icon

Má vzťah s kamarátkou budúcnosť?

15. okt 2025

Ahojte, ak sa bude chcieť niekomu prečítať tak budem rád za normálnu radu.
V jari som na nete spoznal jedno dievča a dá sa povedať, že v podstate od prvého dňa píšeme každý deň. Od začiatku viem, že je po konci niekoľkoročného vzťahu (skončil sa jej niekedy v zime) a v lete mi povedala, že určite nechce hneď vzťah, necíti sa na to čo si asi myslela že chcem a ja som jej povedal, že vzťah isto nechcem hneď, keďže vzťah sa buduje/vytvára a nejako sme to ustáli a na konci leta sme sa aj videli. Vtedy spomínala že sa pri mne cítila dobre atď ale ďalšie týždne nejako nevyšlo aby sme sa videli. Raz napíše popri pisaní že sa môžme vidieť vtedy a vtedy alebo niečo fakt milé čo ma poteší a niekedy je taká odmerana. Minule sa má ale pýtala na jedného ako sa má ho zbaviť čo mal o ňu záujem a taktiež na ďalšieho ktorý sa jej síce dávnejšie páčil ale že teraz naňho nereagovala tak som reagoval tak neutrálne. Potom ale nejako sme skoro prestali písať a sa mi ospravedlnila ako sa správala, že som jej pripomenul bývalého a znova píšeme.
Takto v skratke. Ja na ňu v ničom absolútne netlačim, ani som neriešil keď sme sa nevideli len niekedy rozmýšľam či má vníma len ako kamaráta alebo je tam na niečo potenciál lebo raz mám taký pocit a raz taký. Určite nechcem teraz vzťah čo aj ona viackrát povedala že by teraz nechcela, ma toho dosť a videl som ju len raz, musíme sa viac spoznať ale vtedy sme sa obaja pri sebe cítili dobre a stále komunikjeme a váham, lebo tak dobre som sa snáď ani pri nikom necítil ani pri dlhodobom podaní ani za tých pár hodín. Len rozmýšľam či vytrvať a ako to bude pokračovať, či sa viac spoznáme.

maury
15. okt 2025

Ja som z tohto vydedukovala že ona ani sama nevie čo chce. A na otázku či máš vytrvať, že raz sa to zmení. Odpoveď znie: je to vo hviezdach. Ale skôr nie. Ži si svoj život a choď o dom ďalej

anonym_a62908
15. okt 2025

Dalo by sa rozpisovat, ale v skratke, nie, nema to vyznam. Keby bola uvedomelejsia, inak by sa k tebe spravala, ten kontakt medzi vami by mal tendenciu napredovat. Takto ty len cakas ako psicek na jej povel. Najdi si radsej niekoho, kto si ta bude viac venit ako cloveka.🙂

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
autor
15. okt 2025

Zatiaľ čo ste napísali, tak asi nemá význam čakať dlhodobo, zvažujem že maximálne by som počkal do konca roka či sa to zmení

maury
15. okt 2025
@anonym_autor

Zatiaľ čo ste napísali, tak asi nemá význam čakať dlhodobo, zvažujem že maximálne by som počkal do konca roka či sa to zmení

@anonym_autor môžeš aj do Troch Kráľov a nezmení 🙂

kitycat
15. okt 2025

@anonym_autor keby ta chcela, tak uz ta ma ... nie, z tohoto nebude vztah. Nie je chemia ah to tvoje pisanie, chyba iskra

lauruska_sumienka
16. okt 2025

tak tato ta uz ma v kategorii "kamarat", chod dalej, s touto nic nebude. bol si pre nu pomocna barlicka

autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_969f65
18. okt 2025

Buď je to od začiatku jasné a nejak to ide a obidvaja vedia na čom sú alebo sú takéto podivné akoze vzťahy a pokusy ktoré sa môžu ťahať aj desať rokov. Buď chcem alebo nie. Ak nie nechám to tak neriešim pisacky nenamotavam ľudí žijem si svoje. Nevidim zmysel analyzovat každý prd a prečo píše dnes tak zajtra tak. Veď sa jej opytaj čo teda a ak sama nevie alebo nechce nájdi si niekoho kto vie a chce. Písať si a vidieť sa raz za rok na o to je dobre?

anonym_979601
7. dec 2025

No ako? Posunulo sa to ci stale nic? Zeny casto maju v rukach viac kariet a hraju to na vsetky strany. Ty sa snazis jej to lichoti ale potom jej pride zase sprava od ineho atd... S tebou sa stretne v utorok ale vo stvrtok ty nevies ze ide s inym von a v sobotu zase s iny. Na drink. To mas ako preteky na starte vas je viac a sanca na vyhru sa deli. Neboj som v podobnej na hovno situacii.

ankare
7. dec 2025

@anonym_autor Volaka komplikovana je.