icon

Kondóm nájdený v aute. Známka podvádzania?

1. aug 2025

Ja som zažila dnes menši šok. Našla som kondom v našom aute. Bol celkom dobre schovany. My s manželom sme spolu 15 rokov a použivame auto spoločne. Nepouživame kondomy. Takže viem že pre nas to nebolo. Čo si mam myslieť. Je to jednoznačna stopa podvadzania? Neviem to rozdychať......

Strana
z4
sisa_s
1. aug 2025

Naozaj sa uz ludia v manzelstve nevedia rozpravat alebo treba to tu rozprudit 🍿? Ved sa opytaj manzela, odkial mame vediet, kto ti dal kondom do auta

simona3010
1. aug 2025

Ak nemate dospele deti, ktoym ste teoreticky pozicali auto, a ty si ho tam nedala.....tak mas jasnu odpoved........drzim palce

anonym_9f9cbb
1. aug 2025

@anonym_autor opýtaj sa ho, či požičal niekomu auto a budeš vedieť. Okrem servisu 🤣

balerina2025
1. aug 2025
@sisa_s

Naozaj sa uz ludia v manzelstve nevedia rozpravat alebo treba to tu rozprudit 🍿? Ved sa opytaj manzela, odkial mame vediet, kto ti dal kondom do auta

@sisa_s mame carovne gule. a aj tak hocico napiseme, ju to bude zozierat a muza sa aj tak opyta.

zuzanita1609
1. aug 2025

Tak,niekomu domáci škriatkovia kradnú ponožky a niekomu zasa vkladajú do áut kondómy 🤭. Ale citim 🍿 😁.

sowhat
1. aug 2025

@anonym_autor ak bol pouzity, tak to uz nevykeca... ak este zabaleny, urcite to tam nejakemu kolegovi vypadlo ;)

belaanabela
1. aug 2025

@anonym_autor známa takto prišla manželovi na neveru .

anonym_064b0a
1. aug 2025

Panečku, ja mám new objav a teda sme to robili aj v aute, keďže sa poznáme krátko tak sa chránim-e
Že je rozvedený, má štvorkolku. Hm?
Určite nájdeš aj nejaké vlasy, dobre popozeraj, zober lepiacu pásku a nevynechaj ani koberčeky

motylik2559
1. aug 2025

A co tak sa opytat narovinu manzela a prudit vasne tam a nie tu? Ved odkial to mame vediet😂 Si asi spravim nejaky kurz vestenia, potom ti dam vediet🤷‍♀️🤦‍♀️😂

anonym_6a3265
1. aug 2025

môžeš sa tešiť, že je zodpovedný, ale inak nič viac, sadnite si, daj kondóm na stôl a na rovinu nech povie čo je vo veci

anonym_f0587d
1. aug 2025

Kúpil kolegovi. Určite.
Celkom by ma zaujímala jeho odpoveď. A vytreštené oči. Napíšeš nám potom?

zuzubb007
1. aug 2025

To vážne sa pýtaš? Hádam to je jasné, tak si vrzol trocha , ostatné môže rozprávať starej mame

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_561f0a
1. aug 2025

Ked pride na sex, tak mu podaj ten kondom a povedz ze si rada, ze ta nechce nakazit od tej k…. A ze mysli na tvoje zdravie a kupil kondomy🤣

anonym_064b0a
1. aug 2025

Minimálne si vrzol už 2x, keď je kondóm len jeden

autor
1. aug 2025
@anonym_6a3265

môžeš sa tešiť, že je zodpovedný, ale inak nič viac, sadnite si, daj kondóm na stôl a na rovinu nech povie čo je vo veci

@anonym_6a3265 Tak som si to naplanovala ale bojim sa reakcie, neviem ci to zvladnem duševne a neviem čo ma čaka , aka odpoved.....

januska12323
1. aug 2025

Najprv sa opýtaj či niekoho viezol v aute. Nemusí to byť jeho aj keď je to viac ako pravdepodobné.

sense
1. aug 2025

Ak je kondóm v záruke a nikomu nepožičal auto tak je odpoveď jasna

elviku11
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_6a3265 Tak som si to naplanovala ale bojim sa reakcie, neviem ci to zvladnem duševne a neviem čo ma čaka , aka odpoved.....

@anonym_autor Bol použitý či zabalený?
Máte deti? Máš kam ísť, keby sa to zvrtlo tak, že sa jeden od druhého odsťahujete?
Klamal ti už niekedy? teda prichytila si ho pritom?

benit
1. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak ukryt kondom v spolocnom aute moze len dilino. To si fakt myslel, ze ho neobjavis? By ma zaujimalo, kde ho tam tak dobre ukryl. Isto je jeho, ostatne budu len vyhovorky. Je mi to luto.

anonym_250c10
1. aug 2025

@anonym_autor A čo keď bude pravda nevera? Dokážeš odísť? Alebo zostaneš a odpustis? Toto si treba ujasniť. Ak to je druhá možnosť tak to nechaj tak, ušetríš si veľa sĺz a stresu. Ale ja nikdy nepochopím ako sa dá toto odpustiť 😵‍💫

patriciah1
1. aug 2025
@anonym_250c10

@anonym_autor A čo keď bude pravda nevera? Dokážeš odísť? Alebo zostaneš a odpustis? Toto si treba ujasniť. Ak to je druhá možnosť tak to nechaj tak, ušetríš si veľa sĺz a stresu. Ale ja nikdy nepochopím ako sa dá toto odpustiť 😵‍💫

@anonym_250c10 ani ja som to nevedela pochopiť, pokiaľ som to na vlastnej koži nezažila 😊

anonym_6a3265
1. aug 2025

ak nie si pripravená odísť tak mu to nehovor, ale skús získať viac informácií od kolegov, známych, popozerať mu fotky, správy... určite okolie vie ak niekoho má

mirokub
Odpoveď bola odstránená
ivik4
1. aug 2025

? By som za nim nabehla jak hurikan

moonlight1210
1. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub asi by ta prezradil datum vyroby y spotreby.

stellarstar
1. aug 2025

@anonym_autor autorka koľko máš rokov?

anonym_250c10
1. aug 2025
@patriciah1

@anonym_250c10 ani ja som to nevedela pochopiť, pokiaľ som to na vlastnej koži nezažila 😊

@patriciah1 Takže si odpustila? Nikoho nesudim, každý sme iný.. Ja som zas neodpustila, u mňa ten muž stratí hodnotu

mirokub
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
1. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Ale uz by si v tom lietal.
Zena, ked zanucha neveru, tak si aj Sherlock robi poznamky. 🙂

Strana
z4