icon

Má zmysel pokračovať v tejto online komunikácii?

17. nov 2024

Dobry večer. Čo by ste povedali na človeka, s ktorým si píšete, máte si čo povedať, ale všímate si, že vám neodpisuje stále. Už sme si to vydiskutovali, lenže, po práci idem a pozriem čo jje nové a on už na net vešia fotku s nejakou babou. Neviem voobec, kro to je. Spolu sme sa nevideli, nenavrhol nič, len píše, ako by sa mi venoval stále, keby je so mnou. Odmlčala som sa, neodpovedam a on vypisuje. Niečo mi na tom zaváňa, že je niečo zle.

lenka3454
17. nov 2024

Preco sa nestretnete??

ovaaa
17. nov 2024

Ver svojmu zmyslu. Ak by mal záujem už by ste sa stretávali. Prerušila by som kontakt a poobzerala sa po niekom inom.
.

sissy27
17. nov 2024

Si len zabavka na vyplnenie volneho casu a egobooster, ked jeho partnerka nema cas…

rorino
17. nov 2024

A čo má mať zmysrl?Písanie si?Haló,zobuď sa,to je len písanie,nie reálny život.A prečo by nemohol mať fotky s nejakou babou.Tebe prisahal pred klávesnicou?On žije a ty sa spoliehas len na písmenká....

koniarova
17. nov 2024

Pane bože, to je naivita.

barborachors
17. nov 2024

Nie, nemá to zmysel. Taký človek si len tebou vypĺňa cas a nudu, kym mu odpise ta prvá /druha/ tretia v poradi.

nikita1109
18. nov 2024

Veď to mohla byť len kamoška

gabika20
18. nov 2024

A prečo sa nestretnete? Ak by má záujem , už to dávno navrhne ..

margotka17
18. nov 2024

Možno je to sestra, kolegyňa, kamoška, ale už by mi blikala kontrolka. Aaaa, prečo nemá na teba čas, keď by sa ti tak venoval? Či ani na ☕ nestíha s tebou ísť, pre tak veľký zaujem dalsich ???