icon

Lev muž a Býk žena vo vzťahu

13. máj 2025

partnerský vzťah

Lev muž a byk žena je to v pohode?

viestta
13. máj 2025

Neverim. O cloveku, jeho povahe... nerohoduju hviezdy ale ine veci

done
13. máj 2025

Na horoskopy verím, ale len na odborne vypracované podľa hodiny, dátumu a miesta narodenia. Na takéto všeobecné nie. To by sme mali na svete len 12 typov pováh.

ciernysokol
13. máj 2025

Tieto dve znamenia maju v urcitom percente pripadov slnka v pravom uhle, vtedy by som vztah urcite neodporucila. Ale je to len v urcitych pripadoch - ak chces vediet naisto, treba dat datum narodenia, na tento jeden aspekt staci bez casu.

autor
13. máj 2025
@ciernysokol

Tieto dve znamenia maju v urcitom percente pripadov slnka v pravom uhle, vtedy by som vztah urcite neodporucila. Ale je to len v urcitych pripadoch - ak chces vediet naisto, treba dat datum narodenia, na tento jeden aspekt staci bez casu.

@ciernysokol my sme spolu rok aj nieco takze za mna je to v pohode aj ked mam vybusnu povahu

bloger
13. máj 2025

V tomto mám názor rovnaký ako prvá užívateľka.

rozculena
13. máj 2025

a ešte akým sprostostiam veríš?

vanilkovazmrzka
13. máj 2025

Ja si horoskopy rada precitam. Vo vela aspektoch sa najdem, logicky mi to sice pride ako nezmysel, ale aj tak nejako vzdy povahy, ktore mi na roznych urovniach vztahov sedia alebo nesedia, celkom zodpovedaju tomu, kto podla znameni sa ku mne ma hodit alebo praveze vobec. Aj ked stale u mna prevazuje racio, ze to musi byt hovadina 😃

kikusenka1
13. máj 2025

Neverím pretože moje znamenie na mňa absolútne nesedí... a poznám pannu ktorá ma byt neskutočne poriadkumilovna a je to neuveriteľna bordelarka. Takže za mňa nie😂

janetinka27
13. máj 2025

Neverim

liusa82
13. máj 2025

tu si pozri a vypočítaj podla hodiny narodenia.Je aj osobný tu https://osobni-horoskop.najdise.cz/ a potom synastria teda ako pasujete vy dvaja spolu podla astrologie.Len treba hodinu narodenia vedieť obidvoch https://partnersky-horoskop.najdise.cz/

kvetinka_2
13. máj 2025

Ja osobne na znamenia neverím, ale Lev a Býk? Tak to gratulujem. Lev - radi sa stávajú stredobodom pozornosti, majú prírodzený vodcovský talent, nemá rada kritiku, dokáže predstierať, že jej nevenuje pozornosť, ale iba dovtedy, kedy sa nenájde dobrá príležitosť pomstiť sa. V skratke Býk a Lev, to nemôže fungovať.🤷

vroni
13. máj 2025
@kvetinka_2

Ja osobne na znamenia neverím, ale Lev a Býk? Tak to gratulujem. Lev - radi sa stávajú stredobodom pozornosti, majú prírodzený vodcovský talent, nemá rada kritiku, dokáže predstierať, že jej nevenuje pozornosť, ale iba dovtedy, kedy sa nenájde dobrá príležitosť pomstiť sa. V skratke Býk a Lev, to nemôže fungovať.🤷

@kvetinka_2, aké pekné potvrdenie, že celé horoskopy sú riadna znoska bludov. Sme kombinácia býk a lev (len naopak, chlap býk a ja lev) a funguje vám to veľmi uspokojivo už cez 20 rokov. A mimochodom - bytostne neznášam byť stredobod pozornosti.

kvetinka_2
13. máj 2025
@vroni

@kvetinka_2, aké pekné potvrdenie, že celé horoskopy sú riadna znoska bludov. Sme kombinácia býk a lev (len naopak, chlap býk a ja lev) a funguje vám to veľmi uspokojivo už cez 20 rokov. A mimochodom - bytostne neznášam byť stredobod pozornosti.

@vroni tak potom, keď Vám to funguje Býk + Lev, tak to potom super, držím palce, len som chcela načrtnúť, že kombinácia Lev+Býk, môžu mať niekedy problém, nokoľko Lev veľmi ukazuje svoju silu, nemá cit pre druhých, zameriavajú sa viac na seba, cítia sa dotknutí, keď náležite neznáte ich vedomosti a múdrosť. Býk je veľmi miernej povahy, vo vzťahoch k druhým sa správajú opatrne, z pohody sa nedá len, tak niečím vyviesť....

autor
13. máj 2025
@kvetinka_2

@kvetinka_2 U nas to funguje pretože on je opak mna ja temperantna a tak dalej

yosi
13. máj 2025

Odporúčam nečítať horoskopy a viac sa venovať partnerovi

tiezjedna
13. máj 2025

Lev/lev...už viac než 20 rokov😉O horoskopoch a znameniach to fakt nie je

tiezjedna
13. máj 2025
@done

Na horoskopy verím, ale len na odborne vypracované podľa hodiny, dátumu a miesta narodenia. Na takéto všeobecné nie. To by sme mali na svete len 12 typov pováh.

@done no presne! Kam by sa radila súčasná mladá generácia, z ktorej jedna časť sa vidí a cíti ako jadrový reaktor, iná sa zosobňuje s lamou a ďalšia súznie s borovicou 😎 Na to soudruzi z odboru "znamenia" nemajú dosť materiálu😉

fadama
13. máj 2025

Neviem či ti to pomôže, ja lev a muž býk a už len jeden mesiac a budeme spolu 20r.

indijanka
13. máj 2025

Som býk, môj muž lev, sme spolu 27 rokov, z toho 20 rokov manželia. Máme aj po rokoch krásny a naplnený vzťah, je milujúci partner aj otec. Povahy máme rozdielne, on je väčší pohoďák, ja zase naopak. Nenechaj sa odradiť horoskopom 🙂

vroni
13. máj 2025
@kvetinka_2

@vroni tak potom, keď Vám to funguje Býk + Lev, tak to potom super, držím palce, len som chcela načrtnúť, že kombinácia Lev+Býk, môžu mať niekedy problém, nokoľko Lev veľmi ukazuje svoju silu, nemá cit pre druhých, zameriavajú sa viac na seba, cítia sa dotknutí, keď náležite neznáte ich vedomosti a múdrosť. Býk je veľmi miernej povahy, vo vzťahoch k druhým sa správajú opatrne, z pohody sa nedá len, tak niečím vyviesť....

@kvetinka_2, umrela som od smiechu keď som sa dočítala o miernej povahe byka. Môj mierny bycek je schopný sa povadiť aj s Eifelovkou, ak bude mať pocit, že na neho dáko škaredo kuka, jeho schopnosť vrieskať ako šialenec je povestná v polke republiky (doma nevrieska, zo mňa by bol hneď z leva škorpión a on má silný pud sebazáchovy) 🤣🤣🤣🤣 Proste cista znoska nezmyslov

danica2711
14. máj 2025

vyše roka ste spolu, a v pohode, a teraz ťa začali zaujímať také hlúposti ako znamenia? Prečo, načo?

la_dolce_vita
14. máj 2025

Som byk a kedysi davno som bola do Leva zalubena, vela som o tom citala, ze tato kombinacia nefunguje 🙂 Dominantny Lev je kral zvierat a tvrdohlavy byk to nevie zniest. Uz som ale starsia, tak beriem s rezervou tieto veci. Ale Lev je ohnive znamenie a Byk zemske. Najlepsie by sme si mali rozumiet s rovnakymi.

tramtada31
14. máj 2025

Rodicia sú znamenia opacne a majú stastne manzelstvo a naozaj jedny z mala, ktorých ani odchod deti z hniezda nezasiahol a stále sa lubia a sú spolu štátni a spokojni.

lanka999
4. sep 2025

takze davam moje posolstvo z ukonceneho vztahu zena byk muz lev....lev to nikdy viac, samozrejme mal nejake dobre vlastnosti, ale zial prevazovali tie negativne ako egocentrizmus, sebectvo, neskutocny drzgros co sa penazi tyka, stale sa musel lesknut nebol ochotny sa v nicom prisposobit, co mi najviac prekazal, co som nezvladla bolo okate ocumovanie kazdej sukne, ktora sa mihla okolo tak toto teda nie, chapem ze sa pozrie kazdy muz ale otacat hlavu za kazdou mladou pipkou v nakupcom centre pri prechadzke v podniku po casnicke veru aj tolerovat nebudem, komentovanie zien na foto fuj tucna fuj skareda.... stale potreboval byt chvaleny, byt v centre pozornosti, ze on je najlepsi, nikto nic lepsie nedokaze, noa tie manipulativne sklony veru nehranicili so zdravym rozumom, muz lev ako kamos mozno ale ako zivotna laska urcite nie....

pandusica
4. sep 2025

Ja k tomu, sice nie partnersky vztah, ale my sme ja Byk a brat Lev a teda je to jedna tragedia. My uprimne nevieme spolu komunikovat. On je hrozne sebecky, egocentricky, vybusny a ked nie je po jeho tak koniec. A kedze ja nie som ochotna vzdy ustupit, tak casto je ohen na streche.

lanka999
4. sep 2025
@pandusica

Ja k tomu, sice nie partnersky vztah, ale my sme ja Byk a brat Lev a teda je to jedna tragedia. My uprimne nevieme spolu komunikovat. On je hrozne sebecky, egocentricky, vybusny a ked nie je po jeho tak koniec. A kedze ja nie som ochotna vzdy ustupit, tak casto je ohen na streche.

@pandusica presne chapem co popisujes mam za sebou 14 mesacny vztah ale to bol boj o moc nie konsenzus ja sa dokazem niekedy prisposobit ale levom sa treba prisposobovat pocas celeho vztahu, oni k sebe potrebuju osobu bez nazoru co skloni hlavu bude pritakavat to ja niesom 🙂