Komunikácia s ex
Ahojte, môžem mať nexa zablokovaného na telefóne a písať mu len email? Čo prosím píšete ako info za nejakú dobu a ako často podávate info? Ďakujem 🫢
Nemusíš s ním mat telefonickú komunikáciu, písomná je úplne ok, čože sms mail a sociálne siete
Je to výhodne najmä v tím, že máš písomný dôkaz komunikácie najmä ak máte komplikovane vzťahy
pocitaj vsak s tym,ze deti pojdu aj k nemu ..a on ti tiez len posle email .. predpokladam,ze teraz si deti neberie preto ho chces len informovat emailom-samozrejme to mozes.. ale on to moze zmenit a bude chciet s nimi byt ci uz vikend ci prazdniny a potom co? si hoodblokujes a zas mu bude riadit ako komunikovat? pokial ta nenapada,nevyvolava nesla by som cestou blokacie- hrdost oboch rodicov by mala ist stranou ak sa jedna o deti
S mojim ex komunikujeme každý deň ohľadom dieťaťa ci je u mna či u neho a komunikujeme o všetkom čo by mal rodič vedieť
A dufam ze dôvod na tento postoj máš extremne dosť vážny lebo niečo sa stane detom a nedovola sa ti a snáď by ti to nebolo jedno,ci teda bolo hlavne ze iba cez email komunikácia?
Ďakujem tým, čo odpovedali priamo na otázku, myslím, že som ju položila dosť jasne a zaujíma ma len to, na čo som sa pýtala, iné názory nie.
@cehavuk nie si predsa povinná mat mobil. Podstatne je, že info mu dávaš, je už na tebe akým spôsobom.
Najmä máj dôkazy keby niečo.
@lienka.7 ďakujem ❤️ a keď sa dožaduje informácií každý týždeň? (robí tak až po vyzvaní od kolíznej) Som povinná mu každý týždeň odpisovať alebo stačí raz mesačne ? (prežili sme a prežívame s nim psychické týranie).
@cehavuk
Ja mám normálne aj od súdu kvôli tomu,čo robil/robí mne,že iba mailom komunikácia.Napadal to ex na súde,ale keďže to,čo mi vravel do telefónu sa dokázať nedalo a dokonca aj sms vyťahoval uprostred komunikácie,aby vyznelo to podľa jeho predstáv (teda pred a po sms neukázal),tak aj sudkyňa uznala,že máme komunikovať cez mail,aby sme ich vedeli vytlačiť a doložiť v prípade konfrontácie.Samotny súd uznal,že napísať mail s pár informáciami stojí presne toľko času ako telefonát.
Ku druhej tvojej otázke ti neviem adekvátne odpovedať,keďže môj ex napríklad moje otázky ohľadom dieťaťa totálne ignoruje,teda nik ho doteraz nedonútil,aby mi odpovedal na otázky ohľadom dieťaťa.
Ďakujem tým, čo odpovedali priamo na otázku, myslím, že som ju položila dosť jasne a zaujíma ma len to, na čo som sa pýtala, iné názory nie.
@cehavuk je to v poriadku, ja mam exa zablokovaneho na mobile aj na soc sietach, komunikujeme len cez mail
@lienka.7 ďakujem ❤️ a keď sa dožaduje informácií každý týždeň? (robí tak až po vyzvaní od kolíznej) Som povinná mu každý týždeň odpisovať alebo stačí raz mesačne ? (prežili sme a prežívame s nim psychické týranie).
@cehavuk nikoho neinformujem o dietati, napise ako sa ma dieta, odpisem ze dobre a tym nasa komunikacia zhasla, sem tam ziada fotku nic viac
Nasledne sa dohodneme kedy pride na navstevu, viac neriesim nic
Pokial nemam sudom stanovene, he mam podavat o dietati report nerobim to aspon mam dokazy o tom, kedy sa ozve a ako sa snazi o dieta zaujimat a ako casto komunikuje- z dokazov nekomunikuje samozrejme alebo raz za 2-3mesiace

@cehavuk zalezi ako mate nastavene stretavanie. Ak k nemu deti chodia tak mozete potom pocitat, ze si Vas zablokuje tiez.