Keď si iba píše a nechce sa stretnúť...
Ahojte baby, asi casta tema, ale ako riesite situacie ked vam nejaky muz pise, ale nenavrhuje stretnutie ?
Ja som celkovo dost netrpezliva osoba, ale mna pisanie vobec nebavi. Nedavno sa mi ozval cez FB 1 muz a denne si s nim pisem aj 2 hodiny uz vyse tyzdna. Sme v tom istom meste kusok od seba. Viackrat som naznacila, ze ma az tak nebavi online komunikacia, ze skor som za stretko nazivo alebo aspon telefonat. On mi na to, ze jejo tiez, ze dufa ze sa coskoro stretneme, ale zaroven nenavrhol ziaden termin. Zacal mi sice volavat kazdy den, ale nie vzdy mi to vecer vychadza a nevidim az tak zmysel v dlhych telefonatoch ked sme blizko seba. Nevyzera byt hanblivy, je to sportovec a podla hlasu znie fakt ze dost sebavedomo. Ked som mu povedala ze skoda ze sme sa cez vikend nestretli, povedal, ze uz ho volala von ina kamoska. Mam chut dat mu take ultimatum, uz nechcem fungovat online nech sa ozve az ked bude mat cas na realne stretko. Ci je to moc tvrde, ultimatne ? Na zoznamke som si pisala s jednym muzom aj tyzdne a po stretku som ho uz nechcela vidiet preto ma tento styl uz nebavi.
Mozno ho zena nepusti von 🤷🏻♀️ kazdopadne je to red flag 🚩 kasli nanho.
@lesna_luka na toto sa vykasli, on sa stretnut nechce. Zrejme s tebou zabija volny cas v praci a doma caka “nudna” manzelka / partnerka, na tebe si len honka ego.
Ste z jedného mesta. Po 2 dňoch si mala navrhnúť konkrétny termín kávy niekde v shoppingu alebo v centre mesta. Ak by mal záujem o niečo viac ako len písanie, súhlasil by. Takže urob mu pápá.
A ktovie, koľko takých kamarátok ešte namotáva. Tento pán asi nebude na niečo trvalejšie (teda,ak niečo také hľadáš ty) a možno nakoniec bude aj ženatý a takto si kráti čas.
Kľudne daj ultimátum. Ale ja by som taký kamoškový typ nechcela...
Tiež si myslím, že chlapec je redundantný typ = má veľa "kamošiek" a stretáva sa s jednotlivými podľa toho, ktorá má u ňho väčšiu prioritu. 🥴
Keby mi chlap napísal, že už má dohodnuté stretko s inou kamoškou, tak by som o nejaké stretko s ním nestála. Snáď nečakáš, že z tohto niečo bude?
No ked nad tym premyslam aj mi vravel ze v byvalom vztahu jeho priatelke prekazalo, ked chcel ist sam na turu s nejakou kamoskou, to iste som mu vravela ze aj mne by to prekazalo
Ty si pre neho len ďalšia kamoška.
@lesna_luka prečo si po stretku nechcela uz vidiet toho s kym si si pisala tak dlho. Ved hadam po tak dlhej dobe ste sa uz dobre poznali, nie?
@lesna_luka prečo si po stretku nechcela uz vidiet toho s kym si si pisala tak dlho. Ved hadam po tak dlhej dobe ste sa uz dobre poznali, nie?
@anonym_9e3e1e mal problem zaplatit +.vyzorovo vyzeral nejako inac a moc sa mi nepacil
No ked nad tym premyslam aj mi vravel ze v byvalom vztahu jeho priatelke prekazalo, ked chcel ist sam na turu s nejakou kamoskou, to iste som mu vravela ze aj mne by to prekazalo
@lesna_luka To fakt? Načo sa s ním po tomto vôbec ešte bavíš?? Vymaž si ho/zablokuj/zabudni. 🤦♀️
Napísala by som ti,že ťa chce max vyprášiť,ale ani to nebude pravda.Keby chcel,tak sa nebude vyhovárať na inú kamku.Nie, z tohoto skutočne láska nebude.Možno vlažné kamarátstvo a aj t iba vtedy keď zrovna nebude s inou kamošiť v ten deň.
@anonym_9e3e1e mal problem zaplatit +.vyzorovo vyzeral nejako inac a moc sa mi nepacil
@lesna_luka nevolal sa Boris?🤣
napiš kedy- kde, keď sa nechytí dovi - dopo
Ježiš, toto nie, takýto kamoškovy typ. Pôjde ti to na nervy.
prečo by len ženy mali dostavat kopačky?namotaj ho a ghostni !
prečo by len ženy mali dostavat kopačky?namotaj ho a ghostni !
@karolinakr idem na to teda 😅
Namotať a odkopnúť je super nápad, ibaže to by sa s ňou aj naozaj musel chcieť stretnúť a nemať ju na saláme.
Namotať a odkopnúť je super nápad, ibaže to by sa s ňou aj naozaj musel chcieť stretnúť a nemať ju na saláme.
@andrejka2424 jedine byt ako Chuck Noris a dokazat namotat aj v online priestore 😅
@andrejka2424 jedine byt ako Chuck Noris a dokazat namotat aj v online priestore 😅
@lesna_luka no tak mozno mal problem zaplatit ak videl ze si ho hned na zaklade vzhladu odpisala... Mohol byt aj sklamany ak po tyzdnoch pisania v ktorom ste si predpokladam rozumeli si mu kvoli vzhladu nedala sancu
@lesna_luka no tak mozno mal problem zaplatit ak videl ze si ho hned na zaklade vzhladu odpisala... Mohol byt aj sklamany ak po tyzdnoch pisania v ktorom ste si predpokladam rozumeli si mu kvoli vzhladu nedala sancu
@anonym_9e3e1e pozri on nevedel ze je to kvoli vzhladu a uz som sa popalila ked som sa nasilu chcela zalubit do niekoho, kto sa mi nepacil..ak ty vies chodit s muzom co sa Ti nepaci ok, ale je uplne v poriadku aj nemat to tak
@lesna_luka Držím palce, snáď to rozdýcha 😉
@lesna_luka Držím palce, snáď to rozdýcha 😉
@andrejka2424 vdaka za doveru 😃
@lesna_luka ty mu napis, ze ci sa nestretnete vtedy vtedy…?
@anonym_9e3e1e pozri on nevedel ze je to kvoli vzhladu a uz som sa popalila ked som sa nasilu chcela zalubit do niekoho, kto sa mi nepacil..ak ty vies chodit s muzom co sa Ti nepaci ok, ale je uplne v poriadku aj nemat to tak
@lesna_luka som muz, takze s muzom by som nechodil... Pisal som teda len pohlad ako to mohol vnimat ten muz
1. Nemá záujem.
2. Tiež som sa takto zoznamila a chlap sa až po dvoch mesiacoch odhodlal navrhnúť stretnutie. Nedávala som tomu šancu ale prekvapil

@lesna_luka veď počkaj ešte týždeň, stretne sa s kamoškou, nevyjde to, pôjde aj s tebou.