Má záujem o známu?
Ahojte, stretavam sa s jednym chlapom... piseme si, volame si, chodime na rande. Minule ked sme boli spolu, tak sa mi zmienil o tom, ze nedavno bola u neho jeho znama, pili spolu vino a rozpravali sa o beznych veciach (hypoteka, poplatky, praca a podobne). Niekedy ked sme spolu tak mu zavola a on normalne dvihne telefon... Ked nas spolu ta dotycna videla, tak sa chcela so mnou zoznamit. Myslite si, ze ma on o nu zaujem? Alebo ona o neho?
mozno neuveris-ale aj muzi maju zname .. a rozumeju si i bez toho aby chcel jeden druheho pretiahnut ... ako je to medzi nim a nou sa spytaj jeho .moznos a poznaju od detstva , mozno ich spajaju konicky a mozno si len rozumeju bez vedlajsich zaujmov...ak by chcel jeden druehho necakaju az sa s niekym zoznami
No a kto je tá známa? Lebo môže byť úplne normálne kamoška. Či nemôže?
Veľmi málo informácií na posudzovanie.
Je to čudné môj chlap by si nikdy nepopijal s dajakou známou to je jedno aj keby to bola jedno naj kamoška len v Tom prípadne že by som bola pri Tom aj ja .... A keby sa chceli porozprávať tak by si našli vhodnejšie miesto napríklad ako je kaviarna nie u neho doma 🙄
A to muzi nemozu mat aj kamaratky? Asi to nebude len tak známa, keď spolu pili vino.. pises ze sa s tevou chcela zoznamit, tak ste sa aj zoznamili ?
Je krajšia ako ty?😁😁
Ako dlho ste spolu?

Jeden z nich určite áno.