Má lajkovanie nejakú váhu?
Zistila som, že muž, s ktorým som sa stretávala ( a nemáme to stále medzi sebou celé uzavreté) lajkoval príbehy jednej mojej známej. Z tejto jednej vety to vyzerá smiešne ale uvediem viac do obrazu. Keď sa povie samotný lajk lajkovanie tak v tom jednoduchom chápaní to nie je nič hrozné. Ale keď sa na to pozrieme hlbšie tak veľa veci s tým súvisí. Verila som mu, že on toto nerobí. Sám mi to povedal a ja som od neho naozaj nikde nevidela lajk na fotkách žien. Celkovo na sociálnych sieťach sa prezentuje tak, že ani kadejaké ženy nesleduje. Čiže na povrch takto a potom niečo iné. Tie príbehy alebo aj výbery na instagrame nikto nevidí, len on a dotyčná osoba. Čiže si mysli, aký je kryty a o to viac ma to mrzí. Že som po ničom nepátrala mala som dôveru a dozviem sa potom takúto vec, bolo to náhodne a povedala mi ta žena, že vkuse jej lajkoval fotky takze usúdila že sa mu veľmi pacila. V tom čase sa normálne stretával so mnou, bol zo mna paf, mali sme normálny kontakt písanie aj stretávanie intímnosti kadečo. A ja si hovorím potom, prečo nedal lajk mne, prečo nedal viac komplimentov mne pripadne nevyvinul väčšiu snahu pri mne. Ja som vždy zameraná len na jednu osobu a neriešila som nikoho iného, ani len takto na sociálnych sieťach. Nemali spolu síce žiadny kontakt ale možno iba preto, že mu ona nič neopatovala . Cítim sa zhnusenie, že toto je len jedna osoba a bohvie pri koľkých sa tpto dialo. Asi nepocita s tým, že si to niekde môžu povedať medzi sebou ženy a ako potom môže v ich očiach vyzerať.
Tak ma to len tak zaujíma že keby si to obrátite na seba, či by ste len mávli rukou že sú to len lajky ale reálny kontakt mal so mnou alebo naopak by sa vám to nepáčilo lebo by ste sa cítili, že rozhadzuje siete aj inde
Nie nemá to žiadnu váhu, to si len ty nahovaras, vieš koľkým dám ja lajk srdiečko a tu sme a je to plno chlapov čo mám v kamarátoch, nikdo to nevyšetruje, skús popracovať na sebe lebo takáto žiarlivost čo si vsugetujes, zničí každý tvoj vztah, odborná pomoc je na mieste
@zuzubb007 pravdaže aj ja lajkujem svojim priateľom, známym ktorých mám na sociálnych sieťach. ešte som zabudla dodať, že to nie je jeho kamarátka, ani známa ani nič. Nepoznajú sa a ani sa nesledujú. Neviem, sebavedomia mam dosť a aj tak ma to škrie, že sa snažil upútať pozornosť inej ženy, načo? Podľa mna toto nemá nič spoločne so sebavedomím skôr s tým, ako vnímame veci resp ako ich vieme odôvodniť. Ale ďakujem aj za tento názor preto som to sem napísala, nech vidím aj iné pohľady na vec
@klementinka58 to je asi ten lepší prípad, tu to tak nie je. Skôr bol v tom že sa na to nepríde a určite nebola ani jediná. Myslela som si že typy mužov ktorí na soc sieťach dokopy nič nemajú si žijú taký iny život ale v tomto vidím skôr to, že naoko pôsobiť nedobytne a v súkromí robiť niečo celkom iné. Ktovie, či by ju aj zavolal von, keby sa ona trochu chytila. Najhorsie, ze mu to nemôžem povedať čo cítim a aj kvoli tomu som momentálne dosť odtazita. A točím sa v kolotoči, že teraz určite to robí ešte o to viac
este som zabudla dodat ze ten moj tiez nepoznal moju kamosku ani sa nikdy nestretli len vedel ze sa s nou kamaratim a ona vedela, ze je to moj frajer respk bol moj frajer, dokonca sa nemali ani v priateloch
@klementinka58 toto ani nie je moja kamoska. Neviem už, ani ako sme sa ku tomu dostali. Niečo som so známou preberala a ona spomenula nejakých ľudí, ja som nadhodila tiez niečo o sebe a už to bolo 😄 mrzí ma že to bolo presne v čase, kedy som mala pocit že je to medzi nami najlepšie ( lebo boli aj obdobia, kedy sme mali kontaktu menej )
no tazko povedat ci ti robi napriek schvalne alebo len lovi inde, to az cas ukaze. zatial na tvojom mieste obmedzim sledovanie soc sieti a snazim sa zachovat pokoj, venovat sa niecomu inemu aj ked je to tazke
@klementinka58 paradoxne toto som na soc sieti nezistila, dovtedy som ani nič nehľadala nebol dôvod. Ani to robiť nemusím, bolo by to zbytočne, keďže verejne sa snaží aby nebolo vidieť nič 😃čo už
Neviem aký zaujať postoj, ked zachovam pokoj ako píšeš, či budem schopná vedieť s ním ďalej komunikovať
ja uz som na take hry velka, ja s byvalymi nie som v kontakte naco....A ak chces byt predsa kamoska s byvalym tak jednoducho to nespominaj, ved ti moze byt jedno aj keby ju pretiahol....ale ak s tym nie si vyrovnana tak by som kontakt utala aspon na dlhsi cas pokial ta to neprestane deprimovat
Muži dokážu byť naraz paf aj z viacerých žien, by si sa čudovala🙂, záleží co jej lajkuje, aký príbeh? Možno majú spoločnú záľubu a vtedy je človek náchylný dat Like, lebo mu to je blízke, co vidí v príbehu.
Hovorí sa , ženy majú 6 zmysel ale občas aj priserne analyzujeme každú prkotinu a potom ze muži sú šťastnejší a spokojnejší, sa nedivím.
No dobre a tebe keď niekto lajkne fotku tak to berieš tak, že chce upútať tvoju pozornosť? Vsimnes si ak ti niekto lajkne a potom čo si pozrieš jeho profil a ozveš sa?
Ja uznávam, že som uz asi stará a nerozumiem dnešnému zoznamovaniu a to som sa zoznámila kedysi dávno aj s jedným ex cez net, ale to prebiehalo úplne inak - proste sme si písali a rozumeli, tak to prirodzene vyšlo že sme sa aj stretli a zapáčili sme sa navzájom..
Jednoducho, mne príde zvláštne sledovať kto čo na Soc.sieti lajkne a brat to ako prejav nejakého záujmu.. ja tiež lajknem niekedy napríklad fotku suseda, pretože fotka je pekná, odfotí sa napríklad v Taliansku.. lenže to neznamená, že sa mi páči on ako chlap a chcem ho.. proste je to sused, zavesil fotku a tým to hasne..
@mischy00 čisto foto jej samotnej
@jana_eyre_2 tiež rozmýšľam ci ma všetci, kto mi dá like na príbeh aj chce😀😀, toto som teda nikdy neskumala🤔
@jana_eyre_2 mám účet verejný teda si môže pozrieť ktokoľvek. Hej, keď sa tam objaví meno ktoré nepoznám, pozriem sa či je to niekto napr z videnia, často sú to muži ktorí majú frajerku, manželku. Neriešim, pozriem sa som v obraze a vybavene. A áno niektorí dávajú lajky pravidelne napriek tomu, že ma nesledujú. Stále sú tam prítomní a je mi jasne že je to preto, že sa im asi teda pacim. Aký iny by bol dôvod návštevy profilu . Ak by som nikoho nemala ( partnera, známosť ) tak ak by sa tam objavil niekto, kto by ma tiež niečim upútal a bola by som vo fáze, že som otvorena novému kontaktu, opatovala by som lajk a už je potom na mužovi väčšinou, čo urobí ďalej.
Takto nejak to dnes funguje. Muži sú ti, ktorí tie siete rozhodia, dajú ženám na povedomie že sa im páči a potom je už na nej, či ukáže, že ta šanca tam je.
V podstate to podľa mna takgo fungovali aj kedysi v dávnej dobe, keď internet ani nebol, možno sa vonku muži usmiali na 10 žien a ak im niektorá úsmev opatovala, tak sa už aj prihovorili- neviem 😁ale takto nejak to vnímam. Nevidím iny dôvod prečo by nejak muž navštevoval ustavične profil ženy, ktorú nesleduje a odovzdával jej srdiečka, ktoré vie, že ich ona uvidí
@mischy00 bavíme sa o tom, ak máš účet otvorený a tvoj profil bude navštevovať vkuse osoba, ktorá ta nesleduje. To neni kamarat ani známy, nikto koho tam máš. Čiže niekto zvonka, kto ku tebe chodí stále na návštevu obrazne povedané 😄a odovzdáva ti srdiečka, tak prečo asi? Chodíš na profil cudziemu mužovi lajkovat mu vždy keď niečo prida, teda hlavne sám seba?
Chlapi sú muži vizuálni, ženy emočné....vážne veľmi ťažko z toho usúdiť, o čo mu ide....možno sa mu páči, ja som vydatá a tiež sa mi páčia aj iný muži, čo sa mám zabiť? Ale nič pre to nerobím a žijem v realite.
Užívaj si čas s ním lebo aj stará múdrosť hovorí: čo oči nevidia, srdce nebolí 😉
Ja nerobím také prízemné veci ako like, aby si ma niekto všimol.....dám len vtedy, keď ma daný príbeh, čo je v ňom osloví. Ale áno, môže byt aj toto forma uputania, nehadam sa ze nie
@mischy00 jasne rozumiem … ja to proste vnímam tak že v dospelosti mame každý už nejaký ten kruh kamarátov známych a je normálne, že tým ktorých mame na soc sieťach dáme lajk veď ich tam mame. Ale čím sme starší je podľa mna menej prirodzene takto niekoho zháňať je to take detinske, ešte keď je niekto nezadany a myslím komplet nezadany že ani nemá nikoho s kým sa stretáva tak ok, každý tie siete nejak musí rozhodiť … ale ja tiež žijem v realite radšej idem von čokoľvek a nie chodiť sa ukazovať cudzim mužom do príbehov aby videli že sa mi pacia . Trocha mi to tie ilúzie o ňom zobralo, najmä keď sa prezentuje ako veľmi vyťažený muž
Tie celé sociálne siete raz ľudstvo privedú do totálnej prdele. Ty si polož otázku, prečo Ťa vyviedlo z konceptu práve lakovanie neviem čoho práve tejto ženy. Ak už teraz máš pri ňom take pocity sklamania a odťahovanie sa kvôli tomuto, tak podľa mňa to nemá zmysel vôbec ďalej rozvíjať. Pretože TY sa s ním o tom neporozpravaš, bude sa v Tebe budovať "múr" a raz príde nejaká prkotina, kvôli ktorej ten tlakový hrniec buchne.
To je ako keď sa spýtaju muža, čo ma doma krásnu, šikovnú a v pohode manzelku a on aj tak musí podviest, lebo musí.....sú muži, čo vedia byť verní celý život a potom sú tí doživotní flirtovači. Mnohí sú úplne neškodní, pár z nich sú úplne hovädá. Nevieme to zmeniť, tak ako mnohé ženy sú tiež úplne nepoužiteľné do života.....
Nie je lajk ako lajk. Lajkovat fotky cudzich ludi opacneho pohlavia ked je clovek vo vztahu je trapne a odveci.
Ak s nim uz nic viac do buducna neplanujes, tak je to uplne jedno preco lajkoval.

ja som to zazila davno este za slobodna, ked mi ten dotycny chcel robit napriek po rozchode a vedel, ze mi to ta kamoska povie, ktorej lajkoval....potom sme sa nejako dali znova dokopy a sam to priznal, ze chcel vo mne vzbudit ziarlivost