Ľutujem rozchod s ex priateľkou
Ahojte, rozišiel som sa s mojou ex priateľkou a teraz toho ľutujem. Prešli 4 mesiace. Na začiatku som bol úplne v pohode, no teraz to nezvladam. Rozišiel som sa s ňou kvôli tomu že som už nemal také silne city k nej. No tento mesiac ako by sa mi to vsetko vrátilo. Ani neviem ako to poriadne vysvetliť, každý deň ako by mi viac a viac chýbala. Viem že pri rozchode veľmi trpela, a ja jej viac ublížiť nechcem. No mám neskutočnú potrebu jej napísať alebo urobiť niečo.
@anonym_autor bolo v tom len ochladnutie citov či niečo iné?
Ja som urobila to isté, a mám rovnaké pocity.
Sú to výčitky, ktoré si zaslúžim, ale nepíšem mu. Nepíšem práve preto, že tiež viem, že som mu ublížila. Nezaslúži si, aby som ho ďalej "bláznila" a ma právo nájsť niekoho, kto s ním toto, čo ja nikdy nespraví.
Ja som urobila to isté, a mám rovnaké pocity.
Sú to výčitky, ktoré si zaslúžim, ale nepíšem mu. Nepíšem práve preto, že tiež viem, že som mu ublížila. Nezaslúži si, aby som ho ďalej "bláznila" a ma právo nájsť niekoho, kto s ním toto, čo ja nikdy nespraví.
@simonbrk klobúk dole holka, zato ako si si to uvedomila a nevtieraš sa mu.
Nechcem byť malicherný hneď takto zrána, ale s ex priateľkou sa nemôžeš rozísť, keďže až tým rozchodom sa z nej stala ex priateľka.
Rozišiel si sa kvôli tomu, že tvoje city ochladli. Tomu nechápem, prečo ti teraz zrazu chýba. Podľa mňa si si vtedy našiel "niečo" lepšie, ale nevydalo, tak už aj ex priateľka je ti dobrá.
Pár rozchodov som aj ja zažil, ktoré som ich inicioval z mojej strany a vždy bol k tomu taký dôvod, že po takomto rozchode som nikdy nemal potrebu sa vrátiť alebo že by mi chýbala. Dva z takých boli tiež také, že som nič necítil. Ľudsky sme si to vysvetlili (v druhom prípade) a každý išiel svojou cestou. A bodka.
@anonym_autor si ju videl s iným?
Nechala ta nova a ju si videl s inym? 😅
Nechala ta nova a ju si videl s inym? 😅
@evcagabi keby aj áno, neprizná to 😁😏.
@anonym_autor to je ľútosť, to prejde, len sa treba vzchopiť 🙋
Radšej napíš,že ti chýba pravidelný sex a keďže si doteraz nenašiel,aj ex bude dobrá. Nechcem byť zlá 😊,ale keď si ju raz nechal, kvôli tomu,že sám nevieš čo chceš, už jej daj pokoj,nech sa "vylieči" z rozchodu a nájde si niekoho,kto si ju bude vážiť a mať rád.
@zuzanita1609 môj kamoš vravieva... "p**a je veľká čarodejka"
@anonym_autor zeny spociatku revu a casom sa cez to dostanu. Chalpi naopak zvycajne oslavuju slobodu a casom sa zrutia, a az potom sa cez to dostanu.
Tak to iba vydrz, je to prechodne. Ono to vyprcha a bude zas dobre.
Ak si k nej nic necitil, teraz ta kope iba nostalgia za tym peknym.
Ozves sa jej, nahodou na to ona kyvne a o par mesiacov si uvedomis, ze sa vlastne nic nezmenilo, zaujimavist noveho restartu tiez vyprchala a stale ju nemilujes. A ublizis jej zas.

Radšej napíš,že ti chýba pravidelný sex a keďže si doteraz nenašiel,aj ex bude dobrá. Nechcem byť zlá 😊,ale keď si ju raz nechal, kvôli tomu,že sám nevieš čo chceš, už jej daj pokoj,nech sa "vylieči" z rozchodu a nájde si niekoho,kto si ju bude vážiť a mať rád.