Má vzťah na diaľku budúcnosť a šancu?
Viem ze je to odveci ale zena ktora uz mala 10 chlapov v posteli co sa za to velmi hanbím 3 stretka z tindru ktore proste lutujem za mna samy uchyl a neviem sa s tym zmierit
Jedneho este neustale stretavam vonku lebo je z nasho okolia velmi sa citim trapne ked ho niekde vidím ale tak poviem si ze si za to mozem sama ale neviem sa nad tymto povzniest proste .... chcem normalneho cloveka a bum asi v dnesnej dobe tazko ale momentalne som si zacala pisat s jednym a je to velmi na dobrej ceste . Myslite ze ma vyznam vztah na dialku? piseme si uz dost dlho aj si odomna pytal cislo aj ma volal von samozrejme do mesta😊
A na co je dobre tyrat sa tym? Vtedy si to tak citila, tak si sa rozhodla, vybavene. Tym, ze to budes stale riesit a pitvat sa v tom, to nezmenis....tak to hod za hlavu a nabuduce si to premysli. Pripadne pockaj s tym, kym vhupsnete do postele.
O akej dialke sa bavime? Ty v Trnave a on v Thajsku? Tak to bude narocne. Ty v Trnave a on v Kosiciach to by slo.
Vzťah na diaľku je za mna blbosť
A na co je dobre tyrat sa tym? Vtedy si to tak citila, tak si sa rozhodla, vybavene. Tym, ze to budes stale riesit a pitvat sa v tom, to nezmenis....tak to hod za hlavu a nabuduce si to premysli. Pripadne pockaj s tym, kym vhupsnete do postele.
O akej dialke sa bavime? Ty v Trnave a on v Thajsku? Tak to bude narocne. Ty v Trnave a on v Kosiciach to by slo.
@petamich nie nie ja okolie NM on za
Vzťah na diaľku je zamna , ako lízať p.. cez sklo , prepáč ze tak hnusne som to napísala je to tak , ale tak keď tebe to nevadí tak ôk, ale podľa toho čo píšeš ze samy uchyl a tak , tak podľa mňa na nete určite normálneho chlapa nenájdeš....
@crazy_cat_lady 114km od seba sme
@diankafialkova NM a ZA po diaľnici hodinka, celé víkendy môžete byť spolu, keby ste chceli.
Tam je otázne aj aké máte záväzky v mieste bydliska, vlastná nehnuteľnosť, práca, deti -škôlka, škola? Bolo by vôbec možné spolužitie do budúcna? Bol by jeden z Vás ochotný presťahovať sa do mesta toho druhého?
@diankafialkova to je hodina cesty
To nie je vzťah na diaľku
Ked to bude fungovať vyriešite tu "dialku" a bude po probléme
Ked to nevyjde aspoň ho nebudeš stretat na ulici 🤷♀️
Tam je otázne aj aké máte záväzky v mieste bydliska, vlastná nehnuteľnosť, práca, deti -škôlka, škola? Bolo by vôbec možné spolužitie do budúcna? Bol by jeden z Vás ochotný presťahovať sa do mesta toho druhého?
@viktoriaandrascik bola by som ochotna ak by som si tam nasla pracu sak som mlada😉😊
@diankafialkova ahoj, s manzelom sme boli cez 130 km a spojenie otrasne, cesta 5 hodin. Stretali sme sa kazdy vikend, po 2,5 roku sme sa vzali
@diankafialkova ahoj, s manzelom sme boli cez 130 km a spojenie otrasne, cesta 5 hodin. Stretali sme sa kazdy vikend, po 2,5 roku sme sa vzali
@janetinka27 tak super nie stalo to zato;)
@diankafialkova všetko funguje, keď sa chce... Ale musí to byť obojstranné a skutočné. My sme na diaľku fungovali 3 roky (300 km). Dnes sme spolu 20 rokov, z toho 12 manželia, tri deti, pes, mačka😉😂👍
prestan riešit kolko si mala chlapov v posteli , to zase nie je tak vela , čo sa bojíš že ti odpadne kus nechta preto ?
môže vydržat ale pride to do bodu že jeden z vás bude musiet sa prestahovat...
@crazy_cat_lady 114km
@diankafialkova to nie je vela , stretavat a na vylety sa vždy da ist
114 km nie je vzťah na diaľku. to je ešte relatívne Ok.
Ak by to bolo omnoho viac km - to je vzŤah na diaľku. 300, 500 km.
Za mňa nie . takéto vzťahy kde jeden býva na jednom konci republliky a druhý na druhom nie sú pre mňa.
@viktoriaandrascik obaja sme bez deti🙂
Vztah na dialku - o akej vzdialenosti sa bavime?
@crazy_cat_lady 114 km hodinka a pol cesty autom
@diankafialkova dialka je komplikacia, ale vyskusat mozes, su aj take vztahy, ktorym to funguje.
@diankafialkova ako tu tak čítam tak to zas nie je až tak ďaleko 🙂 ako tu bolo písané môžete spolu tráviť víkendy a keď to bude vážne tak potom môžete riešiť sťahovanie a pod....pokiaľ je to v rámci SR tak sa to dá vždy nejako zmenežovať. Ja som mala 2 roky vzťah na diaľku (doteraz nechápem prečo sme spolu boli tak dlho) ale tam bol problém to, že on bol z ČR (býval až na severe Čiech pri Nemeckých hraniciach) a ja som Slovenska. Videli sme sa len pár krát do roka pretože cesta tam trvala 10 hodín 🫣. Nakoniec som to ukončila ja lebo to nemalo žiadny význam. Ale v prípade takej vzdialenosti ako ty píšeš by to nemal byť problém.
Nikto na zaciatku nevie ci mu vztah vydrzi a kolko vydrzi. Ani v pripade, ze byva na vedlajsej ulici a ani v pripade, ze uz byvaju spolu a maju spolu rodinu. Vztah je vyvoj, bud to funguje alebo nefunguje, Funguje z mnohych dovodov, nefunguje tiez z mnohych. Nie je dovod ukoncit to, ked si myslis, ze by malo zmysel to pokracovat len kvoli vzdialenosti. Bud dojdete do bodu, ze budete riesit spolocne byvanie alebo to k tomu bodu ani nedojde. A ani pri spolocnom byvani nie je zarucene, ze to bude pokracovat.
@janetinka27 tak super nie stalo to zato;)
@diankafialkova ano, stalo to za to, dialka nebola vsak najvacsia prekazka. Na vztah vplyvaju aj horsie veci ako dialka, napriklad buduca svokra 🙄 atd.
@diankafialkova ano, stalo to za to, dialka nebola vsak najvacsia prekazka. Na vztah vplyvaju aj horsie veci ako dialka, napriklad buduca svokra 🙄 atd.
@janetinka27 byva sam uplne ma dom takze bez rodicov😉😊co je za mna top riesenie
A naco? Chlapov je ako maku. Naco by mi bol 3× do mesiaca?

Vztah na dialku - o akej vzdialenosti sa bavime?