Keď vzťah potrebuje reštart
Ideme s mužom iným smerom. Nemám v pláne rozvádzať sa keď už som sa raz vydala ale, čoraz viacej ma prepadá pocit že si prestaneme rozumieť. Nehovorím že je to jeho chyba len vadia mi jeho určite spôsoby. Intuícia mi vraví že mu nemôžem veriť len neviem v čom ešte. Nechcem to ďalej rozvádzať. Len som to potrebovala zo seba dostať. Pekný večer prajem
@anonym_autor ak chces rady, musis byt konkretna. Bez toho to bude bezpredmetna debata. Dostala si to zo seba a co dalej? Ako mame s tym my ostatni nalozit?
Ja som teda nepochopila, co si zo seba chcela vlastne dostať.
@anonym_autor co znamena ist inym smerom? Kazdy ineho partnera? Alebo si nerozumiete a nemate sa o com bavit? V com mas pochybnosti verit mu? Nedostala si zo seba von, nadalej to budes nosit v sebe.
Prestala si milovať, to sa ti prihodilo... Neviem, či to zachráni nejaký reštart vzťahu. Skôr nie ako áno. Bolo by fér voči nemu, aby vedel, čo cítiš a mohol sa aj on rozhodnúť ako s tým naloží.
@anonym_autor co znamena ist inym smerom? Kazdy ineho partnera? Alebo si nerozumiete a nemate sa o com bavit? V com mas pochybnosti verit mu? Nedostala si zo seba von, nadalej to budes nosit v sebe.
@anonym_17bcac Väčšinou to znamená, že on radšej pivo a ona zase rum.
@anonym_autor nepises nic konkretne, tazko radit, ale mozes sa skusit s nim o tom porozpravat.

To mi je ľúto
Ale da sa pracovať na tom aby si ľudia rozumeli,no je otázka, ze či cítia to rovnako