icon

Komunikácia a napätie s partnerom

3. jún 2025

Ahojte nechcem to tu nejak podrobné rozpisovať ale.. máme druhé dieťa. Domácnosť ťahá muž ale vychádza nám to. Sám tvrdí že nemusím ešte hľadať prácu no zároveň je namňa niekedy nervózny. Akoby som muliezla na nervy . Najprv mi povie že ma ľúbi a vieme sa pohádať za blbosť. Príklad , že som niekde niečo položila alebo zle spravila.
Druhá vec je že pred jeho rodinou som nič . Mám aj stresy pred nimi lebo viem že m anemaju radi a len tak akože sa bavíme. Čakám kedy kto vystrelí po mne ,občas sa im to podarí

autor
3. jún 2025

Chcela by som zmenu a riadnu . Myslíte že sa to zmení keď sa zamestnám?

tiezjedna
3. jún 2025
@anonym_autor

Chcela by som zmenu a riadnu . Myslíte že sa to zmení keď sa zamestnám?

@autorka vy s nimi bývate alebo prečo ich riešiš? Každopádne, ak ti vaše usporiadanie vadí, tak nečakaj, kým ťa muž veľkoryso pošle do práce a zariaď sa sama. Čo ti bráni? Prečo sa správaš ako nesvojprávna?

jaskolka
3. jún 2025

Veď keď chces ísť do práce,tak choď... Deti sú ako veľké?Vy bývate u mužovej rodiny? Či ako?

unicornlady
3. jún 2025

Ak si ťa tvoj muž neváži, ani nájdením si práce, sa to nezmení.
Pred jeho rodinou si ťa má zastať. Ak to nerobí, tak to nie je dobrý chlap.

melanta
3. jún 2025

Chcela by som zmenu a riadnu - a preto si si urobila ďalšie dieťa v partnerstve, v ktorom máš stresy?

Myslíte že sa to zmení keď sa zamestnám - nie, nezmení. Pretože tvoj muž je aký je nie preto, že nepracuješ. Ale preto, že proste taký je. Píšeš, že pred jeho rodinou ťa má za nič. Nie, on ťa má za nič všeobecne. Pocity nefungujú tak, že má k tebe úctu a rešpekt ak ste sami a nemá ich, ak ste u jeho rodiny.

Choď do práce a popracuj na svojom sebavedomí. Aj deti lepšie vychováš, ak budeš sebavedomá. Nebudeš mať stresy z toho, čo si myslia iní ľudia o tebe. A nebudeš si robiť ďalšie dieťa s chlapom, ktorý ťa má za nič.

autor
3. jún 2025
@tiezjedna

@autorka vy s nimi bývate alebo prečo ich riešiš? Každopádne, ak ti vaše usporiadanie vadí, tak nečakaj, kým ťa muž veľkoryso pošle do práce a zariaď sa sama. Čo ti bráni? Prečo sa správaš ako nesvojprávna?

@tiezjedna máš pravdu .

martul
3. jún 2025

Na pár riadkoch si splietla všetko dokopy. Kde je problém, muž je na teba mrchavý, lebo vám nevychádzajú peniaze? Ale veď píšeš, že je to ok. Alebo rodina je problém? Alebo čo teda?
Choď do práce, na to nepotrebuješ nikoho povolenie, len si s mužom zladiť nosenie do/z škôlky a choroby dieťaťa.

vanilkovazmrzka
3. jún 2025

Tak ked sa moc nechces konkretne rozpisovat, tak ti mozme povedat jedine ze mozno sa to potom zmeni a mozno sa to ani potom nezmeni.

diewcatqoo
3. jún 2025

Nie, nezacnu ta mat radi a muz si ta nezacne vazit viac. Ale mozno si zacnes vazit viac sama seba a odhodlas sa k vacsej zmene, nez len pracovnej.

0silvia0
3. jún 2025

ani nám sa tu nechce rozpisovať, tak napíšeme len možno zmení možno nezmení, keď nastúpiš do práce, držíme palce.

ratira
3. jún 2025

Chod do prace a uvidis. Ak sa to nezmeni ani potom, asi vies aj sama, co by si mala urobit.

siska53
3. jún 2025

Muz - podla mna taka povaha, to sa nezmeni. Rodina? Neverim, ze ich postoj sa zmeni len tym, ze sa opat zamestnas po rodicovskej. Mozno keby si sa stala nejakou manazerkou ci riaditelkou, tak potom mozno.. ale podla mna by si zas nasli daco ine na teba.

autor
3. jún 2025
@siska53

Muz - podla mna taka povaha, to sa nezmeni. Rodina? Neverim, ze ich postoj sa zmeni len tym, ze sa opat zamestnas po rodicovskej. Mozno keby si sa stala nejakou manazerkou ci riaditelkou, tak potom mozno.. ale podla mna by si zas nasli daco ine na teba.

@siska53 presne tak proste keď niekomu nevonias môžeš byť aj ..