icon

Klamstvá priateľky môjho ex

anabella000
Včera o 18:44

Ahojte,pred skoro 3 rokmi som ukončila naozaj zlý vzťah,kde mi bolo roky ubližovane.Bývaly bral pervitin,kradol psychicky aj fyzicky ma napadal pokiaľ som nenabrala po rokoch odvahu a nevyrazila ho z domu.Ma nový vzťah v inom meste a jeho nová priateľka ma dve deti,rozviedla sa a dala sa dokopy s mojim ex.Posiela mi riadne peniaze ale vôbec sa nekontaktujeme ,so synom je v kontakte kedy chce a sem tam príde za ním.Ona začala vypisovať bludy po internete ako jej ubližujem a aj jej deťom a ako jej ubližuje jeho rodina.Stale sa hraje na obeť aj keď ju nikto nekontaktuje a ani jej nijak inak neublizuje.Napisala tam samé klamstvá, jedine co som sa vždy snažila je jej otvoriť oči s kým sa dala dokopy a aby sa cim skôr spamätala.Byvalemu som napísala čo to má znamenať ale škaredo mi vynadal aby som im už dala pokoj pritom keby som nevidela ten prispevok by som im vôbec nepísala a neriešila ich.Stale má problém so mnou a jeho rodinou zakazuje mu kontakt s nimi a on koli tomu na všetkých zanevrel.Kontaktovala som aj ju ale neodpísala mi.Zda sa,že vždy chce iba vyvolať nieco aby som zareagovala a aby zo mňa urobili debila,že ja im nechcem dat pokoj a ničím im život.Pritom už naozaj veľmi dlhú dobu odkedy som jej chcela dobre a nepočúvala ma tak ich nekontaktujem.Niekedy už ma to privádza do šialenstva lebo nič zlé nerobim.

marhulka13
Včera o 18:52

@anabella000 a kde a komu to píše? Veď keď bývalý platí, viac nerieš a nestaraj sa. Neviem k čomu bolo dobre jej akože otvárať oči, nech vie, čo je tvoj ex zač.

ibrunova
Včera o 18:53

Ignoruj a máš pokoj.

anabella000
autor
Včera o 18:55
@marhulka13

@anabella000 a kde a komu to píše? Veď keď bývalý platí, viac nerieš a nestaraj sa. Neviem k čomu bolo dobre jej akože otvárať oči, nech vie, čo je tvoj ex zač.

@marhulka13 pisala to na fb do nejakej skupiny a mne to poslala známi.Ja jej nijak neublizujem a aj som sa snažila mat normálny kontakt ale nedalo sa,tak som s nimi ukončila všetky kontakty a už dlhú dobu neriešim nič a potom vidím na seba napísané klamstva ako im robím zle a dokonca jej deťom...prečo by som si to mala nechať keď nič z toho nie je pravda.

anonym_5c9ea0
Včera o 18:55

@anabella000 sama si napísala, že si jej chcela “otvorit oči”, takže to znamená, že sa do nich pletieš. 🤷‍♀️

anabella000
autor
Včera o 18:57
@anonym_5c9ea0

@anabella000 sama si napísala, že si jej chcela “otvorit oči”, takže to znamená, že sa do nich pletieš. 🤷‍♀️

@anonym_5c9ea0 to bolo už veľmi dávno a iba koli tomu aby sa jej nestalo čo mne,keďže sa presťahoval tam kde ho nikto nepozná a nevie nič o jeho minulosti a o tom že bol ťažko závisly a ma vysoké dlžoby kradol mne aj iným ľuďom a podobne...chcela som jej iba dobre

cyberk
Včera o 18:58

no tu mi vychadza, ze cele toto si ty sposobila :D to je tak ubohe, ked ex kontaktuje sucasnu priatelku exa... 🙈

anabella000
autor
Včera o 18:59
@cyberk

no tu mi vychadza, ze cele toto si ty sposobila :D to je tak ubohe, ked ex kontaktuje sucasnu priatelku exa... 🙈

@cyberk ona prvá kontaktovala mňa

pribinak
Včera o 18:59

Jednoduché riešenie: smer polícia a daj trestne za ohováranie

ak by bol moj bývalý feťák tak by som bola rada, že posle peniaze a že dieťa takmer nevidí, ostatne by som neriešila

anabella000
autor
Včera o 19:01
@pribinak

Jednoduché riešenie: smer polícia a daj trestne za ohováranie

ak by bol moj bývalý feťák tak by som bola rada, že posle peniaze a že dieťa takmer nevidí, ostatne by som neriešila

@pribinak vraj už je čistý pri nej peniaze mi chodia z jej učtu a syna vidí možno 3 alebo 4x do roka aj to po tom všetkom ako sme pri nom žili môže byť rád,že nezakazujem kontakt

anonym_ee31c4
Včera o 19:23

@anabella000 ved sama pises, ze im vypisujes!
Naco reagujes? Normalne sa ti cudujem a nie , ze by si sa mala potrebu obhajovat, tu vsak mudrejsi ustupi a kto chce vie pravdu a kto nie nech si robi co chce
Absolutne by som sa do toho nezapajala
Fakt sa ti cudujem, toto ti do zivota treba? Taku toxicitu?

tinka3435
Včera o 19:27

Buď rada že si sa ho zbavila a má ho na krku ona nie ty.Absolutne ju nerieš keď je sprostá je to jej vec teba to už predsa trápiť nemusí

sissy27
Včera o 19:29

@anabella000 ja nechapem, naco si vobec vypisovala exovej novej frajerke. Netrep, ze ju “nikto nekontaktuje” ked v tej istej vete napises, ako si sa jej snazila otvorit oci. Na hlavu ste tusim vsetci traja.

zuzanita1609
Včera o 19:30

A ty si teraz urobila to isté,začala si po skoro 3 rokoch písať o bývalom a jeho novej priateľke a tiež je možné,že je aj iná verzia príbehu bývalého a jeho novej priateľky. Čo si akože chcela dokázať tým,keď jej napíšeš a chceš,podľa teba, otvoriť jej oči? Prečo si vôbec kontaktovala ju? Ruku na srdce,bol to naozaj dobrý úmysel,či skôr niečo iné? 😏

januska12323
Včera o 19:32

Čo ťa je do toho ako žije? Buď rada, že nemáte žiadny kontakt a nič im nepíš nech si myslia čo chcú.

anabella000
autor
Včera o 19:35
@zuzanita1609

A ty si teraz urobila to isté,začala si po skoro 3 rokoch písať o bývalom a jeho novej priateľke a tiež je možné,že je aj iná verzia príbehu bývalého a jeho novej priateľky. Čo si akože chcela dokázať tým,keď jej napíšeš a chceš,podľa teba, otvoriť jej oči? Prečo si vôbec kontaktovala ju? Ruku na srdce,bol to naozaj dobrý úmysel,či skôr niečo iné? 😏

@zuzanita1609 ona kontaktovala mňa a keď sa pýtala otázky ja som jej odpovedala.Mala som snáď rozprávať o ňom pekne keď bol roky na pervitine kradol mi z domu okradal aj ľudí v robote,šefov a podobne...keď nešli veci po jeho ma pod vplyvom drog zbil pred naším dieťaťom porobil milion dlhov ktoré neplatí a podobne ,mala som mlčať?keď sama podala o rozvod a deťom domov nasťahovala toto?

minenkaa
Včera o 19:37

A ty si tak dôležité,že to čo o tebe píše niekoho zaujima,ja napríklad o tom vôbec neviem
@anabella000

anabella000
autor
Včera o 19:37
@zuzanita1609

@zuzanita1609 nezabudnite na to,že takýto nacisti vedia veľmi dobre klamať a kde ho nikto nepozná vedia o sebe rozprávať pekne a o žene co mu toto roky tolerovala a pomáhala mu aby neskončil v base alebo na ulici jasne ze o nej bude rozprávať zle ako mu zničila život a ona? Zakrýva oči pred pravdou ktorú už dávno o mne vie a presviedča sa o tom ze majú šťastný vzťah a plače na internete aby zakryla to,čo je naozaj reálne....prečo si mam ešte aj po rokoch nenechať nadávať a počúvať na seba klamstvá od osoby,ktorá má ani nepozna a pozná ma iba z jeho rozpravania

anabella000
autor
Včera o 19:40
@sissy27

@anabella000 ja nechapem, naco si vobec vypisovala exovej novej frajerke. Netrep, ze ju “nikto nekontaktuje” ked v tej istej vete napises, ako si sa jej snazila otvorit oci. Na hlavu ste tusim vsetci traja.

@sissy27 ona kontaktovala mna

zuzanita1609
Včera o 19:43
@anabella000

@zuzanita1609 ona kontaktovala mňa a keď sa pýtala otázky ja som jej odpovedala.Mala som snáď rozprávať o ňom pekne keď bol roky na pervitine kradol mi z domu okradal aj ľudí v robote,šefov a podobne...keď nešli veci po jeho ma pod vplyvom drog zbil pred naším dieťaťom porobil milion dlhov ktoré neplatí a podobne ,mala som mlčať?keď sama podala o rozvod a deťom domov nasťahovala toto?

@anabella000 A ty máš teraz tiež niekoho? 😉 Si vari očakávala,že terajšia uverí byvalke? A keď sú spolu už niekoľko rokov,možno sa naozaj zmenil. Najskôr píšeš,že na syna posiela peniaze a stretávajú sa kedy chce,potom píšeš,že 3-4x do roka. Chýba ti vôbec ,ak bol naozaj taký,tento človek v živote? Nerieš ,čo sa ťa už netýka,len to čo sa týka tvojho syna.

anabella000
autor
Včera o 19:48
@zuzanita1609

@anabella000 A ty máš teraz tiež niekoho? 😉 Si vari očakávala,že terajšia uverí byvalke? A keď sú spolu už niekoľko rokov,možno sa naozaj zmenil. Najskôr píšeš,že na syna posiela peniaze a stretávajú sa kedy chce,potom píšeš,že 3-4x do roka. Chýba ti vôbec ,ak bol naozaj taký,tento človek v živote? Nerieš ,čo sa ťa už netýka,len to čo sa týka tvojho syna.

@zuzanita1609 ano ja mam priateľa už vyše dvoch rokov a kašlala by som na nich ak by niekto verejne neširil klamstva a nadava tam ešte na jeho rodinu,pretože jeho rodina je na mojej strane co sa samozrejme milostivej nepáči,pretože si myslela,že jej budú pritakavat a mňa budu aj po rozchode nenávidieť ale to sa nestalo,tak tam špini aj ich ako jej chcú zničiť život

zuzanita1609
Včera o 19:51
@anabella000

@zuzanita1609 ano ja mam priateľa už vyše dvoch rokov a kašlala by som na nich ak by niekto verejne neširil klamstva a nadava tam ešte na jeho rodinu,pretože jeho rodina je na mojej strane co sa samozrejme milostivej nepáči,pretože si myslela,že jej budú pritakavat a mňa budu aj po rozchode nenávidieť ale to sa nestalo,tak tam špini aj ich ako jej chcú zničiť život

@anabella000 No dobre,tak sa ďalej nervuj nad niečím,čo by každý iný považoval za uzavreté. Pokoj prajem 😊.

anabella000
autor
Včera o 20:10
@zuzanita1609

@anabella000 No dobre,tak sa ďalej nervuj nad niečím,čo by každý iný považoval za uzavreté. Pokoj prajem 😊.

@zuzanita1609 u mňa to je uzavreté ale u nej asi nie keď plače na internete šíri klamstvá a potom sa čuduje,keď sa ozvem že sa mi to nepáči

sissy27
Včera o 23:04
@anabella000

@sissy27 ona kontaktovala mna

@anabella000 a pri akej prilezitosti si mala potrebu otvarat jej oci?

gloriadeville
Dnes o 00:50

@anabella000 ty si tu uz pisala niekolko krat nie? Ona je ta co opustila dobreho muza? Vykasli sa uz na to, bud rada ze mas pokoj od ex a nechce striedavky, bud rada ze posiela peniaze a kasli na to co niekto pise po internete..a nie ze roky po rozchode sa v tom stale rypes naco? A to ti hovorim ako zena co ma podobnu situaciu s ex..