Ktorý partner je bezpečnejší výber?
Predstavte si, ze si mate vybrat buduceho partnera. O prvom viete, ze pred vami mal iba jednu zenu ktora ho podvadzala.. druhy mal zien 50 a je velmi sebavedomy a vzdy zeny opustil on. Ktoreho by ste si vybrali zo zdravotneho hladiska, ze vas moze nakazit niecim?
@anonym_autor uz si to tu davala. Trapne. Trapna.
Divim sa ze ta nejaky chce
keď si takto naformulovala otázku, že ktorého zo zdravotného hľadiska, tak jasné že možnosť číslo 1, ale neviem, celé mi to príde od veci táto otázka 😂
Zase?
Preco zas táto tupá otázka
@anonym_autor a to sú na svete len títo dvaja? 😀
Ty mas rozrobenych naraz dvoch a teraz medzi nimi losujes?
keď si takto naformulovala otázku, že ktorého zo zdravotného hľadiska, tak jasné že možnosť číslo 1, ale neviem, celé mi to príde od veci táto otázka 😂
@zuzacka16 preco prave 1? ak smiem vediet?ze je to pre teba take jednoznacne?
...keďže hľadáš rozhodnutie alebo radu od cudzích ľudí, znamená to, že ani jeden nie je ten pravý....treba hľadať tretieho.
@anonym_autor to je fakt mimo, čo sa pýtaš, celkovo máš buď narušenú psychiku, alebo si nejaký troll, čo bude tu ľudí hecovat, a sú takí čo sa nachytajú, budú na sprosté otázky odpovedať a ešte sa aj obhajovať. 🫣
@anonym_autor Ktoreho by ste si vybrali zo zdravotneho hladiska, ze vas moze nakazit niecim? tak potom číslo 2, keďže chcem byť nakazená 😂
@zuzacka16 skus sa pozriet na to takto. ak ma zenu pred tebou jedinu, a ta ho podvadzala, tak ta sa mohla nakazit od 5x tolkych ako ten co ich mal 50 🙂 nie? a naviac . Vybrat si buduceho partnera? no vyberiem si predsa toho koho poprosim aby siel na testy , pojde a bude ok, alebo sa bude liecit. 🙂 no nie? ved uvazujeme logicky
@zuzacka16 skus sa pozriet na to takto. ak ma zenu pred tebou jedinu, a ta ho podvadzala, tak ta sa mohla nakazit od 5x tolkych ako ten co ich mal 50 🙂 nie? a naviac . Vybrat si buduceho partnera? no vyberiem si predsa toho koho poprosim aby siel na testy , pojde a bude ok, alebo sa bude liecit. 🙂 no nie? ved uvazujeme logicky
@anonym_autor prosim chod sa liecit ty. Toto co pises je uplny nosens. Je uplne ironicke ze ty tu apelujes aby niekto pouzival logiku.
@anonym_autor keby mám ísť na to logicky, tak kde je zaručené že ten čo mal len 1 ženu a ho podvádzala, že sa musel od nej aj nakaziť? ani ten čo ich mal 50 či neviem koľko, tak nemusel byť nakazený, nemusel so všetkými spať, mohli mať aj orálny sex a za ďalšie nehľadám si chlapa, aby som ho potom posielala na testy nejaké, lebo by som takého chlapa ani nechcela..teda ak tebe vyhovuje to, že si vyberáš budúceho chlapa s tým, že každého jedného dáš pretestovať, tak ok no 😂
@anonym_autor tak prast alebo uhod. podla mna daj spravit testy obom a potom sa rozhodni
@anonym_autor keby mám ísť na to logicky, tak kde je zaručené že ten čo mal len 1 ženu a ho podvádzala, že sa musel od nej aj nakaziť? ani ten čo ich mal 50 či neviem koľko, tak nemusel byť nakazený, nemusel so všetkými spať, mohli mať aj orálny sex a za ďalšie nehľadám si chlapa, aby som ho potom posielala na testy nejaké, lebo by som takého chlapa ani nechcela..teda ak tebe vyhovuje to, že si vyberáš budúceho chlapa s tým, že každého jedného dáš pretestovať, tak ok no 😂
@zuzacka16 ❤❤❤
@anonym_autor tak prast alebo uhod. podla mna daj spravit testy obom a potom sa rozhodni
@krasneleto konecne niekto kto uvazuje rozumne a nie Modrokonikovsky.
@anonym_autor prosím ťa aké je "modrokoníkovské" zmýšľanie?
@anonym_autor prosím ťa aké je "modrokoníkovské" zmýšľanie?
@zuzacka16 zbytočne sa pýtať, viď témy, ktoré už autorka založila, je to troll.
@anonym_autor nakaziť sa môžeš aj keby bola tretia varianta co si nechával vtáka len cmulat🤦♀️
@anonym_autor normalne na taketo stupidne otazky,nikto neodpoveda...

to je IQ test?