icon

Má záujem o známu?

27. feb 2025

Ahojte, stretavam sa s jednym chlapom... piseme si, volame si, chodime na rande. Minule ked sme boli spolu, tak sa mi zmienil o tom, ze nedavno bola u neho jeho znama, pili spolu vino a rozpravali sa o beznych veciach (hypoteka, poplatky, praca a podobne). Niekedy ked sme spolu tak mu zavola a on normalne dvihne telefon... Ked nas spolu ta dotycna videla, tak sa chcela so mnou zoznamit. Myslite si, ze ma on o nu zaujem? Alebo ona o neho?

hopsas
27. feb 2025

Jeden z nich určite áno.

ukgirls
27. feb 2025

mozno neuveris-ale aj muzi maju zname .. a rozumeju si i bez toho aby chcel jeden druheho pretiahnut ... ako je to medzi nim a nou sa spytaj jeho .moznos a poznaju od detstva , mozno ich spajaju konicky a mozno si len rozumeju bez vedlajsich zaujmov...ak by chcel jeden druehho necakaju az sa s niekym zoznami

gribka1
27. feb 2025

No a kto je tá známa? Lebo môže byť úplne normálne kamoška. Či nemôže?

korylan
27. feb 2025

Veľmi málo informácií na posudzovanie.

lastqueen
27. feb 2025

Je to čudné môj chlap by si nikdy nepopijal s dajakou známou to je jedno aj keby to bola jedno naj kamoška len v Tom prípadne že by som bola pri Tom aj ja .... A keby sa chceli porozprávať tak by si našli vhodnejšie miesto napríklad ako je kaviarna nie u neho doma 🙄

dadka1997
27. feb 2025

A to muzi nemozu mat aj kamaratky? Asi to nebude len tak známa, keď spolu pili vino.. pises ze sa s tevou chcela zoznamit, tak ste sa aj zoznamili ?

koniarova
27. feb 2025

Je krajšia ako ty?😁😁

evcagabi
27. feb 2025

Ako dlho ste spolu?