icon

Láska a výzvy vo vzťahu

zralok28
17. dec 2025

Dobrý deň prajem, krásny predvianočný večer 🙂
Vopred by som chcel napísať, hlavne pre menej chápavých, že cieľom tejto diskusie nie je urážanie žien s nadváhou, treba si vážiť každú ženu a ja nie som ten typ človeka, ktorý má tendenciu sa smiať z pribratejších žien

Našiel som si cez jednu zoznamovaciu aplikáciu lásku, je to milá, múdra, rozumná žena, ale jedno mínus je, že je probratejšia, ja som pri tom vysoký a mám priemernú postavu. Môžem o nej povedať, že sa teším na stretnutia s ňou, samozrejme, že ju ľúbim a máme niektoré veci spoločné. To všetko je krásne, ale problém je, že mne sa páčia štíhle sexi ženy a trochu sa v spoločnosti hanbím za moju priateľku a preto sa aj hanbím ju ísť zoznámiť s rodičmi a s niektorými kamošmi. Nie je úplne extrémne obézna, to zas nie a chodí aj cvičiť, ale ja nejak extra výsledky nevidím. Na jar som jej navrhol spoločné behávanie, neviem či bude súhlasiť. Chcem aby bola stihla a sexi ako ostatné ženy a to nežiadám od nej aby bola extrémne stihla ako modelka, nože byť úplne mierna bacuľka. Ide o to, aby som sa aj ja cítil dobre pred kamošmi a rodinou, aby som sa nejak nenudil hanbiť. Ďalšia vec je, že podviesť ju jednoznačne nemienim, no a ona sama sa vyjadrila ku mne, že som sexi , úplne skvelý, ukážkový chlap , my sa ani nehádame, vieme urobiť kompromis … jednoducho zo vzťahovej stránky je všetko tip top.

Chcem týmto napísať štíhlim ženám, že nech sa láskavo uvedomia, je to od nich len ego a namyslenosť a úbohá trápnosť …toto čo zaživa moja priateľka so mnou, to by vedela zažívať aj stihla žena, vôbec tým nemyslím , že som najkrajší chalan na svete, ale mám srdce. Je mi z vás zle, naozaj ste len na peniaze a máte také veľké ego a vyžívate sa z toho, že vám vypisuje milión chalanov denne ;) je to už choré z dnešnými ženami. A prečo nemôžem mať aj ja štíhlu ženu ? ;) Trochu sa zamyslite ;) a samozrejme, poznám výnimky , štíhle ženy, ktoré majú srdce, mám aj v rodine, celkovo sa treba trochu uvedomiť

Krásne sviatky prajem

Strana
z3
zralok28
autor
Včera o 23:47
@viestta

@zralok28 stihle ta nechcu, pribratejsia by ta aj chcela ale ty sa za nu hanbis. Mal by si mat gule a povedat jej na rovinu, ze sa ju hanbis predstavit rodine a kamaratom. Mozno prave po tom oznameni zacne behat. Cim dalej od teba dobehne, tym bude pre nu lepsie.

@viestta štíhle , ktoré chceli byt kamarátky , som odmietol , jedna veľmi chcela byt kamarátka a ostať v mojom živote a ja som jej ukázal prostredník

anonym_238870
Dnes o 06:33
@zralok28

@viestta štíhle , ktoré chceli byt kamarátky , som odmietol , jedna veľmi chcela byt kamarátka a ostať v mojom živote a ja som jej ukázal prostredník

@zralok28 ty si velmi úbohý clovek. Argumenty ziadne len útoky a nadávky, nic ine nevieš ze? Dúfam, že prostrednik ti co najskôr ukáže tvoje priateľka

denithestrange1993
Dnes o 06:45
@zralok28
Odpoveď bola zmazaná

@zralok28 klasika nemam co argumentovat tak zacnem urazat ako tretia cenova,kazdopadne nic zle ti nezelam,len pokoj v dusi aby si takto nemusel urazat matky na mamickovskom fore ked ti odpisu na tvoju absurdnu story

Strana
z3