Má zmysel pokračovať v tejto online komunikácii?
Dobry večer. Čo by ste povedali na človeka, s ktorým si píšete, máte si čo povedať, ale všímate si, že vám neodpisuje stále. Už sme si to vydiskutovali, lenže, po práci idem a pozriem čo jje nové a on už na net vešia fotku s nejakou babou. Neviem voobec, kro to je. Spolu sme sa nevideli, nenavrhol nič, len píše, ako by sa mi venoval stále, keby je so mnou. Odmlčala som sa, neodpovedam a on vypisuje. Niečo mi na tom zaváňa, že je niečo zle.
Ver svojmu zmyslu. Ak by mal záujem už by ste sa stretávali. Prerušila by som kontakt a poobzerala sa po niekom inom.
.
Si len zabavka na vyplnenie volneho casu a egobooster, ked jeho partnerka nema cas…
A čo má mať zmysrl?Písanie si?Haló,zobuď sa,to je len písanie,nie reálny život.A prečo by nemohol mať fotky s nejakou babou.Tebe prisahal pred klávesnicou?On žije a ty sa spoliehas len na písmenká....
Pane bože, to je naivita.
Nie, nemá to zmysel. Taký človek si len tebou vypĺňa cas a nudu, kym mu odpise ta prvá /druha/ tretia v poradi.
Veď to mohla byť len kamoška
A prečo sa nestretnete? Ak by má záujem , už to dávno navrhne ..
Možno je to sestra, kolegyňa, kamoška, ale už by mi blikala kontrolka. Aaaa, prečo nemá na teba čas, keď by sa ti tak venoval? Či ani na ☕ nestíha s tebou ísť, pre tak veľký zaujem dalsich ???

Preco sa nestretnete??