icon

Kto sa rozčuľoval v téme Extrémne ma vytáča?

25. feb 2024

Ahojte, čo sa tam dnes písalo ? Keďže téma bola zmazana

Strana
z2
klementinka58
25. feb 2024

neviem tiez som prisla teraz a vymazana :(

sheila121
Odpoveď bola odstránená
januska12323
25. feb 2024

Nič extra, autorka písala dokola to isté neschopná pochopiť čo jej baby píšu.

jaskolka
25. feb 2024

Tak začalo to údajne extrémne pre motivovanou matkou,ktorej dieťa kyvalo inému dieťaťu ktore mu ale neodkyvalo a ona bola "extrémne vytocena" ze matka toho iného dieťaťa mu nepovedala, aby odkyvalo. To sa riešilo na asi 10 stranách a potom "matka" začala opisovať, ako si to rozdali s mužom na WC v obchodnom centre, zatiaľ čo to ich "veľmi kontaktné dieťa" sedelo v kočíku v nejakej vedľajšej miestnosti 🙈🙈(asi preto bola aj zmazana)
Skratka, vymyslená téma nejakým uchylom

taynee
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
25. feb 2024

@jaskolka Sodoma-Gomora Cecilko😀 To fakt tam dnes takyto skvost pribudol?

januska12323
25. feb 2024

@taynee áno ale len tri minúty! Škandál

autor
25. feb 2024

@taynee áno to posledné som čítala ako sa chválila že mužovi po wc spravila fajku a mali sex v prebalovacej miestnosti. Ukázalo mi teraz že 27 ľudí to komentovali odvtedy, tak som si chcela prečítať a téma zmazana

jaskolka
25. feb 2024

@taynee hej, normálne to tam bolo detailne opísané

dskjhfdlkdjhl
25. feb 2024

No, aspon vieme, po kom je to dieta take kontaktne😝

jaskolka
25. feb 2024

@dskjhfdlkdjhl hej, tiež som zirala, ako prešla (prešiel) autorka od kyvania k oralu na WC 🙈🙈

taynee
Odpoveď bola odstránená
alex49
25. feb 2024

tak niekto napísal, že by mala riešiť iné veci ako nezdravenie detí a že by sa mohla venovať mužovi, tak sa obhájila, že sa kontaktovala z mužom tri minúty v obchodnom centre na vécku.

dskjhfdlkdjhl
25. feb 2024

@alex49 Iba 3 minuty?😂

autor
25. feb 2024

@taynee že všetky sme mimo, hysterky, že muži s nami trpia a niesu spokojní, že pri nej sú naši muži veselí atď a nie ako s nami. A že ona mužovi dala fajku a mali sex v nákupnom centre a dieťa bolo s nimi za dverami. Že sa ani neumyl predtým a že tak to má byť a máme si brať príklad aby aj naši muži boli spokojní.
Ešte niečo v štýle že muži sú pyšní iba na asi dve ženy ktoré s ňou súhlasili a ostatné sa máme zmeniť a pochopiť to a aj naši muži budú pyšní

bessie12
25. feb 2024

@taynee ak si dobre pamätám, tak autorka tam spomínala, že jej niekto napísal, aby ju jej muž poriadne pretiahol. A tak začala písať o svojom sexuálnom živote 🙈

taynee
Odpoveď bola odstránená
autor
25. feb 2024

A nik nečítal čo sa dialo potom ? Lebo odkedy to napísala tak tam komentovalo 27 ľudí kým to nezmazali

januska12323
25. feb 2024

MK by nemal takéto záživné veci mazať, čítať o duchoch na teste je nuda.

autor
25. feb 2024

@januska12323 súhlasím 😂😂😂

nekonecna_katastrofa
25. feb 2024

Riešila sa ešte hygiena a že by si to ženy mali rozdať s mužmi pod stolom v reštike. A potom jej babka zobrala dieťa von a tak sa šla s mužom venovať krajším veciam.

autor
25. feb 2024

@nekonecna_katastrofa a tému dala vymazať ona, či to nevieme ?

bessie12
25. feb 2024

@taynee normálna určite nebola.
@nekonecna_katastrofa to písala mne, že to mám vyskúšať 😂😂😂😂 oni si to rozdajú kdekoľvek a kedykoľvek bez ohľadu na miesto, keď to na nich príde, pokiaľ im to čas dovoľuje ci niečo v tom zmysle to napísala 😂

heidi4
25. feb 2024

@nekonecna_katastrofa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 boze, som nestastna, ze som tieto breaking news uz nestihla, ach, MK, precooooo si to zmazal 😭🤣

minenkak
25. feb 2024

Do prčic a ja som to nechcela čítať,lebo že čo nuda o dieťati, ktoré sa chce kamosit s ostatnými deťmi a takéto pikošky mi ušli

monillia
25. feb 2024

Ja som sa dostala na 6 stranu, teraz to hľadám, že idem dočítať,ale už asi zbytočné.Neviem či tento druh diskusii nie je určený na rozprúdenie, ak téma, respektíve ta žena bola reálna s reálnym "problémom " naozaj je to na odbornú pomoc

mizoko
25. feb 2024

Ja som chcela aby mi niekto preložil čo vlastne tá pani písala lebo mne to nedávalo zmysel,komentáre som veľmi nečítala a teraz idem kuknúť a tema už nie je 😌

lakebabe
25. feb 2024

V skratke začalo to tým ze jej decku nikto nechce odkyvat na ulici a skončilo to pri tom ako fajčí svojho chlapa na weckach v obchodaku vedľa decka v kocari 🤣 končilo to tým ze všetkým radi chlapa sem tam výhonit v restike pod stolom 🤣 potom to zmazali

nekonecna_katastrofa
25. feb 2024

Koník vymazal

lakebabe
25. feb 2024

@taynee podľa mňa to bol chlap co sa nudí lebo vetu typu ty vyzeráš byť naruziva mala by si chlapa pohonkat v restike pod stolom nenapíše súdna žena 🤣

Strana
z2