Kedy je správny čas na nový vzťah po rozchode?
Ja som 3 týždne po rozchode, veľmi ma vzťah emocionálne vyčerpal, dosť ma to zničilo, a necítila som sa na vzťah, myslela som že budem chcieť byť aspoň rok sama ale objavil sa niekto veľmi fajn. Tak uvažujem či mu dať šancu. S ex som bola 2 roky a plánovali sme rodinu, ale podviedol ma. Išli by ste do toho tak skoro ?
No je úplne jedno, ako to mám ja či Anča z Oravy. Jediná dôležitá vec, ako si na tom emocionálne. Píšeš, že ten vzťah ťa emočne vyčerpal. Čiže ak budeš mat ešte nedoriešene a nedoliečenelé emócie a začneš si hneď niečo nové, zase to ublíži iba Teba. Ak Ti 3 týždne stačili dat sa dokopy, môžeš ísť do toho.
Chod do toho, ak sa na to citis. Ja som sa par dni po rozchode s byvalym zacala kamaratit s terajsim manzelom. Ale ten rozchod ma stale velmi bolel a asi pol roka to bolo tak, ze ked sme mali s muzom hoci len nejaky hlbsi rozhovor a ja som zacitila, ze nieco k nemu citim, tak ma normalne rozbolelo srdce. Nebola by som absolutne schopna ist do noveho vztahu. Ale ak mas ty pocit, ze to dokazes, tak nevidim na tom nic zle. Ludia su neskutocne rozni a poznam takych, co za 2 dni po dlhorocnom vztahu mali niekoho noveho a aj s nim/s nou to bolo na roky.
Ja som cely zivot chodila zo vztahu do vztahu a nevidela som v tom problem, prislo to prirodzene a citila som to tak. Az po poslednom vaznom vztahu som bola sama 4 roky, tiez nie zamerne.. citila som to tak. Musim povedat, ze tie 4 roky mi vela dali. Zmenila som pohlad na vztahy, vazenie si intimity, dost som sa osamostatnila v zmysle, ze si svoj zivot na kompletku viem riesit sama, som sebestacna, kupila som si byt, viac si vazim samu seba. Aktualne mam vztah a vidim, ze k nemu pristupujem uplne inak. Takze za mna to bolo velmi obohacujuce obdobie. Ale kazdy to mame inak. Rob ako citis
ja osobne si to neviem predstaviť, ja som mala medzi vzťahmi 3 roky pauzu ale mám kamošky čo šli zo vzťahu do vzťahu a sú spokojé, je to veľmi individuálne
Dolezite je aby si to mala v sebe uzatvorene, ak to tak je, tak mozes ist do toho.

Ak sa na to citis, tak ano. Ved vyskusas, uvidis .. mam kamosky, ktore sli zo vztahu do vztahu a su s tym ok.. takze... Kazdy sme iny, inak nastaveny.
Ja som zas zvacsa cca rok bola sama a uzivala si to. Samozrejme, nie po kratkych znamostiach, ale po tych dlhsich. Raz som sla do vztahu hned, ale to vlastne ani nebol vztah, len ja som si to myslela, ze s niekym chodim, ale realita bola ina..