Má záujem?
Bola som s jedným chalanom 2x na turistike. Prvýkrát 5 členná skupina. Druhý krát už len my dvaja. Zajtra plánujeme ísť zahrať stolný tenis tiež len my dvaja. Býva dosť ďaleko - 150km. Väčšinou sa stretneme na 1/2 ceste. Bojím sa aby som sa nenamotala a nebral ma len ako kamošku. Myslíte si, že kvôli kamarátke by išiel aj takto ďaleko? Aké máte skúsenosti vy keď ste sa zoznamovali a neboli ste z okolia?
@anonym_autor dolezite je, ze ma zaujem sa stretavat, tak sanca tam bude, ale je to dost velka dialka, uvidis ako to bude pokracovat dalej.
Ja som tiež mala jeden vzťah, kde nás delilo 300 km. On chodil za mnou stále. Prenajal si izbu na hoteli a boli sme spolu 3 dni vždy. Ale nikam ma neťahal na športy. Veľa mi nosil kvetov, zobral ma do kina, na večeru, prechádzali sme sa, veľa sme sedeli pri káve a čaji v útulnej kaviarni, robili sme si výletiky mimo mesta. Vždy prišiel on za mnou. Asi po dvoch mesiacoch ma zobral k sebe, ale prišiel po mňa a aj ma odniesol naspať - hoci mám auto a šoférujem. Keď sme spolu cez týždeň neboli, vždy mi posielal do práce kytice. A keď už ma zobral na šport, tak prišiel k nám do mesta, zobral ma do športového obchodu, kúpil mi korčule a zobral ma na zimný štadión, ktorý celý prenajal iba pre nás na hodinu. Bolo to krásne. Ten štadión v budúcnosti ešte prenajímal pravidelne, ale zhodli sme sa, že mi stačí polka klziska 🙂.
@anonym_autor Poznam chlapa,ktory si za vrznutim ide aj 300km. Nevadi mu merat cestu aj 3-4x,kym sa s nim baba nevyspi a potom to hodi do stratena. On ma takuto sexualnu turistiku... Takze tazko povedat,ci ten tvoj kamos je seriozny alebo hlada len dobrodruzstvo.
Normalne sa ho opytaj. Ale myslim zeby mohol ist aj kvoli kamaratke. No, tu sa 100% odpoved nedozvies
Ja som tiež mala jeden vzťah, kde nás delilo 300 km. On chodil za mnou stále. Prenajal si izbu na hoteli a boli sme spolu 3 dni vždy. Ale nikam ma neťahal na športy. Veľa mi nosil kvetov, zobral ma do kina, na večeru, prechádzali sme sa, veľa sme sedeli pri káve a čaji v útulnej kaviarni, robili sme si výletiky mimo mesta. Vždy prišiel on za mnou. Asi po dvoch mesiacoch ma zobral k sebe, ale prišiel po mňa a aj ma odniesol naspať - hoci mám auto a šoférujem. Keď sme spolu cez týždeň neboli, vždy mi posielal do práce kytice. A keď už ma zobral na šport, tak prišiel k nám do mesta, zobral ma do športového obchodu, kúpil mi korčule a zobral ma na zimný štadión, ktorý celý prenajal iba pre nás na hodinu. Bolo to krásne. Ten štadión v budúcnosti ešte prenajímal pravidelne, ale zhodli sme sa, že mi stačí polka klziska 🙂.
@anonym_a45b5d wau, úplne vysneny chlap, zbožňujem kvetu a s tou donáškou do práce je sen.. už nie ste spolu?
@anonym_a45b5d wau, úplne vysneny chlap, zbožňujem kvetu a s tou donáškou do práce je sen.. už nie ste spolu?
@anonym_a1bf3d nie po roku mi tá diaľka začala vadiť. Obaja sme mali záväzky vo svojicj mestách a neplánovali sme ich opustiť. A ja nechcem žiť životom kočovníka a nie som víkendová partnerka.
Nerieš to a nechaj tomu voľný priebeh.
Najlepšie vzťahy vznikajú tak keď nič nečakáš.
Nerieš to a nechaj tomu voľný priebeh.
Najlepšie vzťahy vznikajú tak keď nič nečakáš.
Keby Ta chcel, povedal by Ti to. On Ta ma ako kamaratku na sport a turistiku. Ak chces nieco viac, tak to ukonci a nenechavaj to ani na kamaratskej baze. Normalne sa ho opytaj, aby si nedopadla ako jedna moja kamaratka. Tiez sa takto stretavala s chalanom, ze chodili spolu von, cvicit, na turistiku a jej sa pacil a ona si myslela, ze aj ona jemu. Aj vonku boli spolu, v kine, na drinku a tak. A jedneho dna mu to teda povedala,ze ona by chcela aj nieco viac, lebo si mysli, ze on to ma rovnako /myslela si, ze je to hanblivy chlap, ze treba ho postrcit/. On na nu pozeral ako na zjavenie, ze odkial toto nabrala, ze on o nu ziadny zaujem nema, ze je len kamaratka a nikdy nic ine. Proste s niekym potreboval travit cas a ona bola ochotna. Dost dobra kopacka do hlavy ale aspon vedela, ze nema s nim stravit cas (ona mala v tom case uz skoro 40).
@anonym_autor ved ho ber ako kamosa. Ked nieco z toho bude, tak to zistite. Ale na to treba viac ako 3 stretnutia. Nemozes ocakavat, ze po 3 stretnutiach Ta bude hned brat ako frajerku...ved na vsetko treba cas.
Zalezi mu na tebe je jedno aky ma umysel ale kamaratstvo to nebude 😂 chce viac

@anonym_autor mali sme medzi sebou 200km, ja sk on cz. On ma pozval k sebe, cestu, vtedy vlakom mi kúpil on sám, ešte aj 1. Triedu. No predtým sme si písali tak 2 mesiace. Chodila som najskôr ja k nemu, lebo som byvala ešte u rodičov, no vždy mi cestu zaplatil.