Kde ste sa spoznali so svojím terajším partnerom?
Kde ste sa spoznali so svojím terajším partnerom?
Zaujíma ma, aké rôzne a možno aj nečakané cesty vás k sebe priviedli. Bolo to náhodné stretnutie na ulici, zoznámenie cez spoločných priateľov, online zoznamka alebo ste sa poznali už od detstva?
@anonym_autor v práci žiadna romantika ako z filmu😜bola dlhá nočná služba a veľa času, az som zistila, že ten čo mi ide rečami a pracovnou "buzeraciu" na nervy je fajn chlap.Ale, začali sme spolu chodiť až o rok
Long story short: maminka ho doniesla ku nám domov a bola ruka v rukáve 😂
Naše psíky nás dali dokopy💕
Sefkin bratranec🙂
Na dovolenke 😍
Prišiel do podniku, kde som pracovala, ale tam sme sa do seba len zapozerali. Potom sme sa nejak ocitli spolu vonku kvôli spoločným známym, ale iba sme sa zoznámili a rozprávali. Nakoniec sa na mňa pýtal a stretli sme sa 😁
zbalil ma vo vytahu 🙈 cakame 3 dieta...
Ja na vysokej
badoo
Tam, kde som povedala že "nikdy by som nechcela žiadneho odtiaľ" - na diskotéke 🤭 Keď som tam vošla, na 10 sekúnd sa zastavil čas keď som ho videla. Ale nebol to klasický chalan na diskotéke, sedel sám, chrbtom k všetkým na parkete a pozeral do stola..Nejak ubiehal čas, my sme oslavovali, takže sa stále niekto k nám primotal a zrazu keď som prišla z WC, tak moje kamošky sedeli pri ich stole, tak si vravím, teraz alebo nikdy, a išla som za ním 🤭 Nikdy som za nikým sama nešla, až vtedy 😊
@anonym_autor v kostole som sa doňho zahľadela, a po pol roku očumovania som za ním išla(na podnet kolegyne) že sa s ním chcem zoznámiť. A akosi sme už spolu 18 rokov. 3 deti.
@anonym_autor prva trieda na základnej škole
V práci, čisté náhodou lebo veci nešli podľa planu
V praci 🙂
V praci.
Tinder
V práci ( v bare)
Na pokeci pred 16 rokmi 😀
Na konci gympla sme začali spolu chodiť. Už to je 26 rokov.
Bola som s maminou na hubách, odtiaľ sme sa stavili na pivko, boli tam jej kolegovia a jeden pán s nimi. A on hneď spustil....ty by si bola úžasná zena pre môjho syna, ten by z teba odpadol 🤣🤣 A to ma ani nepoznal,videl má prvý krát....Zavolal mu, aby hneď prišiel 🤣, nechcelo sa mu, bol po nočnej,no otec ho ukecal. Prišiel a nespustil zo mňa oči...sadol si vedľa mňa a odvtedy ma nepustil. Žiaľ, jeho ocino, nás opustil pred 5 rokmi
Na svadbe, bol šoférom nevesty
@anonym_autor kamarát môjho brata. Zabuchnutý sme boli do seba dávno predtým, ako sme sa dali skutočne dokopy.
Zoznamka
Bola som s maminou na hubách, odtiaľ sme sa stavili na pivko, boli tam jej kolegovia a jeden pán s nimi. A on hneď spustil....ty by si bola úžasná zena pre môjho syna, ten by z teba odpadol 🤣🤣 A to ma ani nepoznal,videl má prvý krát....Zavolal mu, aby hneď prišiel 🤣, nechcelo sa mu, bol po nočnej,no otec ho ukecal. Prišiel a nespustil zo mňa oči...sadol si vedľa mňa a odvtedy ma nepustil. Žiaľ, jeho ocino, nás opustil pred 5 rokmi
@anonym_67878d to je milé🙂takéto stretnutia sú najkrajsie
Tiež vysoká škola 😊 ale teda zoznámil nás tam môj ex (vtedy sme boli spolu) 😅
Na jednej jedinej diskoteke, na ktoru som sla sama, lebo moj vtedajsi frajer neprisiel za mnou, lebo siel futbal. Bolo mi jedno s kym tancujem, pozval ma na drink (vypila som len vodu) a nevedela som sa ho zbavit. Povedala som mu, ze kde robim a potom za mnou zacal chodit do prace. A chodil a chodil a chodil, az uchodil...
@anonym_67878d toto je super 🤩
@anonym_autor na zoznamke celkom náhodne. Zaregistrovala som sa len tak, nechcela som si dať ani fotku aby mi zbytočne veľa chlapov nevypisovalo, ale bolo mi odporučené od dobrého kamaráta že to mám skúsiť s fotkou. Vždy som bola taká skeptická na zoznamky a nechcela som sa tam zviditeľňovať. Tak som si tam zverejnila fotku a napísal mi môj súčasný priateľ. Sadli sme si, písali. Ja som bola vtedy ešte v zahraničí nejakú chvíľku a keďže sme si sadli tak sme sa dohodli že príde na výlet za mnou do Londýna. Niekto by si pomyslel že aká riskantná situácia takéto stretnutie v podstate na slepo a ešte aj v zahraničí. Ja som tam žila ale jemu som sa čudovala že sa nebál tam za mnou priletieť. Prišiel a už to išlo. Teraz sme už spolu na SK. Asi pol roka sme vtedy fungovali na diaľku s tým že sme pravidelne cestovali jeden za druhým.
@anonym_autor na diskotéke

To by som aj ja rada vedela, kde hľadať 👀😃