden pán s nimi. A on hneď spustil....ty by si bola úžasná zena pre môjho syna, ten by z teba odpadol 🤣🤣 A to ma ani nepoznal,videl má prvý krát....Zavolal mu, aby hneď prišiel 🤣, nechcelo sa mu, bol po nočnej,no otec ho ukecal. Prišiel a nespustil zo mňa oči...sadol si vedľa mňa a odvtedy ma nepustil. Žiaľ, jeho ocino, nás opustil pred 5 rokmi

@anonym_67878d to je milé🙂takéto stretnutia sú najkrajsie

lindous
14. aug 2025

Tiež vysoká škola 😊 ale teda zoznámil nás tam môj ex (vtedy sme boli spolu) 😅

anonym_0e78fd
14. aug 2025

Na jednej jedinej diskoteke, na ktoru som sla sama, lebo moj vtedajsi frajer neprisiel za mnou, lebo siel futbal. Bolo mi jedno s kym tancujem, pozval ma na drink (vypila som len vodu) a nevedela som sa ho zbavit. Povedala som mu, ze kde robim a potom za mnou zacal chodit do prace. A chodil a chodil a chodil, az uchodil...

nevenka
14. aug 2025
@anonym_67878d

@anonym_67878d toto je super 🤩

anonym_0763be
14. aug 2025

@anonym_autor na zoznamke celkom náhodne. Zaregistrovala som sa len tak, nechcela som si dať ani fotku aby mi zbytočne veľa chlapov nevypisovalo, ale bolo mi odporučené od dobrého kamaráta že to mám skúsiť s fotkou. Vždy som bola taká skeptická na zoznamky a nechcela som sa tam zviditeľňovať. Tak som si tam zverejnila fotku a napísal mi môj súčasný priateľ. Sadli sme si, písali. Ja som bola vtedy ešte v zahraničí nejakú chvíľku a keďže sme si sadli tak sme sa dohodli že príde na výlet za mnou do Londýna. Niekto by si pomyslel že aká riskantná situácia takéto stretnutie v podstate na slepo a ešte aj v zahraničí. Ja som tam žila ale jemu som sa čudovala že sa nebál tam za mnou priletieť. Prišiel a už to išlo. Teraz sme už spolu na SK. Asi pol roka sme vtedy fungovali na diaľku s tým že sme pravidelne cestovali jeden za druhým.

ankare
14. aug 2025

@anonym_autor na diskotéke

Strana
z2