Kde začať pri hľadaní nového partnera?
Kde začať pri hľadaní nového partnera? Beriete to tiez tak, ze ako prvy krok, ked sa rozhodnem si najst partnera, je pozriet sa do zrkadla a zvazit na co asi mam? Alebo mate predstavu uz roky a za tym si stojite? A co porovnavanie s expartnerom? Zeby telenovela? alebo nejaky serial je zakladom predstavy?
@anonym_autor je take pravidlo mlade dievcata hladaju peknych muzov kde nezalezi na tom aky je. Cim zena viac dospieva znizuje narok na krasu a hlada vyssie hodnoty. Nakoniec krasa nieje dolezita pokia muz dokaze zenu zaujat rozosmiat a dat jej vela z toho co potrebuje. Kolko mas rokov ?
Podľa mňa úplne stačí byť otvorený zoznamovaniu sa s novými ľuďmi, novým aktivitám, kruhom, priateľstvám… keď príde ten pravý, tak to proste “klikne” … samozrejme, že nejakú predstavu má asi každý a asi vždy som vedela čo očakávam od vzťahu, ako sa v ňom chcem cítiť, ako ho chcem mať nastavený a už menej konkrétne očakávania od muža… určite sa netreba fixovať na romantickú literatúru a filmy…
@anonym_autor cielene hladanie u mna nefungovalo. Ak nahodou stretnem niekoho s kym mi bude dobre a bude to obojstrane, idem do toho. Ak takeho nestretnem, beriem to, ze asi to tak ma byt.
@anonym_autor este som nepočula vyberať si partnera podľa môjho vzhľadu, ze na akého mám.
Skor sa pozri do svojej hlavy, ze na akeho mas, to bude lepsi ukazovateľ.
@anonym_autor ani som sa nestavala pred zrkadlo, ani som neporovnávala s ex, telenovelu som žiadnu nevidela, nechala som tomu voľný priebeh. A keď som spoznala terajšieho muža, tak som videla, že to medzi nami iskrí a viac som neriešila
@anonym_autor čo znamená hľadať nového partnera? Ako cez zoznamku?
Drvivý počet vzťahov vzniká náhodne,napr pri venčení psov
@anonym_autor este som nepočula vyberať si partnera podľa môjho vzhľadu, ze na akého mám.
Skor sa pozri do svojej hlavy, ze na akeho mas, to bude lepsi ukazovateľ.
@anonym_54c358 zas tvrdiť, že na vzhľade, telesných proporciách, elementárnej sympatii nezáleží, je klamaním samého seba.
@anonym_54c358 zas tvrdiť, že na vzhľade, telesných proporciách, elementárnej sympatii nezáleží, je klamaním samého seba.
@anonym_36c78d to som kde napisala? Samozrejme zalezi, ale nie v style, ze idem sa pozriet do zrkadla, ze na koho mam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@anonym_autor sorry, ale ak si si aj predchádzajúceho partnera hľadala na základe kritérií, o ktorých píšeš, tak sa nečuduj, že už je preč a ty hľadáš ďalšieho... zrkadlo, vysnené predstavy, telenovela, seriál... skús najprv dospieť a potom hľadaj partnera
@anonym_autor pravdepodobne hľadaj v reálnom svete, nie v tom virtuálnom prostredí.

Nie, určite svoju hodnotu neodvodzujem od svojho vzhladu.
Po rozvode vo veku 40+ s jasne rozdanymi kartami som mala presnu, ale pomerne siroku predstavu, čo ano a co nie. A hladala som a skusala pomerne dlho, než som natrafila na terajsieho partnera.
A seriál ako predstava či ideál? Nie, už dávno nemám 20 a viem, o čom je pevný plnohodnotný vzťah.