Komplikovaný vzťah na diaľku: čo robiť?
Zacala som randit pred mesiacom s jednym chlapom, pozname sa uz od zimy z fitka. Je zo zahranicia, vystudoval tu, tento rok skoncil. Vela krat ma kontaktoval ale ja som nereagovala lebo som mala niekoho ineho, ale raz som sa s nim po rozchode velmi dobre zakecala a teda dala som tomu sancu. Zacali sme randit, vsetko bolo fajn, pytala som sa ho ci tu planuje zostat, povedal ze ano ale mozno sa v buducnosti prestahuje do bratislavy (sme v kosiciach) ale nie je si isty a teraz sa chce este 2-3 mesiace ucit jazyk a potom pojde pracovat. Randili sme dalej a cim dalej tym viac hovoril ze kosice su velmi male, nudne a bratislava je ovela lepsia, ze tam poslal zivotopis a ak ho vezmu, koncom jula odide. Nevzali ho kvoli tomu ze nevie po slovensky a teda myslela som ze tu zostane. Zrazu povedal, ze zaciatkom augusta odovzdava byt, ide na dva mesiace do svojej krajiny a potom sa vrati, ale uz do bratislavy. Toto je tiez take, ked som sa ho pytala ci planuje ist domov, povedal ze nevie, mozno pojde na 2-3 tyzdne. Ale teda pred mesiacom mi tvrdil ze tu zostava, potom ze ak ho vezmu tak ide, teraz vypratava byt aj ked ho nevzali a hovori ze kosice su vlastne hrozne mesto, a urcite odchadza. Dalsia vec je ze je vkuse unaveny. Pytam sa ho preco, vraj nevie spat lebo ma strasne stresy, o buducnost. Do svojej krajiny ist nechce, tu ho zatial nevzali kvoli jazyku anon si mysli ze aj kvoli veku (ma 30). Hovoril mi ze sa dnes nestretneme lebo ma program. Dnes mi o 5 rano napisal ze zase nevedel spat tak sa rozhodol ze ide do Tatier. Ja mu uz vobec nerozumiem a aj sa onho bojim. Minule som bola s kamaratkou v meste a prosil ma nech za nim pridem, lebo sa fakt citi zle. Preco ma tak velmi nahanal, ked vedel ze odchadza? Co si o tomto celom myslite? Neviem ci o tom vedel dopredu alebo sa plany zmenili, ale je to pre mna zahada. Ked sme spolu, sme obaja stastni ale aj tak tomu nerozumiem.
Nie je z nejakej tretej krajiny? Ak by sa oženil, mal pobyt nemusel by sa vracať
Čo je to za nezmysel že jo nevzali kvôli jazyku? Veď keď tu vyštudoval tak jazyk ovládať musí
Dievča zlate, ty sánok hlavne o seba a nie o neho
@pribinak ano studoval v anglictine, po slovensky vie len take zakladne slova. On tu byt moze, ma aj viza a zivnost. Teda ja sa do toho nerozumiem. Ale viza som videla, aj to ze riesil zivnost. Aj ho je mozne najst v zivnostenskom registri.
moze to byt nejaka psycho diagnoza, celkom sedi na hraniciara odhliadnuc ze neberiem do uvahy krajinu odkial pochadza
nevie spať, unavený, mení plány raz tak raz onak - vyzerá to na príznaky depresie.
ja by som povedala aby si sa na neho neviazala. keď chce odísť do Ba - nech ide.
nevie spať, unavený, mení plány raz tak raz onak - vyzerá to na príznaky depresie.
ja by som povedala aby si sa na neho neviazala. keď chce odísť do Ba - nech ide.
@anonym_bee0bc toto mi napadlo ze mozno je za tymto spravanim nieco o som neviem. Bud psychicke problemy alebo nejaky iny dovod preco zrazu musi ist rychlo prec ked pred mesiacom si bol takmer isty ze tu zostava. Alebo somnou vybabral. A cely cas to vedel, zmluvu na byt ma do konca augusta ale odchadza uz teraz. Pisala som mu teraz, ze preco siel do tych tatier a kam ide, napisal ze nema plan, rozhodol sa ked sa zobudil. Nechapem inak z coho by mal tie depky, prave predsa dokoncil nie lahku vysoku skolu.
Z akej krajiny pochádza? Pokiaľ z tretej môže mať aj svadbu dohodnutú a musí poslúchať.
Z akej krajiny pochádza? Pokiaľ z tretej môže mať aj svadbu dohodnutú a musí poslúchať.
@januska12323 to tu asi radsej nechcem konretizovat, ale neviem. O tom by mi asi povedal, teda dufam ze by mi o tom povedal. Ale ano, tiez jedna z moznosti.
@januska12323 to tu asi radsej nechcem konretizovat, ale neviem. O tom by mi asi povedal, teda dufam ze by mi o tom povedal. Ale ano, tiez jedna z moznosti.
@oblaacik no tak toto nevyzera dobre. Bud ma psychiatricku diagnozu alebo na niecom fici. Na tvojom mieste dam od tohoto ruky prec.
no nemám nejaký pocit, aby ťa naháňal..píše asi , keď sa nudí...
@oblaacik To nevieš priamo napísať, z ktorej je krajiny? Načo robíš také tajnosti? Môže to zásadne zmeniť odpovede.
@oblaacik To nevieš priamo napísať, z ktorej je krajiny? Načo robíš také tajnosti? Môže to zásadne zmeniť odpovede.
@chrobak7 nebudem to tu pisat vzhladom na to ake reakcie by to mohlo vyvolat. Mala som uz zahranicneho priatela, z podobnej krajiny ako je tento, boli sme spolu dlho ale vypocula som si kvoli jeho povodu vela narazok. Ale nie je to krajina v europe.
@chrobak7 nebudem to tu pisat vzhladom na to ake reakcie by to mohlo vyvolat. Mala som uz zahranicneho priatela, z podobnej krajiny ako je tento, boli sme spolu dlho ale vypocula som si kvoli jeho povodu vela narazok. Ale nie je to krajina v europe.
@oblaacik tak ked nefici, tak je divny. A dost.
Takto láska nevyzerá. Doslova kŕmiš susedovu kravu a z mlieka neuvidíš ani kvapku. Si jeho barlička, lebo tu inak nič a nikoho nemá. Ak sa naňho upneš a začneš žiť jeho sny namiesto svojich, čaká Ťa kruté pecitnutue.
@oblaacik Tak potom to je dupľom dôvod na to, aby si to nechala tak. Navyše, ak by bol arabského pôvodu, alebo mal islamské vierovyznanie, tak na 98% to smrdí prúserom - skôr či neskôr.
@oblaacik studoval tu a planoval tu zit a doteraz nevie slovensky? Nebude Genius. 30r nema pracu vecny student z coho zije ? Asi mas divny vkus na chlapov.
Nechceš napísať krajinu ….tak asi nejaký moslim …
Nepracuje, ne študuje, z čoho žije? Dúfam, že je aspoň z Dubaja a ma bohatého tatka, v tom prípade sa ho drz. Aj keď je veľmi pravdepodobné, že rodičia mu už naplánovali život a svadbu v domovskej krajine.
píšeš, že do svojej krajiny ísť a nechce a zrazu tam ide, trochu veľa rozporov
A nehlada dievčatá na export? V takom fitku ma krásne postavy na dosah. Ukončila by som s ním akýkoľvek kontakt.
@oblaacik
@oblaacik studoval tu a planoval tu zit a doteraz nevie slovensky? Nebude Genius. 30r nema pracu vecny student z coho zije ? Asi mas divny vkus na chlapov.
@miadi nevie. Teda on si mysli ze vie, ale vie toho velmi malo. Ked som pred nim telefonovala po slovensky, spytala som sa kolko toho rozumel a povedal tak 5 slov. Pytala som sa ho raz ze preco nechce ist niekam napriklad do nemecka lebo tak to vacsinou s nimi je ale povedal ze nie pretoze na to nema energiu sa naucit dalsi uplne iny jazyk. Ze jedine to slovensko.
to vie zrušiť za pár dní
@oblaacik ja nechápem, načo si potrebuješ komplikovať život nejakým labilným chlapom a je úplne jedno, odkiaľ je alebo akou rečou (ne)hovorí. Akože keby sa slovák takto správal, tak to nevadí, vidíš v tom budúcnosť? Lebo ja nie.
Ty porozmýšľaj, čo od chlapa chceš a či ti to tento dáva. A nemyslím tým exotického vtáka, ale napr. spoľahlivosť, zodpovednosť, inteligenciu, dôveru a také tie veci pre vzťah...
Občas nastanú situácie, ktoré je potrebné riešiť jasne a k veci. Moje riešenie: vyser sa naňho.
Uz ste spolu spali, co?

Nie je z nejakej tretej krajiny? Ak by sa oženil, mal pobyt nemusel by sa vracať
Čo je to za nezmysel že jo nevzali kvôli jazyku? Veď keď tu vyštudoval tak jazyk ovládať musí
Dievča zlate, ty sánok hlavne o seba a nie o neho