Kedy je čas obmedziť kontakt s pasívnymi priateľmi?
Ahojte,mam kamaratku s ktorou sa poznam uz dlho,ide o to že ja som človek ,ktorý hľadá k sebe aktívnych ľudi,rada sa prechádzam ,beham atd a v meste do ktoreho som sa prestahovala mam len prave tu jednu kamaratku ktora niekedy byvala v mojom rodnom meste. Ide o to že stále ma reči ako chce schudnut a že pojdeme do fitka atd ale ked ju volám že poď behať alebo poď na skupinove cvicenie (teraz su aj vonku) tak ma milion vyhovoriek prečo nie ,ona chce doslova len bud byt u nich alebo u mna ,lenze moj priatel pracuje v zahranici tak chcem niekde vypadnut kus aj z bytu a najhorsie ked vidim po meste dievcata spolu ako kamaratky aj behat alebo cvicit a to kludne aj o 20 tak mi to pride ľuto,už som sa zoznamila aj s jednym dievcatom s ktorym som bola vonku tak uvidime ,ta kamaratka ma aj dieťa ,len jej mama jej sama povedala že ona nema problem ho postrážiť na hodinku ked si chce ist zacvicit aspon bude s vnukom,len najhorsie že ona bola rovnaka aj keď nemala dieťa,obmedzili by ste kontakt s takou kamaratkou a slor sa sustredili na ľudi s ktorými môžte žiť aktivne ? Mam aj pocit že som kvôli nej aj zlenivela,proste že ma neťaha správnym smerom
Na behanie si nájdi iných ľudí a s touto seď doma.
Ako za mna cvicit a behat mozes kludne sama, nemusis sa na nikoho viazat a kamaratstvo sa da budovat aj bez toho. A takisto nemusis mat len jednu kamosku.
Ja to mam podobne - ja som aktivna, moja bestie ma vzdy tisic vyhovoriek preco sa nepridat 😂 ale neriesim, spajaju nas ine veci a cas si na seba najdeme. No a na sport mam zas ine kamosky / kamosov, s ktorymi sme sa zoznamili pri sporte a obcas podnikneme nieco mimo gymu, ale v pohode odtrenujem aj bez nich.
Preco obmedzit? Netaha ta spravnym smerom? Vsak to je len a len tvoje rozhodnutie ci ides alebo nejdes behat, k tomu predsa nikoho nepotrebujes. Kludne sa mozte kontaktovat a stretavat aj mimo cvicenia.
Nemusíš ju odstrihnut úplne ak ju máš rada, len si popri nájdi aj kamarátky so spoločnými záujmami.
Ludia zo zivota odchadzaju a novi prichadzaju. Tak to proste v zivote je. Ze mas ujst urcitu cast cesty s niekym a ked nie je uz o com, tak sa to dalej nerozvija. Ja mam tiez take kamaratky, ze sme isti cas boli spolu, intenzivne a po rokoch sme kazda inde. Zagratulujeme si zo slusnosti k sviatkom a tym to konci. Ked ich stretnem, nahodne prehodime par slov a ide kazda po svojom.
Cvičím 4x týždenne. Plávam, korčulujem. Moja najlepšia kamarátka nešportuje vôbec. Napriek tomu sme najlepšie kamarátky od základnej školy, takže 40 rokov. Ak by chcela začať behať, nepôjdem s ňou, pretože beh neznášam. Ale prečo by sme mali obmedzovať naše kamarátstvo kvôli športu či iným aktivitám? Ale ak to tak ty cítiš, tak ju obmedz. Asi nie si až taká dobrá kamarátka, ak zahodíš kamarátstvo kvôli behaniu.
V zime ti bude dobra ked sa budes potrebovat vykecat a budes rada ze sedite doma v teple. Na behanie potrebujes kamosku? Lebo ja vacsinou vidim ludi behat samych.

Neobmedzila. Brala by som ju aká je, stretla sa u nej/u mňa a na cvičenie si hľadala niekoho iného. Tiež nechodím cvičiť s kamoškami.